ו

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo207.gifאמממ שאלה...עדיין מוכרים את

רדיו אקטיב שיצא עם העיתון מיילי סנדיי או משהו כזה? האם רדיו אקטיב הורוד עולה יותר מה יותר קל להשיג,ורוד או ירוק. וננמנמנמנמנמנמנמנמנמ מחר אתן תדעו איזה יש ללי!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח זה כל השקי שינה על הריצפה

כדי שיהיה לנו מקום על המיטות.. נראה לך שיגייסו אותנו XD רצו לשלוח אותנו לאבטחת ישובים ביהודה ושומרון אבל בסוף לא.. הבנים חמוווווווודים כל כךךך!! יש כאלה שמשמינים בצבא זה תלוי בכל אדם ואדם
אני אישית לא אוכלת שם כלום.. אז..

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif מיייקי ../images/Emo24.gif

איזה בלאגןן יש בחדר שלכן
לא גייסו אותך לעזה ? O: < יש לך מזל , וכייף לך
> אווי , תרגישי טוב
ואתמול היה ממש ממש קרר ! כייף לך שרזית ..זה אחד ההיתרונות בצבא
ואהממ , איך הבנים שם (בצבא) יש חתיכים ? |גבות|

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחחחח ../images/Emo6.gif

~מתארת לעצמי אותך ממציאה סחרחורות~ מקווה שאת מרגישה יותר טוב ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo207.gifביייייייייייייייייית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוך השם קיבלתי 3 גימלים
אבל יש לי סיבה לפחות חח יש לי חום, כאב גרון, סחרורות [שהמצאתי ד"א
] וכאבי ראש.... אתמול עוד התחיל להיות לי מאזה קררררר יענו ממש ממש רעדתי מקור.. והיום בבוקר היה לי חום 39 ועדיין.. אחח איזה כיף... כל כך בא לי להישאר בבית.. עכשיו אני אספיק לעשות מלא דברים
אני מתגעגעת לפורום נווווורא! אוהבת אתכן, אני עפה למיטה כי אני קופאת מקור.. לאביה
ד"א רזיתי! איזה כיף
אתן רואות

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחח מה שאת רואה זה בחדר! XD

אצלי בבסיס.. חח אצלנו בחדר שם ממש חם כי יש מפזר חום וזה כל כך נעיםם.. בבית אני עם 100 שכבות XDD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifוואי אז תשימי חולצה ארוכה או משהו לפחות

D: את עם חולצה קצרה משוגעת

m o r 1 0 2

New member
מיקי../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

XDDמפחיד מה שהולך שם בחדר
איזה כיף שאת כותבתDDD: תרגישי טוב
ואת נראית ממש טוב=] חח,כנראה לצבא יש יתרונות
תמישכי לכתוב
אוהבת

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifצודקת...יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

אני מקווה שהוא האחרון שיפול במלחמה הזאת

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיהי זכרו ברוך ../images/Emo104.gif../images/Emo23.gif

אלוהים רק אתמול ראיתי אותם הולכים בחדשות...כבר הרוג אחד? אני מקווה שהם יחזרו בשלום ושננצח במלחמה
הערב אני אקרא בשבילם תהילים.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאבא שלי שם \:

המצב הזה כזה מעצבן , נמאס מיזה \: תתפללו ! , החיילים - ואבא שלי צריכים את זה .. אני יודעת שיש פה עוד כמה בנות שמישהו מהמשפחה שלה שם , ורציתי להגיד כמה אני מבינה אותכן ..ומקווה בשבילכן , ובשביל כולנו שיהיה טוב :] וממש לא אמרתי שאבא שלי שם , כדי שתרחמו עליי או משו .. דביר עמנואלוף , זיכרונו לברכה
מסכן \: טוב שפתחת , יהיה טוב בעזרת השם :) דרך אגב , יש פה מישהי מהדרום ?

SmallMoney

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך.

שהוא יהיה ההרוג האחרון שלנו בעז"ה. בבקשה בנות, זה לוקח בדיוק דקה להכנס ולקרוא מזמור תהילים אחד! יש לתהילים כח עצוםלהגנה. http://rabanim.net/tehilim4.asp שנדע רק ימים שקטים! וכל החיילים יחזרו הביתה במהרה בריאים ושלמים.

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo207.gifאני כ"כ מצטערת../images/Emo70.gif

שאני פותחת שרשור חדש, פשוט זה כ"כ חשוב לי ורציתי שכולם יראו וכל השירשורים האחרים מפוצצים, אז שוב...אני כ"כ מצטערת... אז ככה... כפי שכולכן בוודאי יודעות, צה"ל נכנס אתמול לפעילות קרקעית בעזה [בשעה 19:30] היום הודיעו שיש שניים פצועים קשה ובערך 30 פצועים...
נהרג חייל
דביר עמנואלוף, בן 22 מגבעת זאב,
ת.נ.צ.ב.ה
http://news.walla.co.il/?w=/1/1410797&bigmaavaron=1 [למי שלא ראתה/ידעה] אתמול העבירו הודעת שרשרת, ביקשו לקרוא תהילים כ', קכא', קמד',כג',כד',ו-כז'. אז אני מבקשת מכן, בבקשה תקראו פרקים אלו לשלומם של חיילנו אשר מסכנים את חייהם בשביל שלנו יהיה שקט, בשביל שאנחנו נוכל לישון בשקט, שיהיה לנו לאן לחזור, שיהיה לנו בית ותהיה לנו מדינה. גם אם אתן לא כ"כ מאמינות...זה לא מזיק... ושוב...מצטערת על ההודעה החדשה. שלא נדע עוד צער ומלחמה... ובעזרת ה' שחיילנו יחזרו בשלום הביתה.

m o r 1 0 2

New member
יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

זה באמת כ"כ עצוב וכואב! אני מתפללת שמלחמה תיפסק ותיגמר כמה שיותר מהר....

yael0000

New member
../images/Emo16.gifנקווה שזה יגמר בקרוב ושכל החיילים יחזרו

בשלום לביתם

למעלה