יין של דיודה

PuRple winter

New member
וגם...

לא דיברתי פה על עצמי חס וחלילה..אני באמת התקבלתי בברכה ומבחינת שיחות של עם חברי הפורום אין לי טענות...אני מעלה את זה בכלליות על דברים שראיתי לאחרונה כמשתתף פסיבי בפורום...

שניר1984

New member
מה לא בסדר עם זה?

שמי ששומע משהו על הלהקה ישר דואג לעדכן בפורום? ועכשיו תראה לי דוגמא בפורום של מישהו שהתלהב מזה שהוא מכיר את הלהקה, כי תאכלס אני לא חושב שיש פה מישהו שבאמת מכיר אותם? ואחי זה הכל ברוח טובה הויכוח הזה כי אני לא מבין למה אתה מתכון, אני חושב שהאלכוהול קצת מבלבל אותך

mory89

New member
באמת סחטיין על ההשקעה..

אני חייבת להגיד שאני חושבת שאני דיי מבינה על מה אתה מדבר ומאיפה זה בא לך, יש בזה באמת משהו, אבל אולי לקחת את זה יותר מידיי קיצוני.. אולי המצב הזה של "מי מכיר ת'להקה יותר טוב" זאת באמת תופעה ילדותית אבל אני לא מוצאת בה משהו כ"כ נורא.. זה באמת אידיוטי, אבל שמע.. לא יודעת.. בקשר להערצה, גם, אותו דבר, זה הופך להיות כאילו כולנו פה גרופים של בית הבובות או משהו כזה, אבל כל אחד זכותו להתבטא כמו שבא לו, כי זה פורום, וזאת המשמעות של פורום. בקשר לגיל אני בהחלטה מסכימה איתך!! ולאנשים החדשים וכל זה, יש בזה באמת משהו, אז זה שאנחנו פונים פניה אישית לאלה שאנחנו בקשר טוב יותר איתם וכאלה, זה רק מראה על הגיבוש בפורום, וזה לא בהכרח שאין מקום לאנשים חדשים, להיפך, אני חושבת שאנחנו עושים פה קבלות פנים ממש יפות! בוקר טוב ושבת שלום!

talba3

New member
נצל"ש- משהו עצובב ומשהו מצחיק!!!../images/Emo3.gif

שני דברים יש לי לומר: נפתחו לי העיניים פתאום לגלות שיש ביקורות ששמעתי כבר מכמה אנשים שאומרים שכל השירים של בית הבובות הם אותו דבר אבל... וואט דה פאק אפ??? זה לא נכון.. אוף אבל כנראה שזה תמיד ככה גם לדברים מושלמים תמיד יהיו טענות אהה??? פשוט צריך לא להתייחס אבל בכל זאת... מה? איך? אותו דבר?... לא מתחבר לי. טוב נו אני ימשיך פשוט להגן על בית הבובות שאני ישמע מישהו אומר שהשירים נשמעים אותו דבר. ודבר שני חחח לפניי שבוע סיפרו לי את הדבר הכי הזוי בקשר לסיגפו חחח שפשוט גרם לי לצחוק אז מסתבר שיש גם שמועות שסיגפו זה על אחות של הזמר (לא אמרו מי מהם- אמיר או איתי או אחד אחר מהלהקה) שהיא הייתה על סמים, וקראו לה כמובן סיגל. והמשמעות של השיר זה כאילו "סיגל פה" כאילו סיגל אנחנו פה בשבילך. וגם הקטע גל של הזיות בטבע לא את הכל אתה יודע... כאילו שהם לא יידעו שהיא הייתה על סמים כל מיניי כאלה. קיצור אחד הדברים המוזרים ששמעתי על סיגפו חח מישהו עוד שמע משהו דומה???

mory89

New member
חחחחחחחחחח

בקשר ל-א, אומרים את זה המון! בקשר ל-ב, אחד המצחיקים!

טוארג

New member
היי! גם אני הייתי פה מזמן מזמן

ואז טסתי להודו ועכשיו אני פה :) איפה היית בהודו?

למעלה