למה שלא אפגש עם הדר מרקס ואשכנע אותה לשלם את מיסיי היקרים לראש עיריית ת"א המושחת? שמעתי שהיא מקסימה לא תהיה לה התנגדות ממילא היא מקבלת משכורת ממני אז לפחות נתחלק חצי חצי לא?
לא רוצה לתת יד לתחנה קרימינלית אני מעדיף להציע לרדיו מהודו או סלובניה ולא לתחנה הזאת. אני לא פושע ולא אתן יד לפשיעה ואל תביא לי את דוגמת הפורום כי כמעט ואף שדרן לא נכנס לכאן והפורום הזה הוא לא מה שמביא את הרייטינג לתחנה מי שכבר מורעל ומקשיב נמצא גם כאן לא נכנסים לכאן כאלה שלא מאזינים <חוץ ממני ועוד כמה שהיו>.
אני מקשיב לגלי צה"ל בימי חמישי לתוכניתם של גיא מרוז ואורלי וילנאי בשעה 3 בצהריים קיצר אני שמעתי את הקטע הזה שמפרסמים מספר בשביל מי שרוצה לפרסם שם ובגלגל"צ וזה טוב אולי מישהו שם התעורר והבין כמה דברים. אני מחכה לשמוע פרסומת אחת שהיא לא ממשלתית ואז כשלא יהיה לי מה לשמוע בתחנה שאני רגיל אליה <רדיוס 100 אף אם> אני אשמע גם את התחנה הזאת
ושגם אתה תלך לפורומים שכן מתאימים לך, כי מה אתה עושה בעצם בזה שאתה נכנס לפה וחופר לאנשים במח שלא תשלם ולא תאזין והתחנה היא ככה וככה וככה? מראה לנו שמשעמם לך ונח לך לבלות פה את זמנך? או שאתה עדיין חי באשליה שתגרום לתחנה לאבד את המאזינים שלך? לא, כי אם כן אז תרים ידיים, כי מיצית. (סליחה, הייתי חייבת להגיב כי זה עצבן)
מתי שאני לא מדבר על זה אתם מעלים את זה ושוב אני אשם? מתי פעם אחרונה הזכרתי את זה? זה אתם הדבקתם את זה לכאן אז הגבתי איך יוצא שתמיד אני לא בסדר תסבירו לי?