אנקדוטה למחשבה...../images/Emo150.gif
טוב אז שיהיה בוקר טוב לכולם....לא הייתי כאן הרבה זמן כי רק אתמול חזרתי מהבסיס והייתי במסיבונת של חבר עד לפני 20 דקות אני גם קצת שיכור אבל אני מקווה שתוכלו להבין את מה שאני מנסה להתדיין עליו פה... אני אולי לא מרבה לכתוב בפורום אבל אני נוהג כמדי שבוע כשאני חוזר מהבסיס לקרוא את כל ההודעות ואת רוב התגובות ולאחרונה רווחת בי איזשהי הרגשה/תחושה לגבי הפורום הזה שדי מטרידה...אני אשמח לתגובות לטוב ולרע של כל חברי הפורום רק עם אתם מתנגדים גם עם בכל תוקף למה שאמרתי את זה אל תשכחו שיש דרך להגיב ... אז על מה אני מדבר...בתור אחד שבא מבחוץ כמו חבר שלי שהעלה בי את המחשבה הזאת זה לא נראה כאילו הפורום הוא על המוסיקה של בית הבובות ואוהביה אלא יותר על "מי מבין יותר בבית הבובות..,מי מכיר טוב יותר את בית הבובות...,מי מדבר אישית יותר עם חברי בית הבובות...,ומי יודע ראשון והכי טוב על בית הבובות.." וזה נראה כאילו הפורום מתעסק פחות ופחות במוסיקה שלהם ויותר בלהקה עצמה וזה נראה כאילו זה גם יידרדר לחיים האישיים של חברי הלהקה זה נראה כמו מין פורום פאנטי אובססיבי אל הלהקה עצמה ולא אל מה שחשוב באמת שזה אל המוסיקה המדהימה שהם עושים.. הפורום הזה מתחיל להראות כמו איזה פורום למעריצי בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה או משו בסגנון מבחינת הפאנטיות וההערצה האובססית ללהקה.. נכון אין שום רע בלהעריץ להקה ולאהוב ת'אנשים ונכון שמיוחד שבמקרה של בית הבובות קשה להתנגד לכזאת אהבה מכיוון שהם עצמם להקה נורא חמה ללא כל התנשאות(שלא כמו שאר ההרכבים והזמרים בארץ...) ושהם מתקשרים עם כל קהל אוהבי המוסיקה שלהם כאחד.. אבל עזבו את האובססיה ללהקה עצמה, הדבר הכי מטריד הוא המסחרה שהולכת פה, מיסחור הלהקה, והדיונים יותר נכון התגובות עצמם לפתיחת דיונים של מי מכיר את הלהקה יותר טוב, מי אוהב אותה הכי הרבה וכו', דבר די מזעזע כשלעצמו שכן לא זוהי מטרת הפורום, אני לא מנסה לעורר פה הדים, או בכוונה לעשות פה איזה בלאגן כי לא כזה אני ולא כזה העניין, אני פשוט אומר איך זה נראה מבחוץ בעיקר מהתגובות וההודעות האחרונות. כמו כן עוד נקודה, מוסיקה זה לא עניין של גיל, יכול להיות ילד בן 10 שיאהב ת'מוסיקה ויכול להיות בן אדם בן 100 על סף גסיסה שהדבר האחרון שהוא יירצה זה לשמוע את המוסיקה שהוא אוהב לפני המוות..וזאת יכולה להיות בדיוק אותה מוסיקה כמו של הילד בן 10(כמובן שזאת הייתה מטאפורה מוגזמת) אז לכן כל הויכוחים פה בין אנשים בוגרים ליותר צעירים שגם כן נבע ממי יודע יותר על הלהקה היה די מיותר ושטותי ונסו להימנע מכאלה דברים..בתור אחד שנמצא בדיוק באמצע בין תווך הגילאים של המריבה הזאת(19) חייכתי לעצמי מול המחשב וגיחחתי ששניכם יצאתם מאוד מאוד לא בוגרים בקטע הזה..כי זה לא הגיל..זאת החשיבה של בן אדם שמראה עד כמו הוא בוגר.. זה גם נראה לאחרונה כאילו הפורום מאוד מגובש..שזה יפה ואני חושב שיש מעט מאוד פורומים כאלה..אבל מבחינת אנשים מסויימים זה נראה כאילו הגיבוש נגמר והתגובות לחברים אחרים בפורום וחדשים במיוחד אדישות עד מאוד... טוב, זאת רק דעתי...ואני אשמח על תגובות מבחוץ שוב שמחזקות את הדברים או רק את חלקם...וששוללות אותם מכל וכל... ועוד משפט לסיום: תחיו את הרגע, תהנו ממנו, נצלו כל שנייה אפשרית, שתדלו לא לריב, תחייכו לרוב כי חיוך מדבק, ותהנו מהחיים! כי זה בעצם הכי חשובה... סלאמאת