i call Kon !!!!!!!!!! ^___^ בהצלחה!
C cRitiCaL KitTy New member 26/10/05 #12 מגניב!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif או ויש לי בובת קון!(כן אני שוויצרית...)
V Violettecat New member 26/10/05 #13 יש לך גם את המנגה של נייטמר? או שעיני מטעות אותי? נייטמר סגידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
C cRitiCaL KitTy New member 26/10/05 #14 עינייך לא מטעות אותך!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif אבל לא ראיתי את הסרט...;.; מעצבן אותי...
עינייך לא מטעות אותך!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif אבל לא ראיתי את הסרט...;.; מעצבן אותי...
C cRitiCaL KitTy New member 26/10/05 #16 חחח ../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif אני במקרה מצאתי אותה בקומיקאזה... אז לקחתי אותה^^ (בוהאהא איי רול! נה?) אוי יש לי כלב מתוק ומפונק שמנסה לנשק אותי:X
חחח ../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif אני במקרה מצאתי אותה בקומיקאזה... אז לקחתי אותה^^ (בוהאהא איי רול! נה?) אוי יש לי כלב מתוק ומפונק שמנסה לנשק אותי:X
T ThePiper New member 26/10/05 #23 הממ... יצא בליץ' 55... מוקדם מהרגיל עם פאנסאב של דטביו והל פאנסאב (של הל פאנסאב בפורמט MKV). ואם אני אגיד יותר מזה, אני מפחדת שתפוזונע יצלוב אותי :S
הממ... יצא בליץ' 55... מוקדם מהרגיל עם פאנסאב של דטביו והל פאנסאב (של הל פאנסאב בפורמט MKV). ואם אני אגיד יותר מזה, אני מפחדת שתפוזונע יצלוב אותי :S
V Violettecat New member 26/10/05 #28 בגלל שזה שרשור אוף... אני רוצה להשוויץ ביכולת הציור המדהימה שלי ! תראו,זו אחת מעבודות הגמר שלי באומנות משנה שעברה.
בגלל שזה שרשור אוף... אני רוצה להשוויץ ביכולת הציור המדהימה שלי ! תראו,זו אחת מעבודות הגמר שלי באומנות משנה שעברה.
א אלונית 2006 New member 26/10/05 #31 יש לנו פוקיטאיצ'ו מוכשרת!../images/Emo15.gif גם כותבת (איפה ההמשך של ימת הזהב?!) גם מציירת (ראה הודעה מעלי!) גם תופרת (ראה בובותים!) גם יפה (תחי החנפנות!) וגם אופה (עם כל העוגיות שהיא מחלקת...)
יש לנו פוקיטאיצ'ו מוכשרת!../images/Emo15.gif גם כותבת (איפה ההמשך של ימת הזהב?!) גם מציירת (ראה הודעה מעלי!) גם תופרת (ראה בובותים!) גם יפה (תחי החנפנות!) וגם אופה (עם כל העוגיות שהיא מחלקת...)
V Violettecat New member 26/10/05 #46 ניצן אני אוהבת אותך! *חיבוק מוחץ* תודה רבה ^_________^ אבל תראו מי מדברת,גם את מוכשרת בכל הרמות! את מציירת מדהים ואני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך! חוץ מזה את יודעת אומנויות לחימה! אני ממליצה על ניצן בתור המקום השלישי בפלוגה!
ניצן אני אוהבת אותך! *חיבוק מוחץ* תודה רבה ^_________^ אבל תראו מי מדברת,גם את מוכשרת בכל הרמות! את מציירת מדהים ואני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך! חוץ מזה את יודעת אומנויות לחימה! אני ממליצה על ניצן בתור המקום השלישי בפלוגה!