קוטאיצ'ו* איך לעזאזל הגעת לפוקיטאיצ'ו ? ס_______ס;
V Violettecat New member 26/10/05 #55 פו-קוטאיצ'ו זה תואר כבוד עקרונית קוטאיצ'ו אבל -פוקוטאיצ'ו זה יותר מכובד, שאלתי חברה שלי מחו"ל.
כ כפית במצב כפית New member 26/10/05 #40 כן D: את הזרת ביד ימין....זה היה בכיתה ה' או ו' -לוזוכרת- וזה היה בגלל כדור במשחק מחניים OO"
C coral chan New member 26/10/05 #43 פעמיים גיליתי ככה סתם שהעצם ביד והעצם בזרת עם סדקים\וואנאבי שבורות ס.ס אל תשאלי אותי מאיפה זה בא X.X
J JeeChan New member 26/10/05 #45 כן D: בכיתה ג' אור טיפס על עץ בפארק הירקון בתל אביב ונפל מהעץ כשניסה לרדת ושבר את זרוע ימין D:
C cRitiCaL KitTy New member 26/10/05 #47 לא!ני בלתי שבירה../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif אני מבלבלת אפילו רופאים עם העצמות שלי... אני האדם שחי על מנת לחטוף מכות!(חע!) נמ. תחי האבולוציה(?)
לא!ני בלתי שבירה../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif אני מבלבלת אפילו רופאים עם העצמות שלי... אני האדם שחי על מנת לחטוף מכות!(חע!) נמ. תחי האבולוציה(?)
K keep smiling New member 26/10/05 #52 לא םם; ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif
S s h i n i g a m i New member 27/10/05 #57 כן! בחופש לאחר הרבה יותר מידי זמן שעבר בתהייה איך זה יהיה. כשקיבעו לי את היד הייתי מחויכת והכל D: הגעתי למסקנה שזה לא כואב, אבל הגבס עצמו מעצבן לאללה [ולכן שברתי אותו ללא אישור מהרופא D:. מזלי שהוא הרשה לי להשאר כך XD]
כן! בחופש לאחר הרבה יותר מידי זמן שעבר בתהייה איך זה יהיה. כשקיבעו לי את היד הייתי מחויכת והכל D: הגעתי למסקנה שזה לא כואב, אבל הגבס עצמו מעצבן לאללה [ולכן שברתי אותו ללא אישור מהרופא D:. מזלי שהוא הרשה לי להשאר כך XD]
H Hinamori New member 27/10/05 #61 כן י.י;;;; אני לא אשכח את זה בחיים חנ בת 4: *קופצת על הספה* אמא: חנ, את תפלי ותשברי את הסנטר !!!11 חנ בת 4: *נופלת ושוברת את הסנטר* םם;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
כן י.י;;;; אני לא אשכח את זה בחיים חנ בת 4: *קופצת על הספה* אמא: חנ, את תפלי ותשברי את הסנטר !!!11 חנ בת 4: *נופלת ושוברת את הסנטר* םם;;;;;;;;;;;;;;;;;;;