חולות נצלשי"ם אתן, הא?

DoLi it is Me

New member
אוה מורני ../images/Emo24.gif

תרגישי טווב ילדהה יפה לא נורא. לנו אמור להיות שבת אולפנה =\ אואנחנו חייבים לבוא אבל אני מבריזה =\..

or karady

New member
חח השבת אולפנה שלכן..

כל הבנות ניסו למצוא תירוצים להבריז חברה שלי מתקשרת אל אמא שלה והשיחה הולכת ככה. "אמא יש לנו אולי במקרה קרוב משפחה או רחוק משפחה שיש לו בר מצווה בת מצווה בריתה גיוס חתונה יום הולדת והוא הזמין אותנו?" לא שמעתי מה האמא אמרה.. הקיצר כל הבנות ניסו לחפש אנשים הם ניסו לשדך בין המדריכה שלנו למישהו ואז הן יבואו לחתונה.. והמורה שלהן התחילה לצלצל אליהן... חח צפירה חרא של מקום!! ואני חולה ויש לי היום שבת חברות ואני לא יודעת מה אני יעשה.. טוב לא נורא.

DoLi it is Me

New member
חחחXDD

אני אמרתי לחברות שלי שניסו לשכנע אותי לבוא אמרתי להן שיש לי שבת-חתולה -> החתולה שלי מתחתנת
. ולמנהל אמרתי שאימא שלי לא הייתה שבוע והיארוצה אותי שבוע בבית ואז הוא אמר שאני יקרה מדי בשבילו כדאי לוותר עלי >< אז הוא נתן לי את הנייד שלו וביקש מאימא שלי ששתקשר אבל אימא שלי לא היתקשרה XD חח לא נורא XD איכ אני שונאת את השבתות בצפירה.. אף פעם לא הייתי וצפירה זה לא ביצפר עד כדאיי כך חרא עדיין לא מצאתי ביצפר שהוא לא חרא אז בנתיים הביצפר הזה סבבה לי ^_^

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gifלנו יש עוד חודש...שנה שעברה לא הייתיXDDD

כי יום לפני החלטתי לקום בלילה ולהיות חולה עם חוןם
אבל אמרו לי שלא הפסדתי כלום!XDD יאללה לכי תעשי חיים
ותודה רבה

../images/Emo54.gifלי יש עוד שבועיים

ואני אוהבת שבתות אולפנא / בצפר / מכללה / וואטאבר! ^^ רק הבעיה הפעם שאני לא אהיה שבועיים בבית בכלל, אז...
אבל לונורא. אני אהנה.
מורנצ'ו, אני אראה אותך היום, כה?

McFly rullz

New member
../images/Emo7.gifחשבתי שאראה אותך היום הרבה זמן><

אבל האוטבוס המעצבן הזה... דווקא שרוצים-הוא בא מאוחר ושלא רוצים בוא בא מוקדם! טיפש מפגר><" אני מקווה שפעם הבאה נתראה הרבה זמן

just orr

New member
../images/Emo24.gif

העיקר שהשבת הולך להיות לך כיף ^^ ותרגישי טוב DD: [גם אני בערך מצוננת
כאילו הייתי, ונשארו לי 'שאריות' מזה ><] עוד חיבוק?

גרבע

New member
גם לך יש טיפולי שיניים?):

אני שונאת את האורטודנט שלי O: הוא מתעלל בי. תרגישי טוב D:

McFly rullz

New member
אורטודנטים זה עם רע../images/Emo69.gif

הוא צילם לי את השיניים שוב ומתח לי את כל השפתיים באתי להחטיף לו כאפה!!!
תודה רבה!

butbut

New member
היי-פייב אחותי! גמני שונאת אורטודנטים!../images/Emo24.gif

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifיהיה בסדר - זה יעבור ../images/Emo9.gif

ואייי איך אני שונאת רופאי שיניים! תמיד יש במרפאות ריח כזה מגעיייייייייל בלעככככס
וגם לי יש משו מוזר בפה - התנפחה לי חצי מהלסת XDDD זה נראה מצחיק אבל כואבב
יעבוריעבור - לחשוב חיובי ! XDDDDDDDD אני מרגיעה את עצמי איזה מצחיקולה
ועוד חיבוקים -

למעלה