ג גלעד2211 New member 18/10/06 #64 אפשר להפסיק לענות לו? דיי יא מגעילים קרמים איפור גרמתם לי להקיא חאלס אי אפשר למחוק את האידיוט הזה?
C chen010189 New member 18/10/06 #72 פעם ראשונה אני מסכימה איתך... ../images/Emo5.gif ומכיון שזה הנו' הזה שלא עוסק במשלם מסים זאת בוודאי גם הפעם האחרונה
פעם ראשונה אני מסכימה איתך... ../images/Emo5.gif ומכיון שזה הנו' הזה שלא עוסק במשלם מסים זאת בוודאי גם הפעם האחרונה
ג גלעד2211 New member 18/10/06 #77 לא כולם חייבים לעסוק בתחנה הזאת אבל להדרדר ולדבר על קרמים ואיפור ועוד מפי גבר? דיי הבחילה גדולה מידי מה נסגר מילא שלא מדבר על התחנה אבל זה? עדיף לחזור לדבר על התחנה
לא כולם חייבים לעסוק בתחנה הזאת אבל להדרדר ולדבר על קרמים ואיפור ועוד מפי גבר? דיי הבחילה גדולה מידי מה נסגר מילא שלא מדבר על התחנה אבל זה? עדיף לחזור לדבר על התחנה
L lama האחד New member 15/10/06 #21 ../images/Emo207.gif מצטער שאני מקפיץ באמצע סינגלס אם אני רוצה לקבל באופן קבוע את הפלייליסט של המסור, מה אני צריך לעשות?
../images/Emo207.gif מצטער שאני מקפיץ באמצע סינגלס אם אני רוצה לקבל באופן קבוע את הפלייליסט של המסור, מה אני צריך לעשות?
L lama האחד New member 15/10/06 #24 תודה לכן../images/Emo13.gif אני פשוט כותב: "שלום! אני מבקש להצטרף לרשימת התפוצה שלכם" ? כן?
L limors2 Active member 15/10/06 #28 אני סגדתי לתוכנית וביקשתי להצטרף../images/Emo3.gif פשוט תכתוב משהו כמו "אפשר להוסיף אותי לרשימת תפוצה" אם אתה לא רוצה להוסיף משהו... וליטל לא תאכל אותך, היא נחמדה
אני סגדתי לתוכנית וביקשתי להצטרף../images/Emo3.gif פשוט תכתוב משהו כמו "אפשר להוסיף אותי לרשימת תפוצה" אם אתה לא רוצה להוסיף משהו... וליטל לא תאכל אותך, היא נחמדה
C chen010189 New member 16/10/06 #33 תלוי אם אתה רוצה שהיא(ליטל מינקין, העורכת) תשלח לכתובת האימייל שממנה ביקשת, אז ציין את זה בהודעה: "כתובת האימייל הנוכחית", אם אתה רוצה שהיא תשלח לך את הפלייליסט לאימייל אחר, אז כמובן ציין את הכתובת החדשה עם בקשה לשלוח לשם.
תלוי אם אתה רוצה שהיא(ליטל מינקין, העורכת) תשלח לכתובת האימייל שממנה ביקשת, אז ציין את זה בהודעה: "כתובת האימייל הנוכחית", אם אתה רוצה שהיא תשלח לך את הפלייליסט לאימייל אחר, אז כמובן ציין את הכתובת החדשה עם בקשה לשלוח לשם.