בעיקר גוסטב
D DrainAlltheBlood New member 13/4/08 #46 ../images/Emo45.gif כשהוא יוצא לטיול שנתי הוא לא צריך ../images/Emo101.gif לקחת אוהל, הוא פשוט ישן עם הבגדים שלו >.> גוסטב כזה מתוקקקק וגיאורג נראה ביישן חמוד כזה ^^
../images/Emo45.gif כשהוא יוצא לטיול שנתי הוא לא צריך ../images/Emo101.gif לקחת אוהל, הוא פשוט ישן עם הבגדים שלו >.> גוסטב כזה מתוקקקק וגיאורג נראה ביישן חמוד כזה ^^
P panci thet i New member 14/4/08 #57 :O מה זה סתם ראפר?!!?!?!??! הוא חתיך -.-! :O וגוסטב נראה כמו דוב מגעיל ומכועררר!!
D DrainAlltheBlood New member 14/4/08 #60 Oh No! You Didn't! ../images/Emo2.gif ../images/Emo101.gif דוב מגעיל ומכוער?! Take That Back וזה שטום חתיך לא אומר שהוא ראפר אני יכולה להכין אוהל מהחולצה שלו ועדיין ישאר לי בד >.>
Oh No! You Didn't! ../images/Emo2.gif ../images/Emo101.gif דוב מגעיל ומכוער?! Take That Back וזה שטום חתיך לא אומר שהוא ראפר אני יכולה להכין אוהל מהחולצה שלו ועדיין ישאר לי בד >.>
L love to hate you New member 12/4/08 #15 בהחלט יכולת לנצל"ש לאוף טופיק. לזכור את זה פעם הבאה בבקשה. אני בטוחה שחנה הייתה רואה את זה גם באוף טופיק. ועכשיו ברשותך אני אשרשר את ההודעה לאוף טופיק.
בהחלט יכולת לנצל"ש לאוף טופיק. לזכור את זה פעם הבאה בבקשה. אני בטוחה שחנה הייתה רואה את זה גם באוף טופיק. ועכשיו ברשותך אני אשרשר את ההודעה לאוף טופיק.
C chen010189 New member 13/4/08 #31 יאללה חומוססס טנהנהנייי איי איי איי צבר../images/Emo11.gif |שותקת|
A A v i v o o s h New member 12/4/08 #17 ../images/Emo204.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif למישהי יש מקושרים?
A A v i v o o s h New member 12/4/08 #20 ../images/Emo204.gifיששששששששש הרגע פתחתי וכבר בא לי לסגור אני יודעת את השם משפחה שלך, אני יוסיף אותך
../images/Emo204.gifיששששששששש הרגע פתחתי וכבר בא לי לסגור אני יודעת את השם משפחה שלך, אני יוסיף אותך