חוויות ותמונות..לפה

קומונה לאסתי גינזבורג../images/Emo70.gif

קומונת אסתי גינזבורג 1 .. אין בה הרבה אנשים , ואין בה הרבה פעילות.. בואו תיהיו בין הראשונים של הקומונה , ותעזרו לנו לשקם ולפתח אותה.. לא יודעים מי זו אסתי
תמונה- בצד.. אהבה ?! ממבט ראשון
לקומונה: http://173.tapuz.co.il/Communa/MsgesAdmin/Communa.asp?Communaid=18771

einatit4

New member
חזרתייייי היה מדהיםםםם!!!!../images/Emo55.gif

טובב, כרגע אני בבית של סבא שלי ברמת אביב, כשאני אגיע הביתה אני אעלה תמונות ואכתוב מגילה
היה ממש ממש ממש כיףף אגם כלכך מדהימממה
איזה בושות היה לבוא כולכם נוראא יפים ורק אני לא
אני כניראה גם נוסעת למודיעיןן לא אכפת לי שזה רחוקק.. אמא שלי אמרה לי שעכשיו היא בחופש והיא יכולה לקחת אותי לאן שבא לי.. ומחר אי-אפשר כי האוטו בטיפולל.. אז מחרתיים
אני עדיין מתרגשתתתת נוראאא
להתת'....

שתקי טוב?../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

תפסיקו עם זהההההההההההההההה אפחד לא מכוער, שתקו! חוצממני
חח אני לא אתחיל עם זה:p

אני אוהבת ואתך../images/Emo204.gif

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ועוד מלאן על הטרמפ
. כפרעלאמא שלך:). דברי איתתתיייי!!

מגילהההההההההההה../images/Emo204.gif

חחח שמתי שעון מעורר ל7 וחצי בבוקר, והוא תמיד איכשהו מתקלקל באמצע הלילה.. אז בבוקר שמעתי את הטלפון מצלצל אז קמתי וכלי נסערת קפצתי מהמיטה וראיתי שבול 7 וחצי.. ואז בדיוקהשעון צלצל
זה היה מזה מצחיק:p. ואז לא תפסתי לא את איילה ולא את שיר.. כמובן כרגיל:| בסוף תפסתי אותן ואיכשהו הסתדרנו וניפגשנוו.. איזה מותק שיר כפרעלייה
. ואז אמא של שירוש הקפיצה אותנו עד לחולון..כפרעלייה איזה אמא חמודית
. ומשם ישר שהגענו הגיע אוטובוס.. ממש הלך אחלה..בלי עין הרע טפו טפו טפו.. הגענו ואז הלכנו כזה בשדווותתת..עד שהגענוווווווווווווווווווו:p ואז כאבה לי נורא נורא הבטן ומש כמעט הקאתי..כי אני חולההה.. זה נראהלי בגלל שלא אכלתי לא אתמול כלום חוץ מהמבורגר אחד.. והיום ממש ממש כלום. וחיכינו ופתאום זיפ' היפה ויקיר הנעל הגיעו
, הם אמרו לי שחלי גם באה.. כל כך שמחתיייייייייי!!! ואיכשהו היא בסוף לא באה!!, ויקיר עושה לי : "התקשרת לחלי..?" ובקושי הייתה לי סוללה.. וגם אין לי חשבון כבררר אבא כמעט הורג אותתייי! וזה היה אחרי שהתקשרי למיכייי..רק אחרי זה הם אמרו לי להקשר לחללי ושהיא לא באההה.. אחריי מיכי כבר לא יכולתי להרשות לעצמי..אבא ממש יכעס עליי החודש:|..אז אמרתי ליקיר שיתקשר לחלי.. ואני עדיין לא יודעת אם הוא עשה את זה
, בכל אופן.. אני מאוד מקווה
.אני לא רוצה שיצאו שוב ריבים מהעניין הזהההה. ולענייננו.. אחרי שזיפ ויקיר הגיעו.. הגיעו גם עינתתתתתת ואזזז גםם הילהה:] שבאה ממש מותק ושאלה אותי : "קוראים לך הדס?
" חחח איזה מאמי היא:p. ואז פשוט היא חתמה לכולם:).. והצטלממהה.. אי אספר דברים שאני זוכרת משם:). ---היה קטע שמישו כזה מבוגר דיבר איתה ופתאום היא שאלה אותו אם הוא יכול להצטלם איתההה:| ואז הוא אמר שהוא יתפלל עלייהההה אז היא צועקת לו כזה : "בת פנינה... אם זה מעניין אותך.." איך צחקתי
. ואז הוא אמר שהוא יתפלל לזיווג לחתונה אז היא אמרה : "לאא.. תתפלל לבריאות, הצלחחההה" --- עוד קטע זה שאיילה שאלה את אגם אם אפשר לאכול לה מהוופלים:p אז צעקתי כזה : "נראלי איילה באה בשביל לאכול.." אז כולם צחקו
. --- היה קטע שהצטלמתי עם אגם אז היא חיבקה אותיי.. והצטלמנוו ואז סיימנו ואז היא ביקשה שוב פעם:| זה היה מוזרר:p בקיצור פתאום שהצטלמתי כולם צילמו:| אז צרחתי כזה : "ישששששששש עושים לי פפראצ'י" וכולם צחקו שובב:p והיא :"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה שלי" איזה מאמוש:p -- הבאתי לה מכתבים כלשהם לא חשוב מה
, אחד מהם קשור לאביחיי אז כתבתי עליו שולה
כי ככה אביחי אמר לי:p.. אז הבאתי ל ואמרתי לה : "יש פה אחד של אביחייי שאת חייבת לקרוא עוד היום.. וכתבתי עליו שולה כי ככה אני קוראת לו" ואז היא צחקה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייה:p. --- היה קטע שזיו אמרה כזה : "אורלי שלחה לי תודה רבבבההה" אז אגם הסתכלה וחייכה כזה
זה היה מתוק:p. --- ועוד משו.. ד"א כולם שם דיברו מללאאןןןן אבל הי שמעה ממש הכללל בלי ששמים לב שהיא שומעעתתת היא ממש מקשיבה לכל מה שקורה מסביבבב.. איילה אמרה מאחורי : "אחותי מתחתנתת" נראלי לזיוו.. אז היא כתבה לה בפוסטר : "מזל טוב.." -- שכולם מארו לה שיש לי מומולדת היום היא אמרה לי : "מה באמתת?, גם לאחותיייייייייייי" ואינ כולי מתלהבתתתת ואז נזכרתי:p.. שזה העברי שלליי:p אז אמרתי לה : "כן, אבל זה העברי שלי..אני חוגגת בעברי
" והיא הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהשמיים לא בחיוך או משו אבל לא נורא:] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אממממממממממממממממ מה עודדדדדדדדדדדדדדד?? זהו אינ חושבת
. ד"א את המכתבים שלי.. היא ישר נתנה לרוברטו והוא נראה לי השאיר אותם שם.. חמוד שכמותו..:/ זהו
. היה ממש ממש כייףףף!! עינתתי תודה רבה לאמאאאאאאאאא!! היא הסיעה אותנו את כל הדררךךך!! שיר תודה גםםםםםםםםםםםםםם:]] איילה את מאממממוושש
. יקיר אתה נעל גבוהה
... חח אני עושה לאביחי : "יש פה סתם אנשים דקנים גבוהים כאלהה.. אעע בעצם זה יקיר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מצחיק:p. זיווו אני לא מדברת איתך
. אמממממממממממממממממממ עינתי את כפרוש מהלכת:]. להלה שלי את מותק בובי כפרעליייךךךךך
שיירר כפרעליייה גםםםםםםםםםם בובה שליי:p. לא שכחתי מישו נככוןןןןןןןןןןןןןן? אני מקווהה שלא בכל אופן. מה שעיצבן אותי, זה שחלי איכשהו בסוף לא באה
. איך התעצבנתי. אני אוהבת את כולכם.. שום תמונה לא לשים שלי:].

למעלה