הצילוווווווו!!!

RenanaD

New member
../images/Emo32.gif הצילוווווווו!!!

יש לי מחר בגרות בתנ"ך!!! איזה פחד. בגרות ראשונה!! כוווווווווווווולם לחשוב עלי בשעה 12:30 ולהחזיק לי אצבעות!!! אני אביא את רמבלדי על מי שלא!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח *צחוק זדוני* ונ.ב. יש לי עוד פעם בעיות עם תפוז ולכן אני לא כותבת הרבה. נקווה שזה יתקן את עצמו איכשהו כמו בפעם הקודמת והכל יהיה טוב... ולא, לא שכחתי את הפינה שלי! היא תגיע בקרוב!!

כן.. גם לי יש מחר..

בהצלחה לך רננה!!!! ת'אמת אני כבר יום שלם תקוע על הכמה דפים שיש לי שקשורים לנושא מסכם..(ולא למדתי לפני זה..) למזלי המתכונת שלי הייתה לני איזה שבוע..

RenanaD

New member
בהצלחה!!!

במה יש לך: תנ"ך תנ"ך או תנ"ך בקיאות?! לי יש בקיאות. 7 ספרים בתנ"ך שאני צריכה לזכור בע"פ. מן "יאי" שכזה. המתכונת שלי היתה לפני שבועיים פלוס ככה, כבר הספקתי לשכוח אותה. אבל אמרו לנו מה המגנים ביום שני, ונחשי כמה?! מאה!!! אמן כן יהי רצון שככה יהיה לי בבגרות!!!!!!..................

100?!!?! וואו... יפה!

אני לא יודעת מה המגן שלי עדין כי הכיתה שלי עשתה את המתכונת מאוחר (היה לנו איזה עבודה גדולה להגיש בתקשורת... אז דחו לנו..) אז את המתכונת קיבלתי רק בשישי.. אז אני ידע את המגן רק מחר... אבל במתכונת קיבלתי 90!
שזה ממש לא הציוננים שלי בתנ"ך.. (זה רק בזכות שהמתכונת שלי בטעות הגיע למורה אחר שבדק אותה... והוא לא קוטל כמו מורה שלי...) מזה תנ"ך בקיאות? בחיים לא שמעתי על זה... אני בתנ"ך תנ"ך..

RenanaD

New member
תנ"ך בקיאות זה 7 ספרים:

תורה (כולל רש"י): שמות ובמדבר. נביאים: יהושע, שופטים, שמואל א', שמואל ב', מלכים. את כל זה אני צריכה לדעת בע"פ (יש ספרים פתוחים בבגרות אבל עדיף שלא, לדפדף לוקח מלא זמן ויש רק שעה וחצי לענות על 22 שאלות ענקיווווות). את צריכה לראות מה עשיתי לספרים שלי, את כל מה שירד במיקוד שמתי במהדקים משרדיים כאלה, הספרים נראים כמו מהדק אחד גדול!!! חחחחחחחחחחח אצלנו בבי"ס יש חוק: חובה לפרסם את ציוני המגן עד 24 שעות לפני הבגרות!! ככה זה הולך, הכי טוב!! וכל הכבוד על ה-90!!!!!!!!!!!!!

RenanaD

New member
אכן, זה מלא מלא חומר!!

זה כולל את פרשת משפטים (הפרשה הכי קשה בתורה, לפי דעתי), בגדי כהונה, כלי המשכן ואיך הם מסודרים, 4 מפות... ועוד ועוד. ואיך היתה לך הבגרות?!

קרלוצה

New member
../images/Emo127.gifב ה צ ל ח ה../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif

גם לך וגם למיכל ולכל הנבחנים מחר, אני שונאאאאאאאאת תנך
אם יש משהו ששנאתי בבית ספר זה תנך....אז שיהיה לכם המון בהצלחה ואני בטוחה שתצליחו יותר ממה שאני הצלחתי במקצוע הבלעעעעע הזה

RenanaD

New member
חחחחחח תודה!!!

המבחן ב-12:30, אז אני עדיין בבית... נשארו לי לעבור על עוד 2 בגרויות מהאתר דעת, ואחרי זה... לבגרות שלי!!! ברררררררר
חחחחחח עשיתי כבר 4 בגרויות מהאתר ההוא, עכשיו אני עושה עוד 2 ביחד (שאלה מפה, שאלה מפה. משעמם לי!!!) וכשאני אסיים אני אלך לבי"ס. איזה יופי, גם קמתי מאוחר היום!! חחחחחחח ההנאות הקטנות של החיים.

תודה דנה+ רננה

אל תהיה לחוצה זה לא כזה נורא.. ובהצלחה לך היום שוב!! אבל מזה התנ"ך בקיאות.. עכשיו את חייבת לספר לי.. זה מעניין אותי..

inbal145

New member
באיחור כהרגלי...../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

גם לרננה וגם למיכל
*מחזיקה אצבעות*
למזלי יש לי עוד שנתיים עד הבגרויות

RenanaD

New member
תודה!! ו... אל תשמחי, עדיף להיות

אחרי מאשר לפני... לצערי אני רק בהתחלה, היום היתה רק הבגרות הראשונה שלי!!

ענבל תודה- וזה לא כזה נורא לא להגיע

עדין לבגריות.. תהני כל עוד זה לא הגיע..(למרות שזה לא כזה נורא..) אני לא רוצה להשביץ... חס וחלילה... אבל נשארו לי 3 בגריות ומתכונת אחת!!!(ובגרות חורף שאני יעשה במתימטיקה.. אבל על זה לא מדברים..) רגע.. רננה, את עושה תנ"ך ב-י'?

RenanaD

New member
אוף, אני כ"כ מקנאה בך!! את עם רגל

אחת בחוץ!!! וואי, איך אני רוצה כבר להגיע לזה... עברה עלי שנת סבל!!! הגעתי למסקנה שככל שהכיתה יותר גבוהה ככה סובלים בה יותר. לא ככה?!? ואיך אני עושה תנ"ך ב-י'?! חחחחחחחחחחחח יש דברים שאתם לא יודעים עלי!!...

Moreiro

New member
תגידי תודה ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אני בי' עושה בגרות במתמטיקה

זה לא כזה נורא.. ככה יש לך יחידה

פחות בי"א= פחות חומר.. רננה- במה את עוד עושה השנה?

RenanaD

New member
אני עושה גם בלשון, ביום שישי בשבוע

הראשון של החופש. ושנה הבאה יש לי בגרות חורף בהיסטוריה, על טונההההההההה חומר!! *בררררררררררר*

למעלה