תקשיב אתה לא יכול לדבר על השערות חפוזות
ואז לתת לנו את התסריט הזה, אפשר לחשוב שישבת וכתבת והמצאת את זה, אה רגע, ישבת וכתבת והמצאת את זה... אני מצטער אבל אני חייב להגיד שזה נראה קצת משעשע שהטיעון שלך מתבסס על סיפור שהמצאת... היה היה צלם שצילם את ביבי ואז באו בני עקיבה ואמרו שצריך להגיד את רבין (ופאק אם זה מתחרז טוב אז ישר צריך להניח שזה איזה חמשיר תמים, ובטח שאין לזה משעמות קונקרטית, הרי רבין נרצח ע"י איזה משוגע, חורג מהכלל, מה הוא קשור בכלל, גורם לתהות, לא?) ואז נוצר קונצנזוס שלם על המצאה. אוקיי, אני לא אומר שהתקשורת עושה מטעמים מכל דבר, אבל היא צריכה את המרכיבים כדי לבשל את התבשיל הזה, אתה מבין מה אני אומר? ובבקשה אל תגרום לי להתחיל עם ביבי נתניהו, כי זה לא שרשור ולא שתיים, צריך לעשות דוקטורט על העוולות שהאדם הזה עשה לחברה הישראלית... כמו שראיתי שמישהו כתב, יש שני צדדים למטבע, יש רק בעיה, שצד אחד מסרב לקחת אחריות על המעשים הדמוקרטיים שלו שהובילו (לא, רגע, קראו!) למעשים שעצם עשייתם היא השתנה על הדמוקרטיה, שאני חושב שכולם יסכימו שהיא הערך המוביל של המדינה שלנו והצד השני מקבל מכות ממשמר הגבול כי הוא מנסה לקחת אחריות על שניהם... מישהו אמר דמוקרטיה בשיט?