ו

sweet shir

New member
גם אני לא ראיתי חח

ראיתי כמה שניות מההתחלה וזה היה ממש חופר, אז יצאתי מהקישור חח

../images/Emo207.gif בנות כנסו :)

חחח אני לא יודעת מאיפה להתחיל סורי שאני הולכת לחפור אבלל .. בפסח עשיתי הליקס והוא היה סבבה והכל וממש אהבתי אותו .. אתמול קמתי עם כאבים בצוואר וחשבתי שהוא נתפס או משהו כזה חח בקיצור ניהיה לי בלוטות בצוואר וכל האוזן שלי התנפחה ולא ישנתי כל הלילה וזה היום ב5 ככה הלכתי למיון ועכשיו אני מאושפזתת :\\ אני מתה על הליקס ועל כל החורים , אבל אני לא ממליצה אתן לא מבינות כמה אני מצטערת שעשיתי למרות שההורים שלי אמרו לי לא חחחח רק רציתי להגיד שלפני שאתן עושות חורים תחשבו על זהה P:

../images/Emo34.gifאוי עדידוש \:

דווקא אני כיאלו ישלי הליקס וזה.ולא קרה לי כלום .. \: אבל תרגישי טוב
וממ . זה ימנע ממך לבוא למפגש ?

אני ממש מקווה שאני אוכל לבוא

למרות שהרופא אמרה שאני ישאר פה כמה ימים טוביפ :(

MadBerry

New member
וואי ../images/Emo4.gif

בטוח שזה בגלל ההליקס? עבר הרבה זמן מאז פסח, למה זה קרה דווקא עכשיו? בכל מקרה, תרגישי טוב
מקווה שתשובי בקרוב

כן ..

אני נראת כמוו דמבו כל האוזן שלי התנפחה ומזה כואב לי הצוואר בגלל שהתנפחו לי בלטות הלימפה או משהו כזה

sweet shir

New member
כנראה דלקת או משהו..

כי בבלוטות הלימפה נוצרות כל כדוריות הדם הלבנות וזה.

Serena16

New member
וואי :\

זה קרה לחברה ממש טובה שלי ויש לה הליקס 5 שנים , לי יש כמעט שנתיים והכל בסדר למרות שאני יודעת שיכולים להיות הרבה סיבוכים מזה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo2.gif

איזה מוזר זה... יש לי אינדסטריאל יותר משנתיים ולפני פחות משבועיים עשיתי שני הליקסים,ואף פעם לא קרה לי משהו כזה! היו לי אינפקציות באינדסטריאל וטיפלתי בהן ממש טוב ובזה זה נגמר,לא חשבתי שכאלו סיבוכים יכולים להיות מפירסינג היו לך איתו גם בעיות לפני? וואו זה מוזר,ואני אמורה להשלים את ההליקס שלי ל3 בסוף החופש,הפחדת אותי! תרגישי טוב!

חחחח תודה 3>

האמת שהרופארים פה ממש חמודים וזה מזה נותן הרגשה טובה .. אבל הם אמרו לי שזה ממש מסוכן ולעשות שם חור זה כמו רולטה רוסית או משהו כזה לא הבנתי חחח סורי עם הלחצתי אותך P:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה מאוד מפתיע אותי

איפה עשית את הפירסינג,בסטודיו עם רשיון? ואיך עשו לך ולחברה שלך,עם מחט או אקדח? זה דברים שממש משנים חוץ מזה זה גם קטע אינדיבידואלי וזה תלוי גם באיפה שמו את המחט איך טיפלת בפירסינג האם בהתחלה שהיית עם הפירסינג בתקופת ההחלמה היית במקומות מלוכלכים ומלאי אבק שטיפול בפירסינג בהם הוא לא אופטימלי? זה נשמע לי מוזר שזה מסוכן כי זה מבין העגילים הכי שכיחים וזה בפסוח ולהמון אנשים יש את זה וביניהם אני וחברים שלי ולא שמעתי על אף אחד חוץ ממך שזה עשה לו בעיות.

דווקא ידוע שזה לא מקום טוב לעשות חור

אבל כן כאילו לא ניראלי שזה קורה להרבה ... וגם לי יש מלאא חברות שעשו ועשיתי במקום טוב עם רישיון פשוט הזדהם לי

למעלה