הצילוווווווו!!!

RenanaD

New member
אני רוצה לעשות ב-י"א

אבל לא בטוח כי אני צריכה ללמוד חומר של כיתות י"ב לבגרות, ואיך אני אוכל ללמוד אותו אם אני לא יכולה להכנס לשיעורים שלהם?! השעות של האנגלית אצלנו לא חופפות בין הכיתות, אז אם אני אכנס לאנגלית אני אצא משיעור אחר. בעייתי קצת...

inbal145

New member
אני בכיתה ח' ואני לומדת חומר של

אמצע כיתה ט' עכשיו
אם אני אצליח להתקדם כמו שצריך שנה הבאה אני כנראה אעשה את הבגרות בי' ואפטר מזה

RenanaD

New member
לכן אני רוצה לעשות את זה שנה הבאה

אבל המורה הבהירה לי שאני אצטרך ללמוד את כל החומר לבד כי המורות לאנגלית צריכות ללמד את י"ב... אנא עארף, אני עוד צריכה לברר כמה דברים בקשר לזה. אני לא יודעת עדיין.

inbal145

New member
הפתעה../images/Emo77.gif(../images/Emo35.gif)-גמני לומדת את כל

החומר לבד
כבר יותר מחצי שנה

RenanaD

New member
כן, אבל היא אומרת שזה קשה נורא

ושיהיה לנו קשה. וואטאוור. אני עדיין לא יודעת כ"כ פרטים אז אין לי בינתיים מה לספר על זה. אני צריכה לדבר עם המנהל ועם רכזת האנגלית... בלה.

RenanaD

New member
גם אני, תודה!!

וגם לך!!!!! אם תעשי את זה ב-י' זה יהיה לך ממש מעולה!!!

inbal145

New member
בקשע../images/Emo9.gif ותודע../images/Emo9.gif

גמני חושבת שזה יהיה בהחלט לא רע
אז שיהיה לשתינו
*מנסה פעם שלישית לשלוח הודעה מסכנה
*

RenanaD

New member
בבקשה אהובתי, אני תמיד פה בשבילך!!!

חחחחחחח סתם... לא נורא, וכמו שמיכל אמרה-תתנחמי בעובדה שעוד יש לך חיים ושאת יכולה לבלות יותר ממני... ואל תדאגי, כולנו נעבור את אותן בגרויות בסופו של דבר!!...

inbal145

New member
אשתי, זה בדיוק מה שאני עושה../images/Emo3.gif

ותודה גם לך מיכל

RenanaD

New member
וואו, זה כ"כ כיף להיות אחרי!!!

ועוד יותר כיף היה להוציא את כל המהדקים המשרדיים מהחומשים והתנ"ך ולדעת שאפשר להעביר הלאה את כל החומר והסיכומים שיש לי... וואו, זאת ממש הקלה!!! הבגרות היתה דווקא קלה יחסית, עד עכשיו גיליתי רק 2 טעויות קטנות וזה ממש כיף לדעת שכמה שאני לא אקבל, המגן שלי (100) יגן לי על הציון ויעלה אותו... חחחחחחח די, אני לא מאמינה שאני באשכרה אחרי!!! כמה מבחנים היו לי על זה השנה!!! חוצמזה, אתמול והיום עברתי על 6 מבחני בגרות מהאתר "דעת", ואתם לא מאמינים!! חצי מהבגרות שלי היתה לקוחה מהמבחנים האלה!!! האנשים במשרד החינוך ממש ממחזרים שאלות!!! לחלק מהמבחנים בדעת היו גם תשובונים, ככה שיכולתי לבדוק אם התשובות שלי היו נכונות. ואז הגעתי היום לבגרות וקוראת שאלה, ועוד שאלה, ואני יודעת אותן בע"פ!!! אוי, זה היה כ"כ מעולה!! אח"כ כשדיברתי על זה עם חברות שלי הן מה זה התבאסו שהן לא נכנסו לאתר. עם התשובונים שהיו שם, הייתי בטוחה בתשובות שלי בבגרות!!!

וואי מגניב!!! ../images/Emo13.gif

אצלי גם היה די קל.. כי את הקטע אנסין זה בדיוק הקטע שהיה לי במתכונת!!! אז השאלות היו קצת אחרות אבל עדין זה עזר מאוד... היתה עוד שאלה שהופיע לי גם במתכונת אז היה נחמד.. והיה חלק אחד שהיה טיפה יותר קשה שהיה בו 4 שאלות מתוך 8 ששתי שאלות היו מתהילים שהמרתי ולא למדתי ושאר השאלות- בחלק היה לי קשה אבל שטיות היה בסדר.. ולא היה כזה קשה... גם סיימתי את הבגרות ב3 ועשרה כשהיה לי ערכת זמן על 3 ארבעים...

RenanaD

New member
וואו, חצי שעה לבדוק!!! זה מלא זמן!!

איזה שווה לך! לי לא היה זמן לבדוק. הבוחן בא לקחת לי את המבחן בדיוק כשגמרתי לכתוב את המילה האחרונה... חחחחחח לא נורא, העיקר שהספקתי לסיים בכלל!!!

לבדוק?! נראלך שיש לי כוח?!

אני אף פעם לא בודקת.. כשאני כבר סוף סוף מסיימת אני נותנת והולכת.. אין כוח לקרוא את התשובות שלי...

RenanaD

New member
מה?!?! סורי, אבל את פשוט אהבלה!!!

את יודעת כמה טעויות קטנות אני מוצאת אצלי במבחנים (לאו דווקא בגרויות/מתכונות) כשאני בודקת אותן?! נכון, לא משהו רציני של הרבה נקודות, אבל גם שינוי קטן של מילה פה ושם מעלה מדי פעם!!! וואי, אם רק לי היתה את החצי שעה הזאת... אני בטוחה שהיה לי סיכוי הרבה יותר טוב ל-100!! (מה שאני לא הולכת לקבל, בהתחשב בעובדה שמצאתי 2 טעויות. נקווה שזה מסתכם רק ב-2 האלה!!!)

למעלה