ו

Maddie

New member
גברים מתגברים מהר יותר../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

מניאקים
חוצמזה אולי הוא כבר זמן מה לא כבר לא הרגיש אליה אותו דבר, זה לא מה שהיה פעם, ואז הוא פגש את לורה והוא הבין שהוא לא צריך להיות כבר עם אוליביה...קורה

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif פשששש , יפה לדני ../images/Emo8.gif

היא ממש יפה <: נקווה שהיא תיהיה גם נחמדה . דני ?! דני גונס ?! יוצא עם דוגמנית ?
( אין לי מושג למה אני כ"כ בשוק מיזה ><" ) אבל תכלס , הוא יצא דיי מניאק .. אוליביה והוא היו חברים דיי הרבה זמן , והוא ישר החליף אותה אחרי כמה ימים בודדים \: זה דיי מגעיל . לפחות שיחכה חודש או לאדעת כמה זמן , אבל אחרי שבוע ? זה מגעיל ופוגע . מסכנה אוליביה . < ריחמתי על אוליביה OO" , אני חולה > טוב נוו , שיהיה לו בהצלחה עם הדוגמנית :)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif רק אני מעדיפה את אוליביה? ><"

דני יצא פה קצת זונה חחחח אבל אני מאמינה שזה לא באמת כזה מגעיל כמו שזה נשמע ואיך שמנסים להוציא אותו. הו וול, שיהיה לו בכייף

butbut

New member
../images/Emo126.gifגם אני העדפתי אותה, הוא נראתה יציבה...

חחח לעומתו.

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifייייייייישששששששששששששש../images/Emo70.gif

ברוך השם
ה' נהנה לתפילותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה @#^!#^#@%%$*&&)I*!@#$&$%^ יש יש יש להלהלהלהלהלהללהלהלהלהלהלה סוף סוף, איזה אושר אעאעאעעאעאעאעאעאעעאעא -פורקת התרגשות ושמחה- יאי מיי!!!!! יאי לו!!!!! יאי לכולנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הגיע הזמן!!!!! אני ידעתי שהיום הזה יגיע מתישהו, ייחלתי לו והנה פןף הוא בא
למרות שהוא מחומצנת , כוסית ונראית דיי טיפשה בשבילו
אבל.. הו וול.... הכל עדיף על הפוסטמה הזאת אוליביה. אפילו השם שלה מציק לי במוח. עכשיו נקווה שהשמועות אמיתיות,ואז שהוא יזרוק גם את הפרחה הזאת וימצא לעצמו מישהי נורמאלית כמו איזי או ג'יוהאנה. חמודה כזאת.
והכל יהיה מושלם -אושר עילאי- ~פריקת רגשות הסתיימה סופית~

../images/Emo126.gifטו-אובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!! איזה גבר

הוא יצא!! XDD תכלס, הוא כזה חרא. אבל מצד שני...היא שווה! LOL

דיינהDana

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifסרטון של לאורה, מיס אנגליה../images/Emo36.gif

מצאתי את הסרטון שלה למיס עולם.. תביעו את דעתכן..:]

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifהיא מוזרה פה...בתמונה [שבכתבה] היא נר

נראית יותר טוב... מסכנה אוליביה...זה כ"כ לא יפה שהם כתבו שהוא זרק אותה...הם היו יחד שנתיים אז מה זה "זרק" אותה?!.... היא הייתה בסדר...אנלא מבינה למה שונאים אותה...חחח...מסכנהה..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה שיר שלהם, ולהבא נא לנצל"ש

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא, פשוט לשרשר את זה לשרשור אוף

שקיים כבר ולא לפתוח סתם הודעה חדשה על כל דבר

למעלה