ו

נסטי XD

New member
חחחח כנ"ל

ישישיש!!!! תצילו את הפורום המסכן שלנו...אנחנו בקושי 2 בנות ...חחחח

../images/Emo175.gifשאאלוום!

נראה לי שאני זוכרת אותך!:) סתיו,13 וחצי,גינות שומרון(יישוב ליד כפר סבא),דאגלס הסקסי!
מסן אם בא לך: [email protected] כפרות על סאם 41!
אני ישלח הודעה :)

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אני ליאת, 15 וחצי, הארי
:] השתלבות מהירה ^^

../images/Emo175.gifתקשיבי נכנסנו ופוצצנו לכן את הפורום

אבל משום מה סגרו אותו, אז שלחתי בשבילכן מכתב להנהלת הפורומים שיפתחו עוד פעם את הפורום לתקופת ניסיון ואז נחפור וככה לא יסגרו לכן אותו.. :) ישלך מסן?

McLife135

New member
../images/Emo55.gifתחדשי ../images/Emo23.gif :)

למרות שאין לי מושג מה שינית
חחחחח טוב שיהיה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifהיי קרן קליטה איטית..

בחתימה שיניתי את המואמצים שלי הנוכחים

loner in love

New member
../images/Emo207.gif?

היי, לאדעת עד כמה האנשים פה ישנים אבל אני הייתי פה מזמןןןןןן מזמן כשהפורום רק קם (בתקופה של שחר? מישהו?) ואני לא כלכך זוכרת את כל החוקים של תפוז אז סורי אם נצלשתי לא במקום בכל מקרה יצא לי להכנס היום לטוויטר אחרי כמה ימים שלא נכנסתי וראיתי כל מיני הודעות RIP של חברי הלהקה על מישהי בשם שרה הדבר היחיד שהצלחתי לקלוט זה שהיא הייתה מעריצה שלהם שנפטרה וניגנו את the last song בהלוויה שלה כי זה היה השיר האהוב עליה מישהו יודע את הסיבה שהיא נפטרה? ולמה חצי מהמעריצות עצבניות על טום בגלל הנושא?? סורי אם כבר היה נושא על זה, עשיתי סריקה קצרה בעמוד הראשון ולא מצאתי... בכל מקרה תודה למי שתענה

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifהסבר:

גמני לא יודעת למה היא נפטרה, למרות שכבר חיפשתי בנושא.... בנוגע למעריצות שעצבניות על טום......הוא שלח הודעה של RIP לפני שבועיים ולפי מה שהבנתי החברות של אותה שרה לא ראו את ההודעה, הן התעצבנו עליו וטענו שלא אכפת לו... מקווה שעזרתי! :)

למעלה