ו

sweet shir

New member
'זרק אותה' חח לא נסחפו. אחרי כלכך הרבה זמן

שהם ביחד לא 'זורקים', נפרדים חחח

Maddie

New member
טוב שמעו גם ככה הייתה להם תקופה קשה../images/Emo118.gif

כל המזן היו שמועות שהם נפרדים והם נפרדו וחזרו, זוכרות שהיה משהו באוסטרליה? אז זהו שזה לא כזה שוק שהם נפרדו כמו שנאמר - ברוך שפטרנו אוליביה נראתה לי צבועה מידי, אבל זו רק אני. לורה הזאת נראת נחמדה, נראה מה יהיה איתה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ואי זה די מעצבן...איך את יודעת שהיא

צבועה? איך בדיוק היא גם נראת לך צבועה? ובכללי אני מדברת לכל הבנות האלה שמתחילות להגיד "ואי היא בלת ניסבלת" או כל מיני דברים על התכונות אופי שלה..כאילו,איך לעזאזל אתן שופטות בנאדם לפני שאתן מכירות אותו או אפילו לפחות שומעות רעיון שלו או משו...[כי אוליביה אף פעם לא התראיינה ואף פעם לא שמענו אותה מדברת..אני לפחות לא שמעתי ואני גם לא זוכרת שפורסם איזשהו רעיון שלה]..אז אולי היא צבועה ואולי היא מגעילה ואולי היא גם חמודה אולי היא בכלל האישה הכי ישרה וכנה..מאיפה לכן לדעת?אני דווקא חושבת שבנאדם צבוע או עם אופי מגעיל לא יחייך בכל תמונה [למרות שהחיוך שלה לא יפה] ..ולכו תדעו למה הם ניפרדו כ"כ הרבה פעמים..אולי זה בגלל דני..אולי הוא זה שמגעיל...זה הכל שמועות מה שאומרים בדר"כ.. אז בקיצוווור אני לא חושבת שצריך לשפוט אותה סתם ולהגיד עליה שהיא צבועה ושהיא עכבר וכל מיני כאלה... וגם מאיפה לכן לדעת שהמיס בריטניה הזאת חמודה? הרי בסה"כ ראיתן תמונה אחת שלה ..לכו תדעו אולי היא הכי סנובית שיש והכי מגעילה או משו כזה[ואני בכוונה מגזימה].. בקיצור אני פונה לכולן ולא רק לך ולא בגלל שאני רוצה לעקוץ אותכן או להעליב אותכן..אני פשוט רוצה להגיד לכן שתחשבו טיפה לפני שאתן סתם שופטות בנות ואנשים אחרים לפני שאתם בכללל מכירים אותם. בכל מקרה נאי יודעת שחפרתי,אבל הרבה זמן זה מעיק לי והייתי חייבת לכתוב את זה.. חח גם לא נראלי שמישהי קראה את זה אבל נו מילא >_<...אני רק אמרתי את מה שאני חושבת ומה שאני חושבת שנכון..

נכון חלקיתת !!

כי כאילו בהתחלה היוו שמועות שהיא ניצלה אותו בגלל הפרסום שלו.. אז בגלל זה כולן שונואאת אותה... למרות שאני דיי אוהבת אותה XD

Maddie

New member
לא אמרתי שאני יודעת אמרתי שהיא נראית לי../images/Emo118.gif

היא נראית לך אחרת סבבה! אני רואה אותה ככה מה לעשות לא יודעת איך היא היא פשוט נראית לי ככה ומה הקשר לתמונות? בנאדם צבוע לא יחייך בתמונה? להפך
אבל לא לפי זה אני שופטת אותה! לא לפי החיוך שלה, ככה בנאדם נראה לי! אוקיי? סבבה? סבבה! את לא יכולה הלגיד לי איך להסתכל על בנאדם, לא מכירה אותה, ככה היא נראית לי, זכותי להביע את דעתי! ואולי הם נפרדו בגלל דני, לא יודעת, לא אכפת לי, אבל הם נפרדו מספר פעמים בגלל זה זה לא שוק שהם נפרדו סופית!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif חח תרגעי לא חסמתי את הדעה שלך

מצידי תחשבי מה שבאלך אני רק אמרתי מה נאי חושבת...ואני הבעתי את דעתי בנושא..

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן דורית, את צודקת...אבל תיראי...

הקטע הוא, שאנחנו בתור אנשים-רגילים לבחון כול דבר קיים. ברגע שאנחנו רואים בן אדם ברחוב-אנחנו ישר מביאים את עצמו למבצ של סיקור, בין אם אנחנו שולטים בזה ובין אם לא. כול דבר שלא עומד תחת התקן "מושלם, מבחינתנו-הופך להיות מכוער הרבה יותר ממה שהוא. אנחנו עושים ביקורת כי זוהי דרך המחשבה.. כך שברור, וברור[!] שאם אנחנו עושים את זה על מישהי שיוצאת עם מישהו שאנחנו מעריצות..זה יהיה המצב, וגרוע יותר. הקטע הוא לדעת לומר את מה שאתה חושב, ולא לשפוט יותר מידי. לדומא-אני חושבת שהיא חמודה והיא יכולה להתגלות כבן אדם רע[למרות שאני מאמינה שבכולם יש 2 צדדים]. הקטע של שפיטת-אנוש קיים. זה ידוע. אנשים שונים-דעות שונות-ראייה אחרת.

McLife135

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה!!..ואוי סופסוף
יואאא כל כך שנאתי את אוליביה אני כל כך שמחה שהם סוף סוף נפרדוווו!!!!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifסוףףףףףףףףףףףףף סוףףףףףףףףףףףףףף

|מלאכיםיורדיםמהשמיים| אומגאשש
הם נפרדו?!אחרי שנתיים?! ואני חשבתי שזה לא יגיע! |מקווה שזה לא שמועה| |שוק||שוק||שוק||שוק| רגע לא הבנתי הוא נישק את ההיא כשהוא היה עם אוליביה?
חצוף.

יייששש!!! סוףף סוףףף אבל....

למה יש לו חברה חדשה????!=\ טובב אבל העיקר שהוא נפרד מאוליביה!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכבר ממזמן לא אכפת לי עם מי דני יוצ

יוצא.. im over him.. XDD ברצינות אני כבר לא חושבת עליה וזה חחחח משהו עובר עליי
הגיע הזמן לא? XDD בקיצור אני מאוהבת כבר אז לא אכפת לי.. אפילו אם זה בשקמיסט XDDDDDD עם הגומות חן הכי יפות שראיתי אי פעם.. וחיוך של מלאך.... אחחחחח חחח ויש לי קטע עם טבורים... זה לא בגלל שזה שלה, ושהיא עכשיו עם דני.. יש לי קטע כזה... ואיזה קימורים את רואה שם?? קימורים זה כזה... ו כמו ג'סיקה אלבה.. מותניים מעוצבות וזה.. אצלה זה נראה כזה.. נפוח קצת כאילו לא נפוח אבל מוזר נו חח כזה ישר! חח

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאיזה גוף מוזר מה את בסדרXDD

היא כוסית וישלה קימורים כמו שצריך!
טבור לא בסדר עאלקXD קנאית.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifברוך השם אבבבבבבבל

גם זאתי לא מוצאת חן בעיני, מה זה הגוף המוזר הזה שיש לה?! מה זה הטבור הזה... חחח כאילו זה טוב שהוא עבר מעכבר למישהי מהממת.. כי היא באמת יפה ממש.. אוי דני דני דני... גמאני כאן לעזעזאל! XDDDD סתם אין לי זמן בשבילך חחחח סתםסתם. בקיצור היא נראית קצת יותר פרחה מאוליביה.. אבל אני מאוד מקווה שהיא תתנהג קצת יותר טוב למעריצות שלו אם זה לא רק יהיו שמועות..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif אומייגאד חחח אמרתי לכן ../images/Emo6.gif

כנראה שזה היה נכון...[לפני כמה זמן כתבתי שאוליביה שינתה בפרופיל שלה בפייסבוק שהיא ניפרדה מדני..וזה היה לפני איזה שבוע]. אומייגאד אבל איך ידעתי שיקרה שם משו בהופעה הזאת... ואי,מסכנה אוליביה...דווקא נורא אהבתי אותה... יואוו...טוב אאב לבאמת הם היו הרבה זמן..כ להכבוד לו!! אבל ככה לגמור את היחסים?...לפחות הוא לא עבד עליה וישר סים את הקשר איתה..>_<.. והן יחסית דומות [המיס עולם ואולי']..

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifתודה לאל! הכוסית שמגיעה לו! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל כמה שאני שונאת את אוליביהXD זו חתיכת קקי של פרידה. אבל בתכלס, העיקר שאין יותר אוליביה! D: ועכשיו כשנראה תמונות, נראה מישי כוסית ולא את התגלמות החולדה האנושית. ^______^ אני רק מקווה שעוד שבוע הוא לא יחזור אליה.
המפף.

למעלה