השבוע

Elinor BC

New member
פוסטמהההההההההההההההההההההההההה

העמחה הזאת בכלל יודעת מי אלה פינק פלויד?!?!!??!

NIR Y

New member
זה בכלל לא היה ככה

היא אמרה את זה חצי בצחוק את הקטע שהיא לא רוצה לחמם, ואני די בטוח שהיא התכוונה שהיא תחמם את פינק פלויד ולא הפוך. ואני חושב שהיא יודעת

wommer

New member
תראה...

אני אמרתי את מה ששמעתי מחבר שלי. ואני הבנתי שהיא יצא פוסטמה... אם זה היה אחרת, אז סבבה טעות שלי...:)

pulchan

New member
פולחן ערוך - הופעה

יום ראשון 11/12/05 בשעה 22:00 בבארבי ת"א "פולחן ערוך" חוזרים להופיע. ההרכב מנגן רוק פרוגרסיבי(לא נריב על הגדרות) עם השפעות ברורות אך לא ניכרות(ע"ע שם פורום זה) לחובבי הפלוייד צפויה מחווה וגם 200 הראשונים שיגיעו יזכו בדיסק(לתליה על מראת הרכב, למי שיש) ומאתיים האחרונים גם.. :) ניתן להאזין ב - mitkadem.co.il שאלות ותגובות ל - [email protected]

pinchme

New member
מעריץ את פינק פלויד?

היי. פריטים מדליקים ובילעדיים של פינק פלויד ולהקות שוות אחרות. כנסו לאתר:pinchme.tipo.co.il

פינק פלויד - רוקולנוע בסינמטק חיפה

רוקולנוע פינק פלויד - לבד וביחד יום שישי - 16/12 שעה 22:00, אולם סינמטק אחת מלהקות הרוק הגדולות בהיסטוריה התאחדה לאחרונה במופע הגדול Live-8 בלונדון, ולא שכחה להזכיר על הבמה את סיד בארט, המנהיג הקודם של ההרכב. בתוכנית הפעם נצלול לתוך הסיפור המרתק של פינק פלויד בסרט תיעודי מצמרר (50 דקות) שמוקדש כולו לעלייתו ונפילתו של סיד "היהלום המשוגע" בארט, והכולל ראיונות מיוחדים עם כל חברי הלהקה ודמויות מפתיעות מן העבר. עוד בתוכנית: נצפה על המסך הענק באיחוד ההיסטורי של הפלוידים באיכות דיגיטאלית מושלמת, וגם בהופעות סולו עדכניות של רוג'ר ווטרס בארה"ב ודיוויד גילמור באנגליה, עם עיבודים חדשים לקלאסיקות של הפלויד. ניקח לסיבוב את מכונת הזמן כדי לקפוץ מתחילת הדרך של הלהקה עם סיד בארט במועדון UFO בלונדון בשנות השישים, עם אווירת הפסיכדליה והסמים של התקופה. היכונו לביאת השירים: Shine On You Crazy Diamond, Time, Breathe, Comfortably Numb, High Hopes, In The Flesh, The Happiest Days Of Our Lives, Another Brick In The Wall, Interstellar Overdrive ועוד... מומלץ להזמין כרטיסים מראש בקופת הסינמטק: 04-8353529 המעוניינים לקבל עוד פרטים ועדכונים, ולהצטרף לרשימת התפוצה של מחתרת הרוקולנוע - מוזמנים לפנות לכתובת המייל: [email protected] פרטים על הערב הספציפי הזה ניתן לקבל גם באמצעות: www.mitkadem.co.il (כ-180 דקות). עורכים ומנחים: אורי בריטמן, יורם מארק-רייך

One Echoe

New member
עצומה נגד חוק היתרי ההאכלה../images/Emo70.gif

במטרה להכחיד את חתולי הרחוב, הנתפסים כמטרד על ידי ציבור קטן הנרתע מהם, התקינה עיריית ראשון לציון חוק עזר האוסר על האכלה של חתולים בלא היתר מיוחד. אפילו מתן מים לחתול צמא בלא אישור הוא עבירה על חוק דרקוני זה, הגוזר מוות אכזרי ברעב ובצמא על חתולים רבים החיים בעיר, והופך תושבים המגלים כלפיהם חמלה לעבריינים. חתמו על העצומה והפיצו אותה
למען אלו שקולם לא נשמע...

אמממ... כמדומני שהאיסור הוא על

האכלה בשטח שכונת המגורים, כאשר אין מניעה להאכיל חתולים מחוץ לשכונה, במקומות פתוחים.

One Echoe

New member
אין נכון הדבר.

קודם כל, רוב חתולי הרחוב מואכלים בשכונות מגורים. כך שגם אם את צודקת, החוק נשאר כהיה. שנית, איני חושב שאת צודקת. האיסור הוא אחד. בשביל להאכיל חתולים, או להשקות אותם, את צריכה לקחת את חתול הרחוב לוטרינר של העירייה, ולעבור תהליך בירוקרטי ארוך ומפרך, שסביר להניח שהחתולים ימותו עד שתסיימי אותו.

הממ... יש לך לינק?

לכאורה לא ניתן לאסור על אנשים להאכיל חתולי רחוב באיסור גורף. זה לא יעמוד במבחן בג"צ.

One Echoe

New member
כן...

http://www.cats.org.il/index.php אני חושב שצדקת במה שאמרת, שכן היה כתוב בחוק העזר " במקום ציבורי או פרטי ", אבל באופן כללי זה אומר בכל העיר..אז אולי לא צדקת.. בשביל להאכיל חתולי רחוב צריך "תחנת האכלה", בהתאם לבירוקרטיה שדיברתי עליה..

אני רואה שהוגש בג"צ

הניסוח (החלקי) של הצו המופיע באתר הוא תמוה. אסור להאכיל חתול "במקום פרטי"? בעקרון, במקום פרטי מותר לבעלים לעשות כרצונו. העיריה היתה יכולה, מקסימום, לאסור על האכלת חתולי רחוב בשטחים ציבוריים, עירוניים. גם ההגדרה של מהו "חתול רחוב" היא בעייתית. אבל נחכה ונראה מה יגיד בג"צ. זה יהיה מעניין...

One Echoe

New member
../images/Emo7.gif כן...

לא להאמין שוטרינרים(!) מאשרים חוקים כאלה, ועוד תומכים בהם... הייתה כתבה בחדשות על אחת שקיבלה כמה אלפי שקלים קנס כבר
... ציף אם את יכולה תפיתי את העצומה..

DOCTOR ROBERT

New member
סתם משהו....

היום הצלחתי לאלתר חלק מIs There Anybody Out There, למרות שמעולם לא ראיתי את התווים של השיר, אני יודע שזה שיר נורא-נורא-נורא-נורא פשוט יחסית, אבל אני לומד רק 3 חודשים, ואני די מופתע מעצמי, כיוון שניסיתי לאלתר לא פעם משמיעה אך ללא הצלחה.

למעלה