ו

yaelsee

New member
מכוער../images/Emo70.gif

הוא נראה כמו אלפקה סונית/גמל שיחים

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif95% שיש לו , אני צריכה למצוא תמונה

אני זוכרת שראיתי , וגם מישהי אמרה לי שיש לו !!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifכן יש לו , ../images/Emo26.gif

שששש , עאלק אין לו , את רואה שיש לו ? DD: הרחבה יחסית קטנה ,אבל עדין הוא עשה הרחבה ..

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifחחחח../images/Emo6.gifאיך אפשר להוריד הרחבה?../images/Emo12.gif

לפני כמה זמן רציתי לעשות הרחבה ואז חברות שלי וההורים שלי אמרו לי שלסגור את ההרחבה אפשר רק עם ניתוח אז ויתרתי
או שהם טעו?

הם טעו .. ניראליי

גם כי אני מכירה כמה שעשו הרחבה והם הורידו את זהה .. ולוקח לאוזן זמן לחזור לעצמהה .. וגם תלויי איזה גודל זה ... מה שיש לטומי ודאגיי יסגר מתישהו .. עם הם יורידו את זהה .. [אבל ישמצב שמי שאני מכירה עשה תפרים ? לא ניראליי .. כאילו האוזן שלו ניראת סבבה למרות שהיה לו הרחבה ענקית]

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif בכל מקרה זה לא שווה ..

כדיי להרחיב את זה כל פעם את צריכה ללכת למישהו מקצועי שיעשה לך את זה
ווגם אם את לא רוצה את זה אח"כ צריך לעבור הרבה זמן כדיי שזה יחזור לקדמותו .. קיצר לא כדאי \:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאיפשר להוריד XDDDD

זה הרחבה XDDD צריכים לסגור את זה עם תפרים ..ואיפשר ממש לראות את האוזנים שלו עכשיו.. בגלל השיער שלו

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifנוו את רואה זה ניתוח יעני תפרים..

רגע ואז צריך לעשות עוד הפעם חור?

LironPoynter

New member
ברור שאפשר להוריד.

הרחבות בגודל שיש לבנים נסגרות מעצמן, החור מתאחה. הרחבות גדולות יותר, שיש להרבה אנשים שחובבים פירסים ואפשר להעביר שם מלפפונים בערך חחח, צריך לתפור. וזה גם לא נראה משהו אחרכך, אבל זה כבר משהו אחר.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif חחח איזה תמונה חמודה XDDDDDDD

אני אשכרה צחקתי בקול ולא הפסקתי להגיד "איזה חמוד" עכשיו... חחחח...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גם לדני יש הרחבה קטנה../images/Emo26.gif

כמו של טום אאל"ט

למעלה