יורם גאון יוצא נגד כוכבנולד

שונית 7

New member
זה לא היה מבזק זאת הייתה כתבה קצרה

ונחמדה .השמיעו רק את הח'ברה שרים אותו אבל בהתלהבות ושרו יפה דווקא.היה ממש ממש כיף לראות את זה. והכתבה הציגה אותו באור חיובי לדעתי

תשובות..

לא השמיעו אתהשיר אלא את המתמודדים שרים.. וזה היה במסגרת מבזק כתבה קצר כמו שיש בגיא פינס..אייטם.. אם תהיה לי אפשרות בש.ח אקליט ואעלה.. מעבר לזה לגיא פינס יש אתר! כך גיליתי לאחרונה, אז אולי יעלה שם.. קבלי בנתיים אייטם אחר שאולי יעניין אותך משם.. חמודים
http://erevtovmsn.co.il/HTMLs/home2.aspx?C0=13072

talytal

New member
תודה, מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

שאלתי אם היה מדובר בכתבה כדי להעריך את הסיכוי שיעלו אותה לאתר באמת, כי את המבזקים הם אף פעם לא מעלים... ואם תהיה לך אפשרות להקליט...
אה, ותודה על כתבת הנריגאיה! איך אני אוהבת את שני אלה! ייסורי הגמילה קשים...

עוד ON כתבה על אודישנים בגיא פינס

אז.. לא הראו את ג'קו (אכזבה קלה) אבל האייטם היה חיובי וכמו שמישהי בפורום קשת סיפרה שקרה ראו את המועמדים יושבים בקבוצות ושרים את השיר של ג'קו בהתלהבות רבה. הזכירו שג'קו כתב את השיר ובחור נחמד מתוך הקבוצה התראיין ופירגן, אמר שלמרות מה שקרה ג'קו יוצר מצויין ויצליח .. חלק לו מחמאות
-נחמד!!

שונית 7

New member
תודה לי ממש מרגיזנים:לכולם הייתה

איזו שהיא מקפצה לא רעה:להקות צבאיות ויאיר ניצני עם תיסלם שיצאו היישר מהחממה של גלי צהל ,צבועים וקנאים בייחוד יהורם גאון שהשתלח בבחור שבחר שיר אנכרוניסטי "ההנני כאן" שכבר לא השמיעו אותו שנים.

מ ו ר 26

New member
שילכו לחפש כולם../images/Emo123.gif

מה שחשוב זה שנמשיך לעודד ולתמוך במוכשר מכולם

שונית 7

New member
מור איפה היית בתקופת העליהום?

תאמיני לי היית נחוצה לכח הלוחם כשליכלכו עליו בלי סוף
עכשיו יחסית המצב כבר אופטימי היו תקופןת שענו פה לכל טוקבקיסט אידיו ט ושלחו מכתבים לעיתונים ולמי לא.אבל צריך להגיד בלי נדר
שיהיה טובב!

מ ו ר 26

New member
אני מאמינה שיהיה בסדר עוד מעט כולם

התחננו לדבר איתו וירצו שיופיע אצלהם זכרי מה אמרתי

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifחושבת כמוך מהתחלה ואף עיתונאי לא

יבע לי מה לחשוב ואת מי לאהב.אבל תמיד נעים וחשוב לשמע מאנשים שמכירים אותו מזמן כמוך שהוא באמת מקסים כמו שאנחנו חושבות בפורום.

מ ו ר 26

New member
אין לי מילים

קראתי קצת על מה שאמר יורם גאון ופשוט גועל נפש מה קרה הזדקן ניהיה סנילי הרי אצלו בתוכנית הוא הופיע ביחד עם סקעת ושר את השיר הנני כאן ובלעדי סקעת מי היה מכיר את השיר הזה עכשיו אין צעיר שלא יודע את השיר בעל פה הכל בזכותו. שילך..... מה לא עושים בשביל רייטינג חוצפה

שונית 7

New member
ותאמיני לי אהבתי פעם חלק מהשירים

של יהורם גאון הנני כאן הוא לא אחד מהם וחשבתי שסקעת עשה טעות

rifkin1

New member
איזו חוצפה וצביעות !!!

מה אתה מטומטם? מצד אחד הוא מארח את סקעת ונינט והיתה פעם אחת שהוא אירח את כמה מתמודדים מהעונה השניה יחד עם צביקה ופתאום הוא מדבר נגד "כוכב נולד"???? איזה צבוע, אלוהים... אני מקווה שהוא לא ינסה לשכנע את לאי לותר על הראיון...

למעלה