ו

../images/Emo84.gifיש שירשורי OFF ו-../images/Emo207.gif שאפשר לכתוב

שם D: בקשר לשאלה שלך, לא ידעתי אפילו שקרה דבר כזה :O גם אני אשמח להסבר ממישהי

../images/Emo109.gifכן לא הבנתי את זה אז שאלתי מישהי

היא אמרה שטום ענה בצורה מלגלגת למישהי אחת, הוא כתב לה: oooh, you're clever. I didn't see 1 tweet about Serah last night and I tweeted a week ago how sorry I was about it. לא הבנתי מה ממש מרושע בתגובה הזו, אבל אנשים ומעריצים התחילו לכעוס עליו וזה... התעצבנו גם שהוא לא כתב כמו דני ודאגי serahlastsong RIP # וזה ממש מטומטם לדעתי. הוא ביקש סליחה וגם אמר שהוא מצטער בשבילה והכל, אנשים סתם רעים אליו :S קיצר סתם משהו אידיוטי שכועסים עליו ואין לי מושג ממה היא נפטרה...

../images/Emo84.gifכי הן טוענות שהוא לא הגיב אחרי שאמרו לו

שהיא נפטרה [ והוא כן ] !!
מגעילות*סנוב1*

../images/Emo175.gifאממ.. לגבי השרשורים

יש שרשורי OFF ו נצלשים שאת יכולה לשרשר אליהם את השאלה :) ובקשר לילדה: ואיי באמת?! איזה עצוב זה! לא שמעתי על זה! וגם אני ישמח להסבר [:

DannyMcFly

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif ../images/Emo207.gif שאלה??..

לא הבנתי מה זה היה כל הסיפור הזה עם שרה...מישי יכולה להסביר לי<?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif~מעתיקה מלמטה~

ממה שרוני [FairytaleNightmare ]כתבה: שאלתי מישהי היא אמרה שטום ענה בצורה מלגלגת למישהי אחת, הוא כתב לה: oooh, you're clever. I didn't see 1 tweet about Serah last night and I tweeted a week ago how sorry I was about it. לא הבנתי מה ממש מרושע בתגובה הזו, אבל אנשים ומעריצים התחילו לכעוס עליו וזה... התעצבנו גם שהוא לא כתב כמו דני ודאגי serahlastsong RIP # וזה ממש מטומטם לדעתי. הוא ביקש סליחה וגם אמר שהוא מצטער בשבילה והכל, אנשים סתם רעים אליו :S

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאולי אני יוצאת מפגרת אבל..

עדין לא הבנתי מה הסיפור איתה.. כאילו, מי זאת ומה הקשר שלהם?

היא מעריצה של מקפליי

שמתה מבעיות בלב. והיא היתה ממש פעילה בפורום שלהם, אז מלא חברות שלה סיפרו עליה ללהקה, וטום הגיב לפני שבועיים והן כנראה פספסו את ההודעה אז הן כעסו עליו שהוא לא מגיב.

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif כנ"ל ../images/Emo45.gif

ואם זאת היתה מישהי שטום הכיר לא צריך לשפוט אותו אם הוא קצת התעצבן על המעריצים :\

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifהאמת שאני הבנתי בצורה אחרת ../images/Emo9.gif

לפני שבועיים ככה התחילו לשלוח לטום טוויטים על זה ששרה מתה...הוא הגיב על זה ואז הוא ראה שהיא חיה, הייתה תמונה של המשתמש של שרה ואז הוא התעצבן כי ניצלו אותו...(חחח איזו חמודה פרנקי היא גם כתבה שזה ממש לא יפה שיש אנשים שמנצלים ואין להם חיים וזה...) בכל מקרה מסתבר שהיא לא באמת מתה וסתם ניצלו אותו אז הוא התעצבן ומלא מעריצים שלחו לו הודעות שלא כולם ניצלו אותו ושהם מצטערים ושהם אוהבים אותו כי הוא הרגיש ממש חרא, איזה נשמה הוא...לב של זהב- לפי דבריה של ג'יו
וזהו... בנות יכולות להגזים עם כל העניין של ההערצה...זה ממש לא לעניין...

למעלה