ו

../images/Emo126.gifיממחשימם של הערבים האלו...../images/Emo16.gif

המלחמות האלו הורגות אותנו, לאט לאט.

גרבע

New member
../images/Emo105.gif מה אין לך אותי?Oס

שכל דיברנו לפני כמה...חודשים XD

מתמודדים עם המצב בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

לנוכח המצב הבטחוני הקשה בדרום וברצועת עזה, ד"ר נעמי באום, מנהלת יחידת החוסן במרכז הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה תתארח היום בין השעות 13:00-17:00 בפורום בעיות בגיל ההתבגרות היום ותשיב לכל שאלותיכם בנושא לחצים, טראומה והתמודדות עם מצבי משבר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=114&MessageId=125551408

ILoveMc

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo226.gifמישהי יכולה לעלות לי את ...

supermassive black hole של מיוז ? ~ נדבקתי לשיר , ואני לא מוצאת אותו בגרסא שאני יכולה להכניס לפלא \= ~ אז מי שתעזור לי , תבורך

McFLYFans

New member
במושן?

הארי לא שר שום שיר שם. (לפי מיטב ידיעתי) הוא שר רק באחת ההופעות את Hero של אנריקה איגלסיאס.

SmallMoney

New member
התכוונתי ברדיו אקטיב, התבלבלתי :)

יצא לי לראות ראיון לא מזמן על הדיסק האחרון ושאלו את הארי אם זה נכון שהוא שר שיר אחד שם (לא חושבת שאת כל השיר, אלא יחד עם כולם) והארי ענה שכן
.

McFLYFans

New member
באמת?

אז אני מצטרפת לשאלה. שמעתי את כל השירים ולא נתקלתי בקול שהוא לא של דאגי/דני/טום. אני אשמח לדעת.

SmallMoney

New member
חח כנראה..באסה, חשבתי שהוא שר בית

או פזמון או משהו, לבד

loserontheloose

New member
לא לפי הדי וי די

בדי וי די, רואים את ג'ייסון המפיק ואת דאגי עושים את הקטע של ה-We don't care ואז הכפילו בכמה עשרות מונים את הקולות שלהם שישמעו כמו הרבה אנשים. איך אני יודעת את זה? כי את הקול של דאגי שומעים ממש ברור, אז ברור שהיה פה הכפלה של הקול שלו. ובתשובה לשאלה, השיר ה**מוקלט** היחיד בו שר הארי - ושר סולו (כך שאפשר לשמוע את הקול שלו מעולה) זה Santa Claus Is Coming To Town, שיצא באלבום B-sides & rare tracks מיוחד שנמכר יחד עם ה-Greatest Hits בחנות woolworth ז"ל. החנות על סף סגירה והאלבום המיוחד כבר ממזמן לא נמכר שם, אבל אפשר למצוא את השיר באינטרנט...

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifבשיר OFTR זה לא הכפילו את הקולות

שלהם..... יש איזה וידיאו ביוטיוב שמראים את מקפליי בהופעה באוסטרליה והם ביקשו מהקהל לצעוק WE Don't Care ואז הם גם הקליטו את דאגי וג'ייסון וחיברו את זה ביחד אבל שאת דאגי וג'ייסון ישמעו קצת יותר

loserontheloose

New member
לא, הם לא השתמשו בזה בסוף

לאוסטרלים, באופן לא מפתיע בכלל, יש מבטא אוסטרלי והמבטא היה דומיננטי מדי בהקלטה אז הם החליטו בסוף לא להשתמש בזה... הכול מופיע בדי וי די Down Under With McFly או לחילופין בדי וי די בונוס שמגיע עם הדלוקס של Radio:ACTIVE.... מצטערת... אני פשוט מתעסקת המון בוידאו ואודיו של מקפליי אז אני רואה הכל ושומעת הכל.

למעלה