כן שנייה אני יעלה^^
ש שוליטה New member 5/11/07 #122 ../images/Emo207.gifיש לי שאלה ^^ מה זה-http://youtube.com/watch?v=38x_yPf-yfA ? ולמה דאגי כלכך חתיך שם?
../images/Emo207.gifיש לי שאלה ^^ מה זה-http://youtube.com/watch?v=38x_yPf-yfA ? ולמה דאגי כלכך חתיך שם?
R rox love BSM New member 5/11/07 #129 ../images/Emo32.gif ייאי ג'פרי ניצח!!!!!! IN YOUR FACE LURA! למרות שהייתי גם בעד אולי אבל מקום שני זה גם טוב...
../images/Emo32.gif ייאי ג'פרי ניצח!!!!!! IN YOUR FACE LURA! למרות שהייתי גם בעד אולי אבל מקום שני זה גם טוב...
F Fairy of Rock New member 5/11/07 #130 ../images/Emo28.gifיו! איך שמחתי../images/Emo23.gif כולי קופצת כמו מפגרת וממלמלת קללות לא מובנות על לורה.
../images/Emo28.gifיו! איך שמחתי../images/Emo23.gif כולי קופצת כמו מפגרת וממלמלת קללות לא מובנות על לורה.
B Bleed for Me New member 6/11/07 #136 וואי אתן בדיליי.. זה שידור חוזר..השידור הראשוני היה לפני כמה חודשים טובים..
Y Yu vi New member 6/11/07 #137 חחחחחח זה בדיוק מה שאני חשבתי XD../images/Emo85.gif אם אני לא טועה הגמר שודר כבר בתחילת החופש הגדול ג'פריייי
חחחחחח זה בדיוק מה שאני חשבתי XD../images/Emo85.gif אם אני לא טועה הגמר שודר כבר בתחילת החופש הגדול ג'פריייי
R rox love BSM New member 6/11/07 #139 באמת?! XDDDD פיספסתי את זה או משהו... או שבעצם ראיתי את זה עד שהם טסו לצרפת ואז הפסקתי והתחלתי לראות שוב מתי שזה התחיל מחדש....
באמת?! XDDDD פיספסתי את זה או משהו... או שבעצם ראיתי את זה עד שהם טסו לצרפת ואז הפסקתי והתחלתי לראות שוב מתי שזה התחיל מחדש....
B Bleed for Me New member 6/11/07 #148 אגב..(כנסו כנסו../images/Emo3.gif) חוץ מקולקציה מדהימה שהוא עיצב עכשיו (אחרי התוכנית) שתוכלו לראות פה,קלי קלארקסון הצטלמה למגזין(Entertainment Weekly) עם שמלה שלו
אגב..(כנסו כנסו../images/Emo3.gif) חוץ מקולקציה מדהימה שהוא עיצב עכשיו (אחרי התוכנית) שתוכלו לראות פה,קלי קלארקסון הצטלמה למגזין(Entertainment Weekly) עם שמלה שלו
S Simple Girl 182 New member 6/11/07 #142 ../images/Emo105.gif../images/Emo207.gif תראו תמונה אומנותית שצילמתי 3: אני ממש אהבתי איך יצא לדעתכן?
../images/Emo105.gif../images/Emo207.gif תראו תמונה אומנותית שצילמתי 3: אני ממש אהבתי איך יצא לדעתכן?