ו

../images/Emo207.gif אם מישהי תוכל להעלות לי את ..

Alesana - Ambrosia אני ישמח
אם למישי יש בכלל

DeRiotGirl

New member
../images/Emo32.gif Paramore - פאראמור הפורום (דמדומים) D:

הפורום הישראלי הרשמי לפאראמור נפתח לא מזמן. ונודה לכם מאוד אם אתם יכולים בבקשה להירשם לשם, להמשיך להיות פעילים. זה יעזור מאוד. [: http://parcrush.off.co.il/ibheb/index.php?act=idx אל תשכחו להירשם ולהשאיר תגובה D: ~ תודה רבה לכל הנרשמים. :) לכל מי שלא מכיר את פאראמור, השיר שלהם "Decode" הופיע בסרט דמדומים (twilight) שיצא לקולנוע בכיכוב רוברט פטינסון וקריסטן סטיוארט. להקה מדהימה, אתם חייבים להאזין. בלי כל קשר להצטרפות לפורום. תשמעו לפחות שיר אחד שלה. היא מדהימה.

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo207.gifחחחחחחחחח הייתי חייבת לשתף

XDDDDDDDDDDD יואו אין. פשוט אין גבול לפיגור בעולם. חחח איזה ילדה אחת כתבה "בלוג נאצה" על מק... וזה לא הצחיק אתי, זה העציב אותי עד כמה אנשים בעולם עלובים. אבל התגברתי. מה שכן הצחיק אותי זה התגובות שהיא קיבלה
באמת.. תקראו איזה שתיים שלוש תגובות וגם אתם תצחקו, קראתי כמה והייתי חייבת לרוץ להשתין מרוב צחוק (אוקיי.. טו מאץ' אינפורמיישן
) עכשיו היא בכלל לא יודעת לאייט את השם שלהם XD "מאקפליי -מאק רוייאל" בכל מקרה, אם משעמם לכם ובא לכם לצחוק קצת כנסו
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=611668 חשוב מאוד
פאני שלחה לי את זה, לא אני מצאתי, אז כל הקרדיט לה
אוקיי רק ציטוט אחד משם כי אני חייבת
ילדה א': "נחמד שאתם מדביקים לי שמות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אנורקסיה קשורה פה?!@! " ילדה ב': "כי את זקוקה לזה.... את צריכה ללכת להקיא תטימטום שלך...." אוחח קצת צחוק לא יזיק לנו היום....

../images/Emo94.gif נסטיה תודה לך על שעתיים

של פיפי במכנסיים
חחחחחחחחחחחחחחח בחים שלי לא צחקתי ככה .
חחח אבל רשמתי לה שמה תגובה:] חחחחחחחח

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif חח בכיף, אני רק הבאתי את זה

לפורום, הקרדיט האמיתי לפאני ששלחה לי את זה למסן

../images/Emo65.gifחחחחחחחחחחח וואי נשפכתי XDDD

אין אין דברים כאלה XDD כמה ירדו עליה חחח זה היה כל כך מצחיק..

גרבע

New member
../images/Emo105.gif טוב נו

לפחות טורחים לעשות עליהם בלוג נאצה D:

m o r 1 0 2

New member
אשכרה חסרת חיים!!../images/Emo168.gif

פשוט שפל של ילדה
איך אפשר לכתוב כאלו דברים על מקפליי?? לא הייתי מעיזה! הטימטום באמת חוגג

noam31995

New member
טובבב.....

....אין לי מה להגיד עליה....זה טימטום ברמה מטורפת.... והיה לה שם איזה קטע שקרע אותי!!! משהו כזה(רק בלי קללות וקצת יותר נורמאלי): "ברור שהבלוג נאצה עובר!! היה לי בלוג נאצה לטוקיו הוטאאאל וגרמתי לבנות לשנוא אותם. אחת אחת!!" או משהו כזה....... היא טיפה חסרת חיים.......... כל מה שאפשר לאחל לה זה בריאות...לא אושר, אבל בריאות...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifמישי צריכה להתחיל למצוא חיים.. ומהר XD

אוייי.. ואני כבר שחשבתי שאני מכירה את הטמטום בעולם XDDD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifרמת הטימטום ../images/Emo122.gif טוב נוו גם זה קורה XD

ואני חשבתי שאצלי בבצפר יש אנשים מפגרים , \: הרג אותי שהרבה רשמו את לא שווה תגובה והגיבו לה XDDDDDDD לא קראתי את כל התגובות זה פשוט בזבוז זמן .. ותכלס עם היא הייתה שונאת אותם כ"כ היא לא הייתה טורחת לפתוח להם בלוג , ובטח שלא מבזבזת את 'זמנה' עליהם אל תגיבו לה יותר .. היא עושה את זה כדאי לעצבן , ואתם גורמים לה להמשיך . ורק נשאר לנו (?!) לקוות , שהיא תחלים מהבעיה הקשה שיש לה , כולנו איתה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחחחחחחחחח "כולנו איתה ../images/Emo201.gif"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
היא עושה את זה כדי לקבל הרבה תגובות ושיפרסמו את הבלוג שלה, וזה ממש פתטי XDD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifגם אנשים כאלה יש בישראל ../images/Emo122.gif פאק ראית

איך היא נראת ? היא מזכירה לי את זאת מהטינה XD

blackroses

New member
../images/Emo59.gif אין תגובה ../images/Emo11.gif.

אני חושבת שכדאי למחוק את השרשור הזה, הוא מעניק תשומת לב לדברים לא חשובים, בחיי. אז מה אם היא פתחה בלוג נאצה למקפליי?!, אנחנו בתור מעריצות [ואני מקווה גם שבתור בנות בוגרות] לא צריכות ליחס חשיבות לדברים כאלה, אנחנו אמורות לדעת מראש שיש אנשים כאלה ששונאים את מקפליי, אז מה, כל אחד והדעות שלו. לפי התגובות אני מניחה שזה יהיה הבלוג נאצה הראשון והאחרון
. אז, אם את במקרה קוראת את זה [ויש לי הרגשה שכן, כי היא פרסמה את ההודעה הזאת בבלוג שלה], אני מאחלת לך בהצלחה, אני מקווה שתתבגרי ותבזבזי את הזמן שלך על דברים חשובים יותר. נועם.

למעלה