חזרתי

chen010189

New member
אביבוש את הוספת אותי?[ויערה תוסיפי../images/Emo3.gif]

את מראשון? חח הוסיפה אותי אביב ולא הבנתי מי זאת אעמ כן מי שעוד לא הוסיף תחפשו חן מירון מחיפה

אני צריכה ביקורת או משהו בסגנון ../images/Emo3.gif ../images/Emo101.gif

זה התחלה של פאנפיק שכתבתי על MCR וזה הפאנפיק הראשון שאי פעם כתבתי. הממ תקראו אותו ותגידו לי מה דעתכן, אם יש משהו לשפר או הערות ואם כדאי לי בכלל להמשיך אותו. אני אשמח גם להערות בונות D: תהנו

DontWakeMeUp

New member
הוא ממש ממש ממש יפה../images/Emo99.gif

תעשי פאנפיק על פאניק|גבות| וואי זה מותח. D: תמשיכי

תודה רבה 333> ../images/Emo101.gif

אני אעשה פאנפיק על פאניק כשאני אגמור את הפיק הזה ואת הפיק של TH
כשאני אסיים את הפיק הזה אני אעלה את כולו לפה כדי לא להציף

chen010189

New member
סיון.

זה לא יפה להבטיח מסר לבנות שאוהבות לראות "יש לך X מסרים חדשים" (או במילה אחת: כמוני. אני סתם אוהבת לחפור פשוט) ולא לקיים. זה לא יפה. *מתחילה לבכות* מה אני עשיתי לך. זה לא יפה. |שותקת| זאת השעה תתעלמו מה אני עוד מדברת? |שותקת| עדיף שאני אלך לישון אעאעאע זה לא עוזר נו |שותקת||שותקת||שותקת||שותקת||שותקת||שותקת||שותקת||שותקת||שותקת|

chen010189

New member
ס'כיף היה לפתוח את הבוקר../images/Emo9.gif אני מאושרת

אעאעאע מי יישמע מה עשיתי בסופ"ש
אני רגילה לקום באיזה 8 והיום קמתי לפני 20 דקות בערך כאילו עשיתי את יציאת מצריים
ויש לי פול דברים לעשות אז קמתי בתנופה חדה וכל המח הסתובב לי
קיצר הלכתי לי כרגיל להכין קפה ומה אני רואה בדרך על השולחן בפינת אוכל? 2 תלושי חג-כל אחד 50 ש"ח(זה תלושים כאלה ששווים כסף שמחלקים בדרך כלל במקומות עבודה בפסח) ואפשר לנצל"ש(אני מושפעת נו
) אותם באלףףףףף חנויות. ראיתי את הרשימת פירוט מאחורה וחטפתי שוק D: היא ראתה שכתבתי לעצמי על השולחן בחדר לא לשכוח לקנות את הדיסק של פאניק, קרם לפנים, קרם ידיים, כבל USB כי אם לא תהיה לי מוזיקה באזניים אני לא אזיז את התחת שלי להליכות, וכמה מצרכים לאפייה אז היא שמה לי אותם וכתבה לי שזה בשבילי ושאני אנצל אותם עד הסוף. וראיתי שאפשר לקנות איתם גם בטוואר רקורדס DDD: ובסוף היא כתבה "I
U"
ואני הכי שמחה שהיא כל הזמן מזכירה לי בעצמה לברר מתי הקורסים של הקריינות והקונדיטוריה נפתחים...מגיל 12 עד 18 היא כל הזמן אמרה לי שזאת התלהבות חולפת[המשחק והקריינות] ופתאום אחרי שהיא ראתה שנסעתי כל שבוע עד גבעתיים לקורס דיבוב ושאני כבר בת 19 ועדיין עושה דברים כדי להצליח בתחומים האלה היא פתאום ממש בעדי וכבר לא רומזת לי כלום...ואפילו מתלהבת מזה ושואלת שאלות, טוב היא גם הבינה שזה לא הולך להיות העיסוק העיקרי שלי בחיים ושאני מתכננת גם ללמוד עיתונאות ותחקיר אז היא נרגעה

chen010189

New member
יש לי את פריטי. אוד!!! DDD:

מאושרת!!! ס'כיף לראות אותו ברשימת הדיסקים שלי
עכשיו פיבר בחצי מחיר, היה מתחת לחדש ושל החדש נשאר עותק אחד
אז זה שימח אותי בגלל שני דברים D: 1. באתי בזמן 2. זה אומר שבחיפה יש לא מעט מעריצים שאני צריכה לצוד
אני אשמע מחר וחייבת להגיד שאהבתי את העיצוב של המילים לשירים...למרות שלקראת סוף החוברת זה חוזר להיות פריטי או(ללללל)ד

chen010189

New member
חחחחחחחחחח קבלו את הפרסומת החדשה של כללית../images/Emo6.gif

יש את הילד המצוייר הזה שהיה שואל תמיד "למה?", נכון? קיצר יש עכשיו פרסומת לבגדים לנשים בהריון עם כמה כיסויים[אה?
והפואנטה?!
] אז הילד מוריד לה כל הזמן כיסוי ועוד כיסוי ובהתחלה לא קראתי מה כתוב זה היה נראה לי סוטה חחחחחחחחח לא הבנתי מזה הפרסומת הזאת גאד
אגב נועם טור.
וסשה טפטיקוב.
ועכשיו הסבר: אני לא רואה לא הישרדות ולא הדוגמניות, אבל החודש יצא לי לראות פרק משתי התוכניות ושני האנשים הנ"ל מושלמים. ז'תומרת, אני יודעת שאין מילה כזאת אבל..הם מושלמים.

DontWakeMeUp

New member
|כן../images/Emo99.gifואנשים לא מבינים שהיא היחידה משם

שאשכרה יכולה להצליח בחו"ל. ישלה פנים וגוף כאלה

למעלה