הצילוווווווו!!!

את צודקת.. אבל הבגרות כל כך ארוכה..

ככה שסוף סוף אני מסיימת כבר לא אכפת לי ואני רק רוצה להגיש... מה גם שיש לי כל פעם כאבים בגב מהצורה שאני יודעת... אין לי את זה כמעט אף פעם חוץ מבגריות ומתכונות. (לפעמים מבחנים בד"כ לא..) ככה שאני בכלל רוצה לסיים..

RenanaD

New member
אני מבינה על מה את מדברת...

אבל הגישה שלי אומרת שאם אני כבר סובלת-אז כדאי כבר לסבול עד הסוף ולהרוויח עוד כל הנקודות שניתן. לא?!

gilmorefreak

New member
מסכימה!

אני עשיתי את הבגרות ה"רגילה" בתנ"ך... ובלה בלה..האנסין הזה..אוווף
לי לא היה אותו במתכונת..(שהייתה ממש בדיחה לעומת הבגרות
) אווף..איך התבאסתי..לא הלך כזה טוב..אבל העיקר נגמר.. ולי היה זמן גם כן לבדוק את הבגרות..ובדקתי ויצאתי ב-20 לשלוש...ומצאתי סעיף שפשוט פספסתי..כל כך שמחתי שבדקתי!!

RenanaD

New member
אוי זה קרה לי במבחן בכימיה!! (המגמה

שלי). היתה לנו שאלה אחת במבחן שהיו בה 4 סעיפים (א-ד) שבכל סעיף היו כמה שאלות. עכשיו, היא לא מיספרה את השאלות, היא פשוט כתבה אותן אחת אחרי השניה. קיצור, עשיתי אותו והכל, ונשארה לי דקה לבדוק אז רפרפתי ככה לבדוק שעשיתי הכל. פתאום אני קולטת שלא עשיתי שאלה אחת! המורה כבר עמדה לידי ובאה לקחת לי מהידיים!! עשיתי אותה מהר ואז היא פשוט חטפה לי את המבחן. ככה, מהידיים. חשבתי שאני הורגת אותה!!!!! אני מאוד מקווה שאין עוד כמה שאלות שפספסתי... באסה. והקטע הוא שעשינו אותו בחצי שעה כי היא תמיד מאחרת לשיעור ויוצאת ממנו לפני הזמן. אבל זה לא נורא, כי איכשהו תמיד הבנות של המגמה הזאת מסיימות ללמוד את כ-ל החומר לבגרות ראשונות, אז אני סומכת עליה שלא נפספס כלום...

זה לגמרי ככה... אני עוברת על המבחן

ובודקת שעניתי על הכל ולא פיספסתי שאלה או סעיף.. אבל לא קוראת את מה שכתבתי...

RenanaD

New member
אני הייתי קוראת במבחן אם היה לי זמן

... היא פשוט לא נתנה לי. אבל אני סומכת עליה. אתם יודעים שלבי"ס שלי יש את הממוצע הכי גבוה בארץ במבחני בגרות בכימיה?! או 96 או 98!!! (אני לא זוכרת). אתם רואים, אני סומכת עליה שבסופו של דבר אני אצא עם ציון טוב... היא מורה מעולה! היא קיבלה צל"ש ממשרד החינוך, אנא עארף.

למעלה