יורם גאון יוצא נגד כוכבנולד

talytal

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ריף, האייקון הזה -
לא מסתדר עם תמונות של ג'קו... בכלל. אייקונים שכן מסתדרים עם תמונות של ג'קו -

טליטל, יש מצב לוודאו שביקשת../images/Emo8.gif

צילמתי (זה באיכות מצלמה. מרצד..) וזה כרגיל עשה לי קצת בעיה עם הקובץ mov כרגע זה עולה ובתקווה שייצא מוצלח ואתן קישור..

rifkin1

New member
אוווווווווווווווווווו...../images/Emo9.gif

גם פה הוא חמוד.

Karina85

New member
בכל התמונות הוא חמוד

לא במובן של מאמי אלא במובן של הורס. יש תמונות ש"מאמי" לא מתאים להן...

היי.. איזו תמונה יפה../images/Emo140.gif

את יודעת, השפעת עלינו פה .. בעיתון בבוקר היה עמוד עם תרגילי פסיכו' סתם הסתכלתי ואז חשבתי יללה נפתור, נראה מה אני זוכרת חחח , עברית היה דווקא נחמד וצדקתי (אה חוץ מאחד עם שורש פ.ט.ל שלא קישרתי לכלום) כשהגעתי למתמטיקה, כבר הסתבכתי שם לגמרי.. אני מצדיעה לך על הסבלנות
לילה טוב מותק!

אחרי שעוברים כבר את הפסיכו'

זה כבר משהו אחר,והתרגילים הופכים להיות יותר נחמדים..

דורית41

New member
מפחיד???

גם אני לא מסכימה להגדרה הזו.!! הוא חמוד חמוד חמוד חמוד!!!,ולא אכפת לי אם הוא קורא את זה.

Karina85

New member
דוריתוששש

אם הייתי מתייחסת ל"אם ג'קו קורא" הייתי כותבת משו כמו 2 מילים ביום... ג'קו אל תתייחס לשטויות שלי ברצינות

דורית41

New member
ברור!!

שיקרא,בכיף,אני מניחה שהוא כבר יודע שאנחנו חושבות שהוא חמוד. יאללה,חומד,זו היתה גיחה קצרה היום,צריכה להתעורר מוקדם. לילה טוב!!!

juanes

New member
לדעתי יהורם גאון עשה טעות גדולה

אני לא מבינה מאיפה הגיע הציניות המוזרה שלו, אולי ממקום של כאב. הירידה על סקעת ונינט היא כל כך לא במקום. סקעת הרי החזיר אותו למפה, כולם יודעים מה זה "הנני כאן" - גם קהל לא טיפוסי של יורם גאון... נראה לי קטנוני ולא לעניין.

שונית 7

New member
גם אני חושבת שזאת הייתה טעות ענקית

הוא כנראה מרגיש ממורמר,הרי הוא היה כוכב גדול ופתאום בא דור טרי ,רענן ונח לו לתקוף דווקא אתכוכב נולד כי זה טרנד עכשיו.אבל בטקס חשוב שאתה זה שמקבל פרס ליצור כזו מהומה זאת פשוט טיפשות

reviital

New member
אני קוראת את דבריו קצת אחרת

זה ברור שיש לו תסכול, לו ולכל האמנים של הדור שלו, ולכל אותם אמנים שלא מצליחים להגיע לכלום. זה ברור שהוא עשה טעות ונכנס אגרסיבית ברחוב שאין אליו כניסה ומסתיים ללא מוצא, מה גם, שבתכלס כל המציאות החדשה הזו של כוכב נולד - גמרה למוזיקה הישראלית להיות על המפה, להיות אהובה על כל אותם אנשים שעד אז שמעו לועזי... אבל, לדעתי הוא פנה ללואי להב - לא בתור אחד שעומד לעבוד עם כוכב שנולד, אלא בתור אחד שזכה באותו פרס ונמצא איתו באולם - והוא גם היה בתחום המוזיקה בעבר, וגאון מרגיש שלהב יכול להבין על מה הוא מדבר. לא כך?

דורית41

New member
וזו ממש נעשתה תופעה-

שכל מי שמתראיין לעיתון,או לטלויזיה,או מקבל פרס,בקיצור כל מי שמקבל במה, מתייחס לתופעת כוכב נולד בכלל,ולפרשת הג'קוגייט בפרט,שמתן לב? קחו רק דוגמאות מהשבועיים האחרונים-מוני מושונוב,יונתן גפן,יהורם גאון, והיום-זה כבר הגיע לפוליטיקה, כשח"כ בן שמחון אמר בפתיחת הקמפיין (של ברק???או וילנאי?.) שבחירת ראש ממשלה היא לא בחירת כוכב נולד (כן,שמנו לב....). בזמן האחרון,כשאני קוראת כתבה,לאו דווקא בתחום הבידור או המוזיקה, ברור לי מראש שהמרואיין יתייחס לכוכב נולד -לחיוב או לשלילה.

למעלה