יורם גאון יוצא נגד כוכבנולד

../images/Emo32.gifיורם גאון יוצא נגד כוכבנולד../images/Emo4.gif

אתמול בכנס תמוז, לואי להב (יקיר הפורום החדש) ויורם גאון קיבלו פרס על מפעל חיים.. יפה מאוד.. כבוד.. יורם גאון באמת זמר ותיק ומוערך מאוד , הייתי מצפה שאדון יורם יהיה מרוצה,ישמח יודה למי שצריך ויירד מהבמה.. אבל לא, הוא היה חייב לומר מילה לא מפרגנת ולא מספיק שאמר מה שאמר.. גם הוסיף את לואי לעניין ("לואי יודע על מה אני מדבר..
הלו ..לא להסית את לואי שלנו
) מה דעתכן? http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=76534&ArtistID=2134

שונית 7

New member
ידעתי על יהורם גאון קצת דומה לדעתי

על האדון הכספיתי :פופוליסט שמתחנף לקונצנזוס.לבר שמעתי אותו מתבטא נגד כוכב נולד ונגד ג'קו במיוחד הוא רק שכח שאירח בחנופה גדולהאת נינה ובהתלקקות רבה את אותו סקעת ושר איתו את "הנני כאן" בהתלהבות גדולה.מה שנאמר אדון גאון היית גאון גדול יותר בנעוריך. לגבי לואי להב הוא ידע טוב מאוד במי מדובר ובכל זאת הסכים כנראה אחרי ששמע את החומר ה"מגניב של ג'קו.

שונית 7

New member
תודה לך לי בהחלON אחרי האיזכורון

הקודם. שממש הזכיר לי למה אני כל כך כועסת על כל מיני אנשים בזמן האחרון.

שונית../images/Emo9.gif

לא התכוונתי להעלות לך כעסים מהעבר.. האמת, לא ידעתי שיורם כבר דיבר בגנות כוכב וג'קו.. טוב זה לא חדש שלאמנים הותיקים קשה עם הצעירים וביניהם גם יוצאי כוכב נולד והם מדברים בגנותם אבל לדעתי הוא פשוט לא רואה את חצי הכוס המלאה בעניין למשל שאת השיר שלו 'הנני כאן' ,מכירים עכשיו אלפי צעירים בגלל אותו הראל סקעת שהוא "יורד" עליו ולולא הבחירה שלו לשיר את השיר בגמר אין מצב שהיה מגיע לאוזנם.. כמו גם עוד הרבה הרבה שירים ישנים שבזכות כוכב נולד זכו לעדנה מחודשת ולהשמעות.. אז שיירגעו קצת.. ולגבי לואי,במחשבה שניה , אני לא חוששת, יש פה משהו (או מישהו
) טוב מידי מכדי שמישהו ישפיע על הנושא לשלילה..

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לכל מילה ולא כעסתי../images/Emo13.gif

יש פשוט אנשים שפתאום גרמו לי לראות אותם באור שונה בעקבות הפרשה.תאמיני לי אני בגיל כזה שעוד זוכרת מצוין את יהורם גאון בהצגה קזבלן. ליהורם גאון יש תוכנית ברשת ב שפעם שמעתי בהנאה עד שפתאום קלטתי ולא רק בנושא כוכב נולד שהוא ממש יודע באיזה צד מרוחה החמאה על הלחם שלו בנושאים שונים עד שממש צריכה באופן דחוף שקיות.....

שונית 7

New member
ועוד משהו...תעלי כל מה שאת מוצאת

לנכון.ההיפך את מביאה איזכורים מענינים ואני מודה לך על כך וגם מה שפחות נעים לנו צריך לדעת

מ ו ר 26

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo222.gif

רציתי לומר בקשר למה שרשמתם שכל מי שיש לו לומר על כוכב נולד שילך לשתות מים קרים ומהר
הרי הם מקנאים שלהם לקח כמה שנים טובות כדי להתפרסם ולכוכבים שלנו לוקח כמה חודשים הם פשוט לא מבינים שזה רק קרש קפיצה כך או כך הם היו מתפרסמים כי הם מוכשרים ואין ספק בזה בכלל.

kapit5

New member
יהורם גאון שכח שהכוכב נולד

של פעם היו הלהקות הצבאיות.רוב הזמרים שהתפרסמו היו יוצאי הלהקות. ירדנה ארזי,שלמה ארצי,ועוד רבים רבים אחרים. חוץ מזה הוא נישמע לי-תיסלחו לי- כמו אותם זקנים שיושבים ומיתגעגעים בנוסטלגיה לעבר. כאילו כל מה שהיה פעם כולו טוב ואילו היום הכל רע.איזה שטויות.

קניה 1

New member
האודישנים לכוכב נולד בגיא פינס

בתכנית שהיתה עכשיו הראו צילומים מהאודישנים, לא הראו את ג'קו, אבל דיברו עליו ואמרו שהוא כתב את השיר לאודישנים. הראו גם חבורה של חבר'ה (
), שרים את השיר, וראיינו אחד מהם לגבי כל "פרשת ג'קו" והוא אמר שג'קו ענק וזמר אדיר, ולא הגיע לו כל מה שעשו לו, ושהוא מאחל לו שיצליח.....וזהו!

talytal

New member
יש מצב שמישהו מקליט? ../images/Emo24.gif

אני אבדוק, אולי ב-Y בעשר היום יהיה את האייטם שלא היה אתמול... והאמת, אני מעוניינת לראות איך מציגים אותו בכתבה, מבחינתי זה מספיק שמדברים עליו בשביל לרצות לראות את זה...

שונית 7

New member
בגיא פינס היתה אחלה כתבה על

האודישנים בת"א.שמעו הרבה חברה שרים את השיר די יפה ובחור חמוד שדיבר בזכותו של ג'קו

talytal

New member
שאלה לצופות גיא פינס

קודם כל - האם השמיעו את השיר עצמו, או רק את החבר'ה שרים אותו? ודבר שני - האם זו הייתה כתבה מלאה, או משהו במסגרת "מבזק"?

קניה 1

New member
כתבונות... די קצרצר

והשמיעו רק את החבר'ה שרים.. אבל הראו תמונות של ג'קו מהגמר, ומהכתבה שהיתה בחדשות שהוא התנצל....

למעלה