כול מקפליי צעירים-אני אוהבת אותם ככה:] קטנים..חמודים=]
B butbut New member 4/11/07 #7 ../images/Emo191.gifכול מקפליי צעירים-אני אוהבת אותם ככה:] קטנים..חמודים=]
T tzuf jones New member 4/11/07 #19 EWWWWWWWWWWWWWW זה ניראה כאילו נגדעה לו האצבע שהוא מקפל פיכס , XD אבל בכל זאת .. איזהההההההההה כוסוווווווווווון עאעאעאעאעאעאעעאע
EWWWWWWWWWWWWWW זה ניראה כאילו נגדעה לו האצבע שהוא מקפל פיכס , XD אבל בכל זאת .. איזהההההההההה כוסוווווווווווון עאעאעאעאעאעאעעאע
L lovemcfly1 New member 4/11/07 #58 תום נשוי?!?! תרגעו אני יודעת שהוא לא אבל למה הוא שם על היד שלו טבעת שנראית בדיוק כמו טבעת נישואים?!
T tzuf jones New member 4/11/07 #21 דדמט איזהה מכועער הואא היהה פה ../images/Emo9.gif באמת ניראה ככמו חמור-ים XD או כמו גבר שעשה ניתוח לשינוי מינו XDDDDDDDDDD מה הקטע עם הסוודר ?!?!?!? סבתא סרגה לו את זה ?! שיראה לה כמה זה חשוב לו - אבל בבית ! לא הייתי יוצאת ככה לזרוק ת'זבל XD
דדמט איזהה מכועער הואא היהה פה ../images/Emo9.gif באמת ניראה ככמו חמור-ים XD או כמו גבר שעשה ניתוח לשינוי מינו XDDDDDDDDDD מה הקטע עם הסוודר ?!?!?!? סבתא סרגה לו את זה ?! שיראה לה כמה זה חשוב לו - אבל בבית ! לא הייתי יוצאת ככה לזרוק ת'זבל XD
B butbut New member 4/11/07 #13 ../images/Emo20.gifXDD התמונה הזאת פשוט קורעת אותי..לא יודעת למה.. זה דני עם עוד מישהו.. עדיין אל הבנתי אם דני למטה-או למעלה.. למרות שנראה לי שהוא למטה=]
../images/Emo20.gifXDD התמונה הזאת פשוט קורעת אותי..לא יודעת למה.. זה דני עם עוד מישהו.. עדיין אל הבנתי אם דני למטה-או למעלה.. למרות שנראה לי שהוא למטה=]
B butbut New member 4/11/07 #20 אבל למי שעומד יש קעקוע ברגל..של כוכב או שזה דני כשהקעקוע שלו לא היה גמור.. או שזה מישהו אחר. אוףף איך הם דומיםםם XDD בא לי לדעת מי זה איתו=]]
אבל למי שעומד יש קעקוע ברגל..של כוכב או שזה דני כשהקעקוע שלו לא היה גמור.. או שזה מישהו אחר. אוףף איך הם דומיםםם XDD בא לי לדעת מי זה איתו=]]