טוב

butbut

New member
../images/Emo207.gifמשעמם לי-אז הסתפרתי[שוב]..וגיליתי שיש

לי עיניים ענקיות! >< עשיתי בוק ^^......................אבל כמובן שעדיף שאני לא יפרסם כאןXDD ופולל תמונות אימו שלקחו לי לעיצובים..אבל זה נחמד.
סיפרתי את עצמי[מוכשרת]עדיין יש לי שיער עד התחת..במדרגה הכי ארוכה..
רייליי..יש לי קריירה בתור ספרית?>< כן,בטח.

butbut

New member
../images/Emo205.gifוהגילוי שלי-יש לי עיניים גדולות!אל תשימו

לגשר..זהה..זהה.עומד לרדת עוד כמה זמן! [אמן]..סתם תקאמת אמרו לי בטוח שהוא יורד עוד כמה זמן. גאש..הוא כזה מכוער.. ואיזה עינים!XD

butbut

New member
לאלא תחזרי בך!..את יודעת איך שזה סיוט?

אני מסתכלת בתמונה-ותחשביש אני לא פתחתי אותן ככה בכוונה..זה לפני שזה פתוחXDD. תקשיבי אבל יש דרכים לעשות "טישטוש" בעין ו"לפתוח" אותה..כמו איילנר שחור מעל העין..זה פותח..למימדים..><

just orr

New member
את עשית את זה?

יפה DD: לא, באמת DDD: את תהיי ספרית. ואומנית. ועיתונאית. שכותבת סיפורים יפים מאוד. [מאודמאודמאוד] XDD ... היש גבול לכישרון? ><
חח תתחדשי[?]

butbut

New member
כן-אני עשיתי לעצמי ^^ חחחחחחחחחחחXDDD

יש גבול--אוה ושכחת שאני יודעת לשיר.. ואני לא יודעת לרקוד-זה הגבול:]

just orr

New member
ההודעה נעלמה :( או וול, נכתוב שוב.

את גם שרה? :O את ממש.. איך אומרים את זה... אשת השכולות. XDDD חח ודווקא הדבר הכמעט יחיד שאני עושה זה לרקוד XDD ולנגן. וזהו. חח ><

butbut

New member
לרקוד-ולנגן..אלו 2 הדברים שאני לא ממש טובה

בהם. אני למדתי לנגן על: פסנטר-חצי שנה חלילית-שנתיים אורגנית-שנה גיטרה-שבוע משולש-הרבה הרבה זמן XD דרבוקה-חצי שנה אבל אני לא טובה ממש בכול אלה-פעם הייתי טובה ><

just orr

New member
חחחחחחח כמה כלי נגינה XDDD

משולש XDDDDDDDDD סתםסתם, אני לא מזלזלת. ממש לא. כל כלי נגינה הוא חשוב חח ^^ אני ניגנתי [טוב, עדיין מנגנת חח] רק על פסנתר כבר דיי הרבה זמן חח.. וזהו XD אולי הייתי לומדת גם גיטרה.. אבל כלי נגינה אחד מספיק לי חח (במיוחד אחרי שגיליתי שצפויים לי דברים ממש ממש קשים לנגן :|)

butbut

New member
../images/Emo191.gif משולשת הוא כלי חשוב-הוא נותן את המיקצב

*מנסה להכחיש את היותי משולשנית מקצועית*XDD

למעלה