טוב

Yu vi

New member
הוו לא אל תירדמי ];../images/Emo85.gif

פרק 1?
את רוצה להרוג אותנו?! אם את בכל זאת שמה פרק אחד, אני דורשת בשישי שניי פרקים ארוכים ביותר!

kelly7i

New member
חח אז או שעכשיו עד חצות תנסי לעבוד

על פרק 2 שאמרת שעשה לך בעיות, או שתעשי איזה שנת צוהורים מעכשיו עד יותר מאוחר וככה תעלי לנו את הפיק בחצוP:

butbut

New member
../images/Emo191.gifXDDD OMG הלכתי לישון-כזה שכבתי והעיניים

שלי עמדו להיעצם. ופתאום אמא שלי מבשלת-והריח כזה טוב..ואז היא צעקה "בת' באוכל מוכן!!". ואני ישר קמתי ואמרתי "אמא הערת אותי!כדאי לך שהאוכל באמת יהיה מוכן". הוא לא היה מוכן-היה צריך לחכות עוד 5 דקות..XD קיצר..חפירההה..אני לא יחזור לישון-אבל אני יושבת עכשיו מול המסך-מנסה לגרום לאותיות לזוז מעצמן עם הכוחות שאין לי.. נקווה שתהיה לי מוזה. כי אני גם מפרסמת פרק 1 [כנראה] וגם הוא קצרצר..[כנראה]XDD

Yu vi

New member
]]]=../images/Emo85.gif

גם פרק אחד... וגם קצר... ]= אם תהיי על המסן בלילה אני אחזיק אותך ערה!! =] ואז לפחות תפרסמי כבר היום :]

butbut

New member
../images/Emo191.gifאני אהיה-יש מצב..בשעות האלה זה בדרך כלל

מסכים להיפתח:]

kelly7i

New member
גם פרק אחד וגם קצר=\

לכי תאספי כוחות תאכלי תשתי וזהP: ח ואיזה רמאות להגיד שהאוכל מוכן והוא בעצם לא, כל כך אימהי לעשות דברים כאלה!

butbut

New member
נכון??!??..ואני עוד חייתי באשליות האוכל אשכרה

מוכן.. אחרי שמשעה 11 לא נגעתי באוכל חוץ מהסנדוויץ' של הבוקר.. זה שיא! אני נוהגת לאכול המון-כמו דובה! XDD

butbut

New member
כן../images/Emo9.gif -אחרי שאנחנו נעשה את השיר הראשון

ונקליט אותו אני יעלה אותו לכאן ^^:}

yaelsee

New member
הווו בוט, למה??

XD איזה כותרת מפגרת יצאה לי. למה רק פרק אחד? תתקני את הטעויות, כולנו כבר מחכות שהפרקים של היום יעלו!! נשארת ערה ומחכה לך P:

kelly7i

New member
נו נו בת-אל איפה הפרקים=[

הלכת מהמסן ואת אומרת לי שאת מפרסמת, אני יושבת ומרעננת ולא רואה כלום!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני צריכה את השיר ;;

מישהי יכולה להעלות אותו? כי בפעם הקודמת שמישהי העלתה, הוא לא עבד

למעלה