! יש שני
ים בעמוד

כרטיסים לפסטיבל אייקון ב-../images/Emo43.gif

רוצים כרטיסים לפסטיבל אייקון? אתר
מחלק 20 כרטיסיות לפסטיבל אייקון: מבעד למראה, שיתקיים בחול המועד, 28-26 בספטמבר. רוצים להיות בין הזוכים? השיבו על חידון בנושא מד"ב ופנטזיה בפורום מד"ב ופנטזיה ואולי תהיו שם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=145066281
מחר בשעות הבוקר תתארח אסנת סגל - קלינאית תקשורת ודוקטורנטית העוסקת במחקר בנושא תפיסת דיבור- השלבים הראשונים ברכישת שפה. סגל תשיב לשאלות גולשי פורום התפתחות תינוקות ופעוטות על שאלות בנושא גמגום, היגוי משובש, התפתחות שפה בקרב תינוקות ופעוטות ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1633&MessageId=145027540
יש לכם תמונה ממיסה של הילד והכלב המשפחתי? העלו תמונה מתוקה של הילד עם בע"ח לפורום הורים לפעוטות ואולי תזכו בכרטיס זוגי ל"חיי כיף"! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=144890016
בא לכם לקבל DVD לילדים לחג? ספרו לנו בפורום הורים וילדים מבלים על חוייה מיוחדת של הילד עם בע"ח ואולי תקבלו את ה-DVD "לג'ירפה נתפס הצוואר": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1903&MessageId=144889935

../images/Emo124.gif חנה!

אוקי. 1) אינלי מושג מי אמורה לפתוח את האוף אז בינתיים אין אוף... וגם אין איפה לשרשר את זה
2) תקשיבי, ישלי דרך להדפיס את הפליירים אבל איבדתי את התמונה. אנלא יכולה לקבל קבצים במסן... אם את יכולה שימי את זה איפשהו פה ואני אסדר את זה בוורד שלי ^-^

StayAwake

New member
זה פשוט היום הכי מצחיק בעולם../images/Emo6.gif

~חפירה~ טוב אז היה לי שעתיים ערבית על הבוקר ובגלל שהמורה היא הרכזת שכבה חפרנו לה על הטיול השנתי שלנו. ואז היא התחילה לכתוב את התאריכים בשביל ילד אחד:"17,18,19,20,21,22,23 - גהה" (תדמיינו שהמספרים הפוכים ואחרי ה23 זה גהה
וגהה זה בית חולים פסיכיאטרי כי היא בטוחה שהיא הולכת לרצות להתאבד בטיול הזה
) ואז שאלו אותה עוד משהו והיא כזה:"אני לא יודעת.. עד עכשיו הדחקתי את זה שיש את הטיול הזה בכלל" חחחחחחח והיא מזה מותק אני מתה עליה
הבאתי לה לבדוק לי משהו ואז היא קראה והחזירה לי והיא כזה:"תמסרי לאחותך את אהבתי" ואני כזה מחייכת ואז היא הולכת ולא הבנתי אם מה שכתבתי בשיעורים זה טוב או לא והיא כזה:"כן מדהים מהמם" חחחחח איזה הזויה
ואז היה שעתיים תנ"ך וחצי כיתה יצאה בגלל התנועה שלהם אז המורה אמר כזה:"בואו נכתוב מהר בשביל שיהיה להם הרבה להשלים" חחחחח ובכלל הוא הבן אדם הכי ציני בעולם והוא בכלל לא מאמין בה' או בתנ"ך והוא רק שולל אותו וכאלה. אבל גם עליו אני מתה
אני אוהבת את כל המורים שלי חוץ מהמורה לאזרחות (ראו הודעת תפוז אנשים מודיע קודמת
)... ואז היה 4 שעות מתמטיקה
יש לי את המורה הכי גאון בעולם. הוא רוסי ונחמד וציני ומצחיק ואין לו בעיה להגיד דברים סוטים וחצי שיעור כולם צוחקים
בקיצור הוא נתן לנו כמה דברים לעשות ואני יושבת ליד ידיד שלי כי חברה שלי ירדה ל4 וידיד שלי בדיוק עלה ל5[
התחלפו
] ואז ידיד אחר שלי בא והתיישב איתי על אותו כיסא וחצי מהזמן עשה לי את הדבר הזה שאם לוחצים על הצדדים של הבטן קופצים... ואני ממש רגישה שם! ואז המורה שלי התחיל לשיר ממש חזק אז אני כזה:"תשלוט בעצמך!" כי כבר ממש שגעו אותי.. (התחלתי להגיד את זה לכרמל כשנפגשתי איתה שבוע שלם ברצף והיא לא יכלה להפסיק לצחוק
) ואז הוא כזה:"ווה ווה איך הכניסה לי" ואני כזה:"סליחה
" והוא כזה:"זה בסדר נשמה" חחחחחחחח ואז נכנסה הרכזת שכבה (אנחנו היינו הכיתה היחידה שלמדה נראה לי בכל הבית ספרXD והייתה למחנכים של השכבה שלי ישיבה על הטיול) וביקשה מראה מאחת הבנות
ואז נכנס המחנך של אתגר שהוא גם בנאדם מדהים וגם עליו אני מתה (אני מתגעגעת אליו
הוא לא מלמד אותי השנה
) והוא והמורה שלי למתמטיקה חברים טובים אז המורה שלי למתמטיקה החליט שעכשיו המחנך של אתגר ילמד אותנו חחחחחח אז המחנך כזה:"אוקיי תלמידים! היום נלמד ~מסתובב ללוח~ מה... FUCKING.... קורה?" חחחחח ואז נכנסה המנהלת את התיכון והתחילה לצעוק על המחנך שייצא מהכיתה שלנו ועל המורה שלי שיתחיל ללמד ושניהם מתים מצחוק חחחחחחחחח ואז בשעה האחרונה (יש אלוהים!) המורה לימד משהו חדש וכמו שאמרתי למעלה, הוא רוסי
קיצר הוא כתב:"משוואת הומונגניות" במקום הומוגניות ואמרו לו אז הוא מחק וכתב לנו כזה:"לא לבדר בקול רם" ואז כולם כזה:"לבדר?" ואז מישהו צעק לו:"לדבר!!!! לא לבדר" חחחחחח הוא עוד שניה נפל על הרצפה חחחחח ואז הוא מחק הכל וכתב רק את המשוואה כי הוא פרש
נ.ב. שיהיה ברור, אין לי בעיה עם רוסים
וזהו... אה ו...תפתחו את הפינות שלכם
עכשיו אני הולכת להכין את מילון השיעורי בית שלי

StayAwake

New member
אממ כן אין אוף../images/Emo6.gif

כי יש אוף למטה ולא בא לי שיהיו שני אופים בעמוד אחד
בכל מקרה, אני כבר אעלה את התמונה

אבאשלי הדפיס היום...

שלחתי לו את זה במייל ומשו נדפק אז חלק מהמסגרת נמחקה... מקסימום נחלק אותם איך שזה יצא... גם ככה זה יצא יפה כזה *~*

StayAwake

New member
חחחחח עזבי הפלייארים האלה...

להדפיס אותם זה כבר סיפור אחר

2MayaN2

New member
חחח מזכיר לי את המורה שלי לפסיכולוגיה ../images/Emo221.gif

היא כזאת מותק
חחחח נשמע שיש לך אחלה מורים
ויואו הדבר הזה בבטן! תמיד עושים לי את זה..כולם! פעם עשו לי את זה באמצע שיעור ואז כמעט העיפו אותי
ושבוע שעבר המחנכת שלי עשתה לי את זה!

StayAwake

New member
חחחחחחח

הקטע שידיד שלי (זה שיושב לידי במתמטיקה תמיד ולא סתם מתנחל) גם קופץ מזה אז אנחנו מנהלים מלחמה של זה כל שיעור מתמטיקה חחחחחח

AdiA12

New member
תפוזונה ../images/Emo69.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחח אוף הלוואי עליי כאלה מורים
זאת הייתה כוונתי ^

StayAwake

New member
../images/Emo32.gif! יש שני ../images/Emo32.gifים בעמוד ../images/Emo10.gif

יו נואו...

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifאל תדאגי!

אני פה, בקרוב לא יהיה שני אופים בעמוד! D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifיש לי שאלה חשובה!

מישהו פה פותח במקרה את "מה אתם שומעים" ?XD וחשבתי על פינה של - "סיפור ATL". שבו, אני ועוד מישהי עם היא תרצה לכתוב איתי. נפרסם כל שבוע פרק אחד. שבעצם מה שנעשה נכתוב פאנפיק על הלהקה. כאילו כבר יש לי תכנון קטן על מה. אבל הכל פתוח! זה יהיה ענק.D: אבל הכל פתוח וכאלה. בקיצור סיפור של הפורום שלנו כזנה. ^^ ואפשר יותר מ2 אנשים. אנחנו יכולות להיות כמה בנות שנכתוב ביחד. ~הסביר למי שירצה~. מה אומרים?

StayAwake

New member
יאאא כן!

אממ.. כרמל פותחת מה אתם שומעים... כשהיא לא שוכחת ואחרי שאני מזכירה לה מאה פעם ואומרת לה שהיא מפוטרת
והסיפור זה גאוני! אממ אני יכולה לעזור D:

למעלה