היייייייייייייייייי ../images/Emo13.gif
יאוו עכשיו חזרתי והיא פשוט מדהימההההההההה
איזה נשמהה איך היא זכרה אותייי
והתספורת החדשה ממש מחימיאה לה היא נראית מדהים
אז מה היההה ... הגענו בערך ב11 ורבע [ אני וזיו וכולם כבר היו שם... ] בקיצר נכנסו לחנות והתיישבנו איפה שאגם הייתה אמרוה לשבת ושמו שם את כל הפוסטרים והגלויותת ... כל אחד לקח לעצמו איזה חפיסה של גלויות חחחח
קיצר בהתחלה לא היו הרבה אנשים רק אנשחונ ועוד כמה ילדים קטנים שהבאנו להם פוסטרים וחשבנו שהם הולכיםם אגם הגיעה רק ב12 בערךך... וכולם רצו אליהה אני לא הספקתיי והייתי איפה שהדלת של החנות שהיא נכנסה היא אמרה לי שלום ומה שלומיי ונתנה לי חיבוקק ונשיקה
ואז פתאום אחריה נכנסוווו מלא מלא מלאאאאאאאא אנשיםם לא ידענו מאיפה הם נפלווווו... ואז היא קלטה אותי הייתי קצת רחוק מהשולחן שהיא ישבה בוו ... והיא שלחה לי נשיקה באוויררר
חח איזה מאמייי בקיצר בהתחלה עמדנו שם וחיכינו שכל הילדים הצוציקים יעלמוו .... מה שלקח הרבה זמןן איכשהוו הגעתי בידיוק לידה ואז היא קמה אלי נתנה לי שוב נשיקה ורצתה שנצטלם
ואז אחרי שהצטלמנו [ מה שיצא מזעזע לחלוטיןןן בעעע
] אני רואה שעל הפוסטר הראשון רשום ליקיר המקסימה !
אז אמרתי לעצמי לבת קוראים יקיר מעניין מי זאתתת... אז שאלתי בקול למי פה קוראים יקיר ? אז אגם כזה הסתכלה עלי וחייכה ... אז אמרתי לה אבל למה מקסימהה ... אז היא ניסתה לתקן והכל לצייר שם לב וכזה אבל היא לא הצליחהה ... אז היא אמרה טוב הוא שווה פוסטר חדש תביא לי פוסטר חדש ... היא רשמה לי ... " ליקיר המתוק מאמי שלי אוהבת אותך תודה רבה על הכל שלך אגם רודברג" ואז החלה המגפה של הטלפוניםםם נתנו לה לדבר עם מלא מלא אנשיםםם... ניראלי כל הפורום דיבר איתהה ...
ואז אחרי כמה זמן היא שוב קמה אלי והצטלמנו שובב
חחח נייס יש לי די הרבה תמונות מהמפגש הזה כל מי שהיה במפגש תמנוות אלי ומהררר
ואז היא קמה כזה והתסכלה למעלה על הפוסטרים שהיו תלויים שלה אז היא אומרת וואי איזה תמונה גרועהה ... [ על איזה תמונה שלה
] וזהוו ואז בסוףף הצטלמנו כולנו ביחדד והצטלמתי איתה שובב ... ורוברטוו החופר הזה קדח לה במוח שהם חייבים ללכת ושאין לה אפילו עוד דקהה ... ואז היא הלכה לאוטו ונופפה לנו לשוםםם ... אני וזיו אמרנו לה שנבוא לשלגיה באשדוד והיא אמרה ישש ... היא מזה שמחהההההה בקיצור היא מדהימהה והיה ממש ממש מממששש כיףףףףףףףףףףףף.... מסכנההה חליי
עד שהיא באה אגם כבר הלכהה .... מאמי אני מצטער בשבילךךך ... תמונות אני לא יכול להעלות כי הם כבדות מדי אז מי שרוצה תמונות במסן או באיסי