חברתי

איך אפשר למצוא את החצי השני שלי? ../images/Emo240.gif

היי חברים, אני חדש. אני באמת לא יודע איך להגדיר מי אני, בכל מקרה אספר עלי. אני בחור רווק בן 28.5 עם בעיה קלה, ללא השפעה, מתפקד כרגיל. בחור ליטאי, חמוד מוכשר, אינטילגנטי, מוכשר ואהוב על כולם. אני באמת לא יודע אם לומר לכם שאני בחור "חרדי" כי אני מאמין שאני שונה מאחרים, מכיון שאני עושה דברים שאין הרבה חרדים עושים. בגיל צעיר טייליתי המון בחו"ל, התחביב שלי זה לטייל במדינות מדהימות, לצלם ולהפציץ תמונות (במשך 4 שנים, טסתי לחו"ל וחזרתי, שוב טסתי, כבר 10 פעמים) עקב מציאת עבודה, נאלצתי להפסיק לטוס לחו"ל ולהתחיל לעבוד, היום אני מאד אוהב לעבוד בעבודה שלי בחברת דתית במשך היום, ומשתכר טוב ב"ה. בשעות הערב אני קובע עיתים לתורה. יש לי אופנוע 125 סמ"ק, חולה עליו, רוכב עליו לעבודה ולסידורים (נמאס לי מהרכבים שתקועים בפקקים) אני לבוש כחרדי, אבל אני לובש מכנס ג'נס סיליקון (עם כמה צבעים: שחור, כחול, חום ואפור) אני אוהב ללכת עם הרבה שערות, מסתפר רק פעם בחודשיים (כי אומרים שהרבה שערות עושה לי יפה) אני מרכיב משקפיים בולטות שאף חרדי אינו מסתובב איתם. אני מתגורר אצל הוריי ויש לנו יחסים טובים, אני מכבד אותם והם אותי. מה שחסר לי זה כ-ל-ה. אני שומע שידוכים כבר הרבה שנים, ואני לא מוצא את הכלה הראוייה שלי. איך אמצא אותה בכלל? איך אמצא בחורה שלא איכפת לה שיש לי אופנוע? (אין לי בעיה להתפשר וללכת על הרכב העתיד שלנו) איך אמצא בחורה שהיא תחשוש שאין לי מספיק יר"ש, רוחניות וגשמיות? איך אמצא בחורה ליטאית עם בעיה רפואית קלה? היא איננה. כל פעם שמציעים לי הצעה, זו בחורה ספרדית, אני דוחה כי זה לא בשבילי. ניגשתי לארגון שידוכי עזר מציון - אין להם הצעה. ניגשתי לשוש תשיש - אין להם. ניגשתי לבניין עולם - אין להם. ניגשתי לכמה שדכנים - אין להם. ניגשתי אפילו לשדכנים דתי לאומיים - אין להם. מוזר, לא? מה רציתי בכלל? רק בחורה ליטאית, מודרנית כמוני, עם בעיה אפליפסיה, או בעיה אחרת וקלה. לא מגיע לי?
אם יש לכם במקרה הצעה שנראה לכם מתאימה לי, לא אתנגד לשמוע
(אין לי רצון לכתוב כאן את "הבעיה" שלי, עימכם הסליחה).

חצויה19

New member
אני מוכנה לקחת

את האופנוע.. חחח... אבל 125 סמ"ק זה קצת! רוצה 500 א מ א ל ` ה !

חצויה19

New member
סילה נשמה..

לא צריך להיפגע.... ועזוב למה שספרדיה בריאה תרצה?! טוב עזוב.. לא רוצה לפגוע...

חצויה19

New member
שיווווו יבשתם אותייייייי

איזה שבוע מגעיל זה אוףףף... טוב נו תשאלו שאלות על שידוכייםםםם....... אני אוהבת לענות בעצבים ! ! !

sara89

New member
מה נהיה עם ההוא של שעשית איתו 2 פגישות?

תשתי מים דארלינג, זה גם מרגיע וגם טוב לפני הצום.

חצויה19

New member
נראה לי זה החום

לוידעת... ני מלאת אנרגיות עכשיו.... בא לי להוציא את זה... חוצמיזה שיש פה איזה תימניה שעולה לי מעבר לראש...

למעלה