ו

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifזו הרחבה|?../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

לא נראה לי זה לא נראה כמו הרחבה... נראלי זה סתם עגיל שחור לא?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני חושבת שזאת ההרחבה הכי קטנה

שיש, של 1.6 מ"מ אאל"ט.

כוכבת קייל XY תגיע לתפוז../images/Emo43.gifאנשים

אפריל מטסון, שחקנית וכוכבת הסדרה האמריקאית קייל XY תגיע להתארח בפורום ב-
ותשיב לכל שאלותיכם! הכנסו כבר עכשיו והתחילו לשאול: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1820&MessageId=125709922
ד"ר אפרת וקסלר, מומחית ברפואת ילדים, המסיימת בימים אלו קורס של הדרכת הנקה ומלווה הורים בצעדיהם הראשונים בכל הקשור לבריאות הילוד תתארח מחר בבוקר בפורום הורים לתינוקות ותשיב לשאלות בנושאי הזנה, חיסונים, המלצות משרד הבריאות ועוד http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=125752322
מחר בשעה 18:30 יתארח יונתן יבין, עיתונאי וסופר ילדים ונוער יתארח בפורום ספרות לילדים ולנוער וישיב לשאלות בתחום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=125742195

../images/Emo207.gif

אחרי השאלה ששאלתי את כולכם עיצבנתן אותי ! כמה תמונות ישלכן ? איך כ"כ הרבה .. ? XDD אולי נעשה שרשור תמונות ? גם אפשר לעשות שרשור תמנות של אממ החברות של מקפליי והמשפחה שלהם או סטים .. יש לי מלאמלא XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif ><

טוב נראלי את כבר במקום הראשון בסטטיסטיקות,את יכולה בבקשה להפסיק להציף ?

גרבע

New member
../images/Emo105.gifכי הפורום מלא בתמונות שלהם

את סתם מנצלשת כל 5 דקות >_<

כי שאלתיי ..!

לא ידעתיי שאסור לנצלש !!! חוצמזה שאת מעירה את יכולה לעשות את זה יפה יותר!!!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifבטח שמותר לנצלש

אבל כשאת עושה את זה כל 5 דקות זה קצת מעמיס >_< בכל מקרה, לא התכוונתי לפגוע אומשהו-את יודעת שאני אוהבת אותך D:

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifישהמון שרשורים מתוכלנים של תמונו

ת את יכולה לבדוק בהיסטוריה.... וחוצמזה את יכולה לחפש בכל מיני אתרים באינטרנט לא רק בפורום - יש מיליונים. וזה גם לא תחרות למי יש יותר תמונות.. כל אחת עושה את הבחירה שלה איזה תמונות לשמור.. לא כולן שומרות הכל ויש כאלה שלא רוצות שזה יאמיס להן על המחשב, ויש כאלה שלא אכפת להן. וצור דיי צודקת
את דיי מציפה בלי קשר לנצלשים או דברים שאת מבקשת או משהו...

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifמתוגלנים**

כמובן שהלפטופ ותפוז יעשו לי קוודא
אני שונאת את שניהם.><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif יש בטאגליינס כל מיני שרשורי

תמונות. זה בטוח יוסיף לך לפחות איזה 1000 תמונות חחח

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifביאטצ'><"../images/Emo46.gif

אוףףף..לא יודעת למה אבל היא ממש מעצבנת אותי ואני ממש שונאת אותה!! אוףףף שונאת אותה את הגוף שלה את השיער את הפנים וכמובן העובדה שהיא עם דאגי קיצר הכל!!
ארגגגגגגגגגגג..... !@#$%^&*&^%$#@!@#$%^&^%$#@!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח למה?? היא דווקא סבבה

לואיס והיא לפי דעתי עדיפות על פני כל החברות הקודמות שהיו לו שהן היו ממש שר*****...XD למרות שהיא נראית קצת פקאצה, היא ממש נחמדה...

McFly My Life

New member
../images/Emo188.gifחחח לא יודעת אולי את צודקת../images/Emo9.gif

לא לא לא גם את לואיס שנאתי אפילו יותר ממנה..חחחח
טוב נוו אולי פרנקי לא כזאת נוראית

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאבל לואיס היא כזאת חמודההה!

כאילו...היא לא מפורסמת ויש לה חיוך מדהים, אפילו שהיא לא הכי יפה שבעולם הם היו כ"כ חמודים ביחדדד...!

למעלה