למה ? :-O
T That YuvGirl New member 8/1/09 #410 ../images/Emo19.gifאני ממש מצטערת שזה יוצא ככה כל הזמן כל פעם יש משו אחר !! אולי תבואי אלי ?DD:
T That YuvGirl New member 8/1/09 #435 ../images/Emo19.gifאת ישנה אצלי מחר , הודעתי כבר לאמא שלי .. P =
I ILoveMc New member 9/1/09 #505 ../images/Emo226.gif קרן מחר לא בבית .. היא הולכת לסינימה סיטי עם חברות \= היא מוסרת סליחהה \= ושהיא אוהבת את שתיכן ושאולי חברה שלה מחר עושה לה כרית של מק' חיחיחיחיחי בכל מקרה היא אותכן
../images/Emo226.gif קרן מחר לא בבית .. היא הולכת לסינימה סיטי עם חברות \= היא מוסרת סליחהה \= ושהיא אוהבת את שתיכן ושאולי חברה שלה מחר עושה לה כרית של מק' חיחיחיחיחי בכל מקרה היא אותכן
I ILoveMc New member 9/1/09 #525 ../images/Emo226.gifהיא אמרה אולי , עכשיו זה בטוח ../images/Emo98.gif אבל לא נורא , היא בטוחה שאתן תסתדרו בלעדיה
../images/Emo226.gifהיא אמרה אולי , עכשיו זה בטוח ../images/Emo98.gif אבל לא נורא , היא בטוחה שאתן תסתדרו בלעדיה
A adi love mcfly XDD New member 9/1/09 #527 ../images/Emo69.gif../images/Emo11.gifיובל גם לא באהה../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif
I ILoveMc New member 9/1/09 #532 ../images/Emo226.gifאויי ../images/Emo201.gif אז פעם הבאה , אני מבטיחה לבוא אם זה יהיה ~ ואם אתן רוצות אותי שם ~
../images/Emo226.gifאויי ../images/Emo201.gif אז פעם הבאה , אני מבטיחה לבוא אם זה יהיה ~ ואם אתן רוצות אותי שם ~
A adi love mcfly XDD New member 7/1/09 #289 |מישהי יכולה להעלות לי תמונות ? של דאגי מהתקופה הזאת ?? כאילו עם השעיר ה הזהה XD
A adi love mcfly XDD New member 7/1/09 #290 ../images/Emo207.gif../images/Emo122.gif../images/Emo69.gif../images/Emo46.gif
L Lex 1 New member 7/1/09 #294 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif השיער הזה היה בדיוק ההפך מ-../images/Emo226.gif אני אחפש אם יש לי עוד תמונות מהתקופה הנ"ל, אם כן אני אעלה לך:>
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif השיער הזה היה בדיוק ההפך מ-../images/Emo226.gif אני אחפש אם יש לי עוד תמונות מהתקופה הנ"ל, אם כן אני אעלה לך:>
L Lex 1 New member 7/1/09 #295 התמונה הזאת נראית לי מאותה התקופה בערך ../images/Emo26.gif + ויש כמובן את התקופה של הנסיון שלו ליצור ראסטות שהסתיים במצב מזעזע במיוחד בשערו ויש הרבה תמונות מהתקופה הזו.
התמונה הזאת נראית לי מאותה התקופה בערך ../images/Emo26.gif + ויש כמובן את התקופה של הנסיון שלו ליצור ראסטות שהסתיים במצב מזעזע במיוחד בשערו ויש הרבה תמונות מהתקופה הזו.
R rox love BSM New member 7/1/09 #297 הוא לא עשה בסוף,זה פשוט נשאר בלגן אחד גדול וזה נראה כמו בתמונה למעלה רק יותר מבולגן
M McGirl For Life New member 7/1/09 #299 ../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלא לא אבל אמרו שהוא עשה ואז הוא גזר אותן אחרי כמה ימים כשהם חזרו מאוסטרליה לא
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלא לא אבל אמרו שהוא עשה ואז הוא גזר אותן אחרי כמה ימים כשהם חזרו מאוסטרליה לא
T That YuvGirl New member 8/1/09 #395 ../images/Emo19.gifהוא כן עשה ראסטות../images/Emo69.gif יותר נכון ראסטה אחת או שתיים .. והוא לא אהב .. אז הוא שם כובע לכמה זמן..ואז הוא היסתפר אני חושבת.. הוא ממש הרס את השיער שלו , הטיפש הזה זה היה ממש מגעיל ><
../images/Emo19.gifהוא כן עשה ראסטות../images/Emo69.gif יותר נכון ראסטה אחת או שתיים .. והוא לא אהב .. אז הוא שם כובע לכמה זמן..ואז הוא היסתפר אני חושבת.. הוא ממש הרס את השיער שלו , הטיפש הזה זה היה ממש מגעיל ><