יש ציונים למי שעוד לא יודע

adii1201

New member
הציונים שלך מעולים!

אתה סתם שואף לפרפקציונזם! אתה לא יכול לקבל 100 בהכל מה לעשות שאתה לא איינשטיין... אבל הציונים שלך מעולים ואני מכירה מספיק אנשים שהיו מתחלפים איתך!

רובע

New member
../images/Emo6.gif

בדיוק באתי להגיד את אותו הדבר [כאילו לא ראיתי את התגובה שלך עדיין]
איינשטיין היה דיסלקט והוא נכשל בטימטומתיקה:$ וכשעשו נתיחה למוח שלו אחרי שהוא מת גילו שהיו לו הרבה יותר הסתעפויות של הנוירונים והרבה יותר חיבורים בין שתי ההמיספרותת אבל זה לא קשור

סחתיין על תולדות האומנות ועל העיצוב

!!!!!! אני אוהב מקצועות כאלה....חיחי בגלל זה אני במגמת אומנות בבצפר שלי אבל אני שוקל לעבור לאדריכלות...

יש לנו יום בשבוע עם שעתיים מקצועות

בחירה...יענו נותנים לך לבחור מקצוע שאותו תלמד בשעתיים האלה... בכיתה ז' וח' זה אומנות, כדורגל, תיאטרון, כדורסל, מחשבים, אמנויות הקרקס, מחול ובח' יש גם אדריכלות. בנוסף יש גם מצוינות בכל המקצועות האלה וזה עד שעה עד 3 שעות אחרי שעות בי"ס שכוללות ביקורים במוזיאונים והופעות ואם בכדורגל אז משחקים וכו' למי שמצטיין במקצוע(לא מכניסים אותך אוטומטית אם אתה מצטיין...אתה בוחר אם אתה רוצה) או מי שרוצה להיות בקבוצת מצוינות. בט' אתה צריך לבחור בנוסף שעה או שעתיים(לא זוכר בדיוק) של מקצועות כמו פיזיקה, ביולוגיה, כימיה וכאלה.... אני עולה לח' השנה....יש מבין?

סתם מקצועות העשרה

אני בחרתי אז באומנות והברזתי 70% מהזמן
. ועכשיו אני במגמה
. באדריכלות אתה תלמד שרטוט או עיצוב מבנים.

אבל בשביל בגרות צריך ללכת למגמה

ואת זה אפשר לעשות גם מבלי להיות בשיעור ההעשרה ספציפי.

adii1201

New member
אניייייייייייייייייייי

ערבית 1 93 94 מרוצה עד מאוד! ערבית )לבי"ס עברי( 2 91 91 כנ"ל הסטוריה,לימודי חובה 1 80 80 מאושרת עד הגג (חשבתי שאני אקבל 50!!!) לשון 97 95 מאושרת!!!! אנגלית F ירוק 87 91 מאוכזבת אנגלית G סגול 69 82 מאוכזבת קשות!!!! מתמטיקה ד_שחור 80 90 מאוכזבת עוד יותר קשות!!!!! (הראשון זה ציון בחינה השני ציון סופיי...)

adii1201

New member
לא בשביל 04

כשאני יודעת שאני יכולה להוציא 100 חוצמזה הם זונות היו לי 2 טעויות שלא מגיע להן יותר מ-10 נק' על שתיהן!!! והן הורידו לי 20 זה כמעט כמו שאלה שלמה!!!!

זה למה אני ניגשתי למועד ב' ../images/Emo3.gif

כי קיבלתי 85 בשאלון הכי קל (05), עכשיו יש לי 93

adii1201

New member
חחחח אבל 04 בעיקרון לא הכי קל

אבל תראה יש לי 99 סופי (בשכלול הוא נחשב כ-100) ב-03 ו-91 סופי ב-05. למה לי לקבל 93 סופי כשאני יכולה לקבל 97
? חוצמזה, אין לי ב-04 מגן שהורס לי כילא משנה איזה ציון אני אקבל, המגן שלי הוא 100 אז לא חבל?

ב י א ץ

New member
נו.. אוקע.. אז תעשי חוזר בחורף

אבל את לא בבעיה שלי שאני צריך לעשות שני שאלונים בחורף, עם מיקודש אחר לגמרי, ב-180 מעלות.

למעלה