חולות נצלשי"ם אתן, הא?

גרבע

New member
וחשבתי גם לבנות אותו בישרא

ישרא זה הכי פשוט ואפילו זערורי מוח יבינו. ושיהיה סיסמא שכולנו נדע ונוכל לעדכן. אם לא אהבתן אז לא משנה\= ובוט-תודה שעזרת לי 3>

את האמת שאתר זה רעיון יותר טוב ../images/Emo6.gif

זה באמת חמוד לעשות אתר למקפליי, ככה עם עיצוב יפה כזהD: אבל יכול להיות שאם יהיה אתר, ישקיעו יותר בו ובפורום קצת פחות :-\

גרבע

New member
אז בגלל זה רציתי

בלוג.שנשים בו רק עידכונים והאתר יהיה הפורום.אני לא חושבת שצריך לקפח אותו.אחרי הכל אין סיכוי.אם זה יהיה בלוג שנשים בו עידכונים פיקים ותמונות אז לא נקפח בחיים את הפורום. אבל אם זה אתר אז זה קצת יותר קשה.נצטרך לעבוד על זה המון וגם לחשוב איפה נעשה אותו. אני מציעה בישרא

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifרעיון../images/Emo9.gif

נתחיל מישרא, אם נראה שאנחנו ממש מתקדמות והכל טוב ויפה, נעשה אתר מסודר שיהיה בו את העידכונים:) ולא כדי לתת את הסיסמא לכל הפורום, צריך שיהיו איזה שלוש בנות שאחראיות [האמאניקופצתכמומשוגעתהאמ] והשאר יגיבו והבלוגים [מייספייס וכל השי* הזה] יהיו בלינקוקים מיוחדים:)

גרבע

New member
אוקי.אז

אני מתנדבת את גם רוצה וצריך מישהי שיודעת לתרגם מאנגלית לעיברית טוב. רוצה שאני אפתח את הבלוג עכשיו?

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifיש לך מסן?

כי זה טיפה דבילי לכתוב את כל השיחה בפורום, זה סתם מקפיץ את ההודעה כל שניה.

sweet shir

New member
למען האמת, יש בלוג רשמי. הוא דווקא ממש טוב.

אין לי קישור, שמישהי תשים.

m i c k e y 15

New member
וואי מגניב!! אני ישר שמתי לב בגדול כתוב

קרדיט למיקי m i c k e y 15
וואלה מגניב חח

screamin pittas

New member
אני לא בעד הרעיון..

לדעתי עדיף לשים עדכונים בפורום כי זה נורא מעצבן לבדוק כל פעם בבלוג וגם יותר קל להגיב בפורום.. וחוץ מזה קשה לשרוד בלי האייקונים של תפוז><

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif לגמרי, אני כותבת במסן תמיד את ה

*אייקונים של תפוז ועד שאני קולטת שאין אותם.

loli kiss

New member
מצד אחד הרעיון סבבה אבל מצד שני ..

הוא יכול להיות לא כ"כ טוב כי אם נשים בבלוג תמונות, עידכונים, פיקים, שירים וכו' .. מה ישאר לשים בפורום?! זה די נשמע לי כמו משו מיזניח בסופו של דבר ת'פורום עצמו .. כי זה יהיה די קשה לבנות שעושות את כל העידכונים ומעלות את התמונות וכל זה לעלות את זה פעמיים לשני מקומות שבעצם בשניהם נמצאות אותן בנות חח וזה לא שאין למקפליי כבר בלוגים .. לפי מה שראיתי פה שבנות העלו יש להם דווקא.. בכל אופן אם אתן מחליטות לעשות אין לי בעיה לעזור

../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

ואם היה איקון של מיליון חיבוקים היית מקבלת אותו. |איקוןשלמליוןחיבוקים| ^^ אוה, ומתי אני רואה אותך שוב? *מסוקרנת*

McFly rullz

New member
חחחח תודה רבה!!!!ואם אני אבוא ביומראשון...

אז אני אדבר איתך
בעעע.עכשיו יש לי מלא נזלת>< יאק.

למעלה