ו

just orr

New member
חחחח כ"כ ברור שהם זכו בכל זה רק כי יש להם מלא

מעריצים. אחרת דו יה בחיים לא היה זוכה XDDDD אבלכל הכבוד להם

m o r 1 0 2

New member
וואו,כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

חחחח דווקא די יה?

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifדמדומים זה הדבר הכי מדהים שי

שיש!! ראיתי יום שלישי כשהרגשתי טוב יותר הלכתי לראות וכל כך אהבתי את הסרט!! אמאא רוברטטטטטטט
אני מאוהבת בבנאדם, לא שלא הייתי לפני זה כאילו עוד מהארי פוטר זה התחיל לי
סדריק כפרעליו
ובלה .... גיליתי שהיא מעצבתנת אותי ממש אבל במלא קטעים מהסרט, עד שהיא מדברת! ושיאוווווו אני לא מאמינה איזה לבנה היא שם! בעצם כולם! זה לא יאמן כמה לבנים אנשים יכולים להיות ברצינות חשבתי זה הקיר שלי בחדר
אני זוכרת את השחקנית הזו הרבה יותר יפה שם היא פשוט.... רגילה, פסדר חח שיאו זה כל כך טוב שהצעתי לחברה שלי שאני אבוא איתה שוב מחר חח מה אכפת לי אני משלמת 25 במקום 40 שקל
הסרט כל כך חזק והמוזיקה משתלבת בקטעים החזקים ממש טוב ואין רוברט פשוט עושה את כל הסרט כל כך יפה... איך שהוא כזה רציני, עושה חצי חיוך, כל כך מגונן...... הלוואי והיה לי מישהו שיתנהג אליי כמו שהוא מתנהג שם לבלה.. אפילו שבא לו עליה, מבחינת אוכל
בקיצור למי שלא הלכה עדיין שתלך! וזהו אני בבית עד יום ראשון כמובן... הייתי אמורה לסגור אבל נפלו לנו פצמרים בבסיס אז שיחררו אותנו
לאביה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo45.gifחח אני לא חושבת שיש מישהו שלא

מכיר את הסרט הזה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifגרוע?? אז זה כל כך גרוע שאפילו הלכ

הלכתי לראות אותו היום שוב חחחח עם חברה שלי שממש רצתה לראות אותו ואני אמרתי נו יאללה זה היה מדהים! באמת סרט מדהים ורוברט כז מושלם, תכלס בגללו הלכתי שוב... הוא כזה מדהים באלוהים ובכלל כל הקטעים עם האקשן והמוזיקה וזה היו כל כך יפים ורציתי לראות הכל שוב.. אהבתי ממש אהבתי.. עכשיו אני רק צריכה לקרוא ת'ספר שיושב לי במחשב כבר איזה חצי שנה אם לא יותר.

sweet shir

New member
זה שאני אומרת שהוא גרוע לא אומר שלא נהניתי!

אבל זה בגלל שאני מאוהבת בדמויות בגלל הספרים.. לא בגלל ה"איכותיות" של הסרט. ולמי שכתבה ממתחת.. כל מי שהלך איתי לראות את הסרט שלא קרא את הספר אמר שהוא אחד הגרועיםXD ואני גם רוצה לראות עודפעםםם אבל אין לי זמן!
אה כן ורוברט מכוער רצח בעיניי בסרט... במציאות הוא עוד סבבה. כלכך לא אדוארד><" תקראי את הספרים, כלכך הרבה יותר טובים:)

../images/Emo94.gifגרוע ?!

את הראשונה שאומרת שהסרט היה גרוע
הוא ממש לא הוא ממש יפה לדעתי

../images/Emo39.gif גרוע ? :(

אני דווקא ממש אהבתי !! :) טוב , אבל כל אחד והדעה שלו ^ ^ דרך אגב , גם חברה שלי אומרת שהוא לא משהו מיוחד .. אני לא מבינה אותכן

sweet shir

New member
אני אומרת את זה בתור מישהי שאובססיבית לספרים

בהיסטריה, כה?

../images/Emo39.gif חחחחחחח ../images/Emo6.gif

ברור שבתור אוהבת ספרים אובססיבית תגידי שהסרט לא משהו:) כי תמיד בסרטים מחסירים מלללללא דברים מהספר , משהו שהוא דיי מעצבן -.-

../images/Emo39.gif ../images/Emo207.gif אומייגאד .

אוקיי , ראיתי עכשיו דמדומים . וכאילו , אני בשוק . כמה שהסרט הזה גרם לי לבכות . זה סרט מדהיייייים !! אף פעם לא קרה לי , שסרט השפיע עליי בצורה כזאת . אומייייייגאד הוא פשוט , אין ביכלל מילים תאר אותו ! הוא גאוני , מרגש , עצוב , מצחיק , פשוט הכל ! כולם דיברו עליו , ואמרתי לעצמי כולה סרט אל תשאלו כאילו , ואני מבינה עכשיו על מה כל המהומה הייתה . זה פשוט מושלם
. מי שלא ראתה , שתלך עכשייייו לראות !!! חחחח שתשיג אתזה איכשהו זה סרט מדהים ואני בשוק שביזבזתי את כל הזמן וולא ראיתי אותו D-: יהיה דמדומים שתיים ?

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif אממ אני מתארת לעצמי שכן כי

יש לזה גם ספרי המשך אז .. אני חושבת שיהיה :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] שמחחה שנהנת

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifנראלי ששנה הבאה יהיה את סרט ההמשך :]

ואכן , סרט מאוד יפפה

just orr

New member
דמדומים 2 = New Moon

ואם אהבת אני ממליצה לך לקרוא את הספרים :)

למעלה