ו

The Other NS

New member
וואו את ממש הלחצת אותי עכשיו, אני הולכת לעשות

השבוע הליקס (בלי אישור של ההורים אבל לא נורא:p) ותאמת שגם חברות שלי עשו והן בסדר גמור ולא קרה להן כלום.. את לגמרי בטוחה שזה בגלל ההליקס ? בכל זאת, עבר הרבה זמן מאז חופש פסח וזה לא נראה לי הגיוני שיעבור כל כך הרבה זמן עד שיהיו בעיות אם בכלל.. יכול להיות שאת לא טיפלת בהליקס כראוי ולא נזהרת איתו כל כך.. בכל מקרה, תרגישי טוב!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני במקומך לא היתי עושה בלי אישור הורים

עזבי אותך,זה סתם מיותר לעשות דברים כאלו ולריב עם ההוים על משהו כמו פירסינג,וזה גם יכול לגרום לממש הרבה השלכות על העתיד ושהם לא יסמכו עלייך וכל פעם יזכירו לך שעשית פירסינג בלי רשות. דברי איתם כמו ילדה בוגרת תגידי שזה חשוב לך תלכ למקום מקצועי עם אישור של משרד הבריאות(גם אם זה אומר משהו על המחיר שהוא יהיה יותר גבוהה)ותוציאי להם חומר מהאינטרנט על המקום שעליו את עושה את הפירסינג-אם את יודעת שהם יתנגדו נחרצות לזה שאת רצה לעשות פירסינג. זו ההמלצה שלי

חחחח אל תדאגי

גם לי ישמלא חברות שעדשו ולא קרה להן כלום סתם החור הזדהם ובגלל שאנטיביוטיקה מהפה לא מגיעה לאזור שם אז שמים אותה דרך הווריד..

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתרגישי טוב ../images/Emo201.gif

מקווה שתרגישי טוב ותבואי למפגש

חח תודה 3> גמאני מקווה

למרות שהרופאים פה כ"כ חמודים ניראלי אפילו אני אתגעגע חחחח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo210.gifיואואואואיואאיאואיואווו~

אני עוברת ביוטיוב על דמואים של מקפליי ב2010 ומצאתי איזה קמצוץ של דמו שיש בו את השורה- i dont even want to spend another day without you ודני שר את זה. ה ת מ כ ר ת י ל20 שניות של הדמו הזה. מישהי יודעת אם הם הוציאו דמו מלא?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאגב, גם מצאתי שירים שאני אישיתי בחיים לא

ידעתי על קיומם
The guy who turned her down http://www.youtube.com/watch?v=gfLiDVY7Kag Lies Lies Lies -> ממש אהבתי http://www.youtube.com/watch?v=zAmQ9Teks3w

polly88

New member
../images/Emo181.gif

רגע לא הבנתי...את לא ידעת על השירים האלה?O-O?!?! SAY WHAT?!

sweet shir

New member
ד'ה גאיי הו טורנד הר דאון היה בבי סייד של אחד

הסינגלים של רום און ד'ה ת'ירד פלור. נראה לי ש5 קולורז.

sweet shir

New member
אממ

אני לא יודעת איך להסביר, אז ויקיפדיה
"בתעשיית המוזיקה, המושגים "איי-סייד" (צד א') ו"בי-סייד" (צד ב') מתייחסים לשני צדי תקליטי 7 אינץ' שעל גביהם יצאו סינגלים מתחילת שנות החמישים. במהלך הזמן קיבלו המושגים משמעות נוספת והתייחסו לסוג השירים שבאופן מסורתי מופיעים בכל צד: ה"איי-סייד" הוא השיר שהיוצר מוציא ומקווה שיהפוך ללהיט ויזכה להשמעות רבות ברדיו (ובהמשך להקרנת הווידאו קליפ בערוצי המוזיקה) וה"בי-סייד" הוא שיר משני יותר, תוספת להעלאת ערכו של הסינגל." ובתכלס, אפשר לקרוא לזה שיר בונוס לסינגל שלהקה מוציאה חח

למעלה