ס'כיף היה לפתוח את הבוקר../images/Emo9.gif אני מאושרת
אעאעאע מי יישמע מה עשיתי בסופ"ש
אני רגילה לקום באיזה 8 והיום קמתי לפני 20 דקות בערך כאילו עשיתי את יציאת מצריים
ויש לי פול דברים לעשות אז קמתי בתנופה חדה וכל המח הסתובב לי
קיצר הלכתי לי כרגיל להכין קפה ומה אני רואה בדרך על השולחן בפינת אוכל? 2 תלושי חג-כל אחד 50 ש"ח(זה תלושים כאלה ששווים כסף שמחלקים בדרך כלל במקומות עבודה בפסח) ואפשר לנצל"ש(אני מושפעת נו
) אותם באלףףףףף חנויות. ראיתי את הרשימת פירוט מאחורה וחטפתי שוק D: היא ראתה שכתבתי לעצמי על השולחן בחדר לא לשכוח לקנות את הדיסק של פאניק, קרם לפנים, קרם ידיים, כבל USB כי אם לא תהיה לי מוזיקה באזניים אני לא אזיז את התחת שלי להליכות, וכמה מצרכים לאפייה אז היא שמה לי אותם וכתבה לי שזה בשבילי ושאני אנצל אותם עד הסוף. וראיתי שאפשר לקנות איתם גם בטוואר רקורדס DDD: ובסוף היא כתבה "I
U"
ואני הכי שמחה שהיא כל הזמן מזכירה לי בעצמה לברר מתי הקורסים של הקריינות והקונדיטוריה נפתחים...מגיל 12 עד 18 היא כל הזמן אמרה לי שזאת התלהבות חולפת[המשחק והקריינות] ופתאום אחרי שהיא ראתה שנסעתי כל שבוע עד גבעתיים לקורס דיבוב ושאני כבר בת 19 ועדיין עושה דברים כדי להצליח בתחומים האלה היא פתאום ממש בעדי וכבר לא רומזת לי כלום...ואפילו מתלהבת מזה ושואלת שאלות, טוב היא גם הבינה שזה לא הולך להיות העיסוק העיקרי שלי בחיים ושאני מתכננת גם ללמוד עיתונאות ותחקיר אז היא נרגעה