חברתי

חצויה19

New member
בטאח ריגוש

תחשבי מהירות מטורפת כזאת ורוח על הפנים..... יהיה גם רכב.. האופנוע זה רק בשביל הכיף.. כי הרי זה לא יהיה נורמאלי שכל היום אהיה איתו על האופנוע...

חצויה19

New member
לצעוד או לרכב?

תשיגי לי קטנוע ורוד 120 סמ"ק... ואני באה תוך חצי שעה ירושלימה... ועוזרת לך במה שרק תרצי.. אבל שתדעי .. אני לוידעת לא לבשל ולא לנקות.. אסכים לעשות לך פן.. אממ מה עוד בא לך? תגידי אגיד אם יש לי מושג בזה

האמר לימוזין ורודה

טופ לך...? יו..איזה חתיכי וקיטשי זה..
לא בדברים כאלו...בלימודיםם...בלענות לפונים במקומי...

חצויה19

New member
חחח אממ ני מעדיפה קטנוע..

או פיאט 500!!!! ואענה ב"קומפוזיציה שלום, מדברת חצויה, מי מבקשת?!, להשאיר הודעה או שתתקשרי ב14:00 כשהיא תהיה פנויה?" חח

בלי בעיות,

ני מספקת לך קורקינט תלת גלגי ובזה נחתם העניין!
לא, לסכם לי בקצרה את תוכן הבקשה,או ההתבכיינות היומית, ואני אדובב לך משפטים לומר להם\הן.. ילא..עפתי חזרה לפרוייקט...

---------------------------

שתיקהה ------------------------------- שליטה ------------------------------- סאיילנט ------------------------------- דממה ------------------------------- הבלגה ------------------------------- איזה כיף זה שליטה עצמית!ני גאה בעצמי..=) בימים אלו של החורבן,לא תצליח להוציא ממני ולו עקיצה אחת בעז"ה.. לילה טופי לך קובי המקסים!

קiבי אא

New member
מה כבר את יכולה להגיב?

זוג ילדים מגודלים שמשחקים באבא ואמא. טוב שיש ימי החורבן, אחרת היית צריכה להגיב את התגובה שאין לך.

חצויה19

New member
קומפו

המילים "קובי המקסים" היו העקיצה הכי גדולה שאי פעם יכולת לעקוץ.. חח אבל שיהיה

חחח...

איזה חמוד אתה כשאתה מקנא...חח..אוהבים אותך ילד שלנו....לילה טוב וחלומות מתוקים...

חצויה19

New member
חח רעה...

אם תתחזקי בגלל שאת חושבת שכך נכון לעשות אז אולי ילך לך... אבל אם זה רק הצגה בשביל לקבל שידעך טוב.. חבל לך על המאמצים יקירה..

למעלה