השבוע

שליחי הבלוז בבארבי ת"א 8.12.05

השליחים חוזרים לבארבי ת"א לבצע שלוש שעות עם שלושה אלבומים של להקת "פינק פלויד" האגדית: DARK SIDE OF THE MOON WISH YOU WERE HERE THE WALL ביום חמישי 8.12.05 שעה 22.00. 70 ש"ח. מופע אחרון בבארבי ת"א - אל תחמיצו!!!

THE WALL1

New member
מה קורה חברעס..

ביום שבת (3.8.2005) הייתה לי וללהקה שלי כמובן.. הופעה ראשונה מתחילת השנה... היום שני הרכבים.. ואני הייתי הבסיסטית בשניהם. הרכב ראשון מצוין והרכב שני דיי מעפן חח... ניגנו בעקר היהודים מופע הארנבות של ד"ר קספר ושיר אחד של סנטנה.. ולסגירת ההופעה ניגנתי את is there anybody out there כשחברי הלהקה מלווים אותי =] הלך מצויין!!@!#@##$%^ היה כיף... ו.. חשבתי הרבה על פינק פלויד וזה עזר לי חעע.. עד כאן.. וד"א.. הרבה זמן לא הייתי פה.. הפסדתי משהו..?.. טוב דיי ברור שהפסדתי.. אני אנסה להשלים את החסר D: יום טוב.

מה נסגר עם המפגש שתוכנן,

בשומר הצעיר? והאם בסוף היה מפגש בקיסריה (המפגש שדובר עליו פעם)

הופעות!

מרקורי רב הערב (לצערי, לא אוכל ללכת) ג'ון קייל בינואר (שוב) דאוס בפברואר!!! ומי לא בא? הפלויד.

Shakty

New member
או בבלומפילד או בגני יהושוע

רק בארץ כבר מוכרים כרטיסים כשעוד לא יודעים איפה ההופעה.

זוכרים שדברנו לפני כמה שבועות

שאנשים יעשו סקירות על אמנים, כך שתוכלו להכיר אמנים חדשים? זה בדיוק המקום לעשות את זה, למשל עם האמנים שצוינו (לדוגמא, כפי שכתבתי על קייט בוש בשרשור השבת). האם יש מי שרוצים לכתוב סקירה - לא צריך שתהיה ארוכה - על קייל או דאוס או מרקורי רב?

היתה ידיעה בוואלה על זה

דאוס כבר היו בארץ מספר פעמים. בפעם האחרונה, לפני כחמש או שש שנים, הייתי באחת מהופעותיהם. למיטב הבנתי ההרכב השתנה כמעט לחלוטין מאז, ורק בארמן ואחד האחרים מההרכב הקודם עדיין בלהקה - כל השאר חדשים. כך שהחוויה המצופה תהיה שונה מהחוויה בהופעות הקודמות שלהם. אבל זה עדיין צריך להיות מעניין מאוד. אחת הלהקות הטובות ביותר שפעלו בעשור האחרון.

vegetable man

New member
טוב, אני רק אגיד

שאני מחכה בכליון עיניים לזה. אהבתי את החדש שלהם, למרות שכמו כל אמן, זה לא אותו דבר כמו פעם. אבל אני באמת מוצא את השינויים הפרסונליים מרעננים ומעניינים, אני בהחלט אשמח לראות צד אחר שלהם בהופעה הזאת, מצידי שינגנו רק את החדש - זה גם מספיק מעניין. אני גם קצת בונה על זה שלא יבואו הרבה אנשים: כמה אינטימי, כמה משובח. אני גם מתאר לעצמי שהפעם לא ימחצו אותך ילדות בגיל 14
המממ מקווה שכל ההנחות שלי לא יופרכו בהופעה... איזה כיף להתחיל את היום ככה!

ד"ש לכולם מברוטוס

דיברתי אתו אתמול. הוא בבית ברגילה, ומוסר שהכל בסדר. אולי יהיה לו זמן להכנס לפורום ולכתוב כמה דברים במהלך השבוע.

Crebh

New member
מחפשים בסיסט!

להקת רוק מאזור ירושלים מחפשים בסיסט (לא מחייב שיהיה מקצועי/ברמה גבוהה אבל חשוב שיהיה יצירתי רציני דומיננטי ויזרום עם המוזיקה) כרגע אנחנו שלושה חברים בני 20 ו22 לפרטים: 0524778795

wommer

New member
משהו מצחיק...

האם מישהו ראה אתמול יאיר לפיד? חבר שלי סיפר לי שיאיר הזמין את שרת חדד לראיון שם. אחת השאלות היתה, איזה להקה היית וצה לחמם מכל העולם. ההיא ענתה לו- לא יודעת, אני לא רוצה לחמם אף ף להקה אני מופיעה הופעה שלמה. אז הוא אמר לה טוב, אז איזה להקה היית רוצה לשיחממו אותך? אז היא אמרה פ"פ... גרר מעצבנת...ומתלהבת אבל עדין סיפור משעשע..

למעלה