! יש שני
ים בעמוד

2MayaN2

New member
תתחדשי:) ../images/Emo221.gif

מגניב הפוסט שעשית על אטלD: רק שאין לי ממש זמן לקרוא אותו
מזל שיש כיפור

AdiA12

New member
~נכנסת לכמה דקות~ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אוקיי אני נעלמת בימים אלו.. סליחה פשוט.. יום שני (אתמול) הייתי אמורה ללמוד 9 שעות בסוף שמו אותי תורנית שכבה
אבל עדיין הייתי עד 4 בבצפר
אבל לפחות לא למדתי כל היום. כשחזרתי נרדמתי לאיזה שעה ואז ישר הלכתי לבית של חברה שלי כדי לסיים את העבודה הקבוצתית באנגלית, וגם עשינו על הדרך עבודה להגשה בכימיה. יצא שחזרתי ב10 וחצי הביתה, עשיתי הפסקה קצרה עד איזה 11 ורבע ואז הכנתי שיעורים במתמטיקה והכנתי עבודה בביולוגיה בגלל שלא הכנתי שיעורים (מורה מכשפה
). ישבתי והכנתי את כל זה עד 4 לפנות בוקר ואז הייתי צריכה עוד לארגן דברים וזה, הלכתי לישון ב5 ורבע לפנות בוקר
וקמתי שעה וחצי אחרי זה. ישנתי שעה וחצי בלילה
והיום, יום שלישי, הרגשתי כמו זומבי כשקמתי ללימודים.. למדתי עד 2 ורבע ואז חזרתי הביתה, ישנתי איזה שעה שעה וחצי ואז הייתי צריכה ללכת לבית של חברה שלי ולחזור לבית שלי ושוב אליה ושוב לבית שלי כי יש לי מחר מבחן באנגלית והייתי צריכה לצלם ממנה איזה סיפור. ולמדתי עד לפני איזה 3 שעות. ורק עכשיו התאפשר לי להיכנס לכאן.. ומחר אני מניחה שנאי לא אהיה פה. אני לומדת עד 16:35, עד שנאי אחזור הביתה זה איזה 5, אתארגן מהר ויוצאת כבר באיזה 7 מהבית לחתונה של קרוב משפחה עד הלילה..

StayAwake

New member
ואו../images/Emo2.gif

שמעי, לכולם יש תקופות עמוסות ועדיף שתשקיעי בלימודים מאשר בפורום
תהני בחתונה ויהיה לך כל יום כיפור להשלים שעות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כמו שחנה אמרה לפני...

באמת עדיף וחשוב יותר שתשקיעי קודם בלימודים ואח"כ תיכנסי לפורום. ובכיפור כבר יהיה לך את כל הזמן שבעולם לנוח. וכמובן - תהני בחתונה
ושהיה בהצלחה בהכל

2MayaN2

New member
ואו ואני חשבתי שלי היה לחוץ ../images/Emo221.gif

מקווה שירד לך הלחץ בקרוב
ואל תדאגי לא שוכחים אותך

תקשיבו יש מלא מפגשים ב26!

לא רק שיש את המפגש וונאביז אלא הרגע שמעתי שיש גם מפגש מעריצות ג'סטין ביבר

אבל לפחות נוכל לאכול את הפקאצות?

בבקשה??? נפנה קצת זמן בשביל תלישת ראשים ואכילת פקאצות *-* זה מאוד טעים! מניסיון

2MayaN2

New member
את אוהבת לתלוש ראשים נכון? ../images/Emo221.gif

כי גם בשרשור של היילי כתבת משהו

Tommy89

New member
אהה.... ../images/Emo69.gif

זה כאילו.. טוב או רע מבחינתכן? ומה זה מפגש וונאביז? XD אבוי, הביבר.

נכון כל הילדים הוונאבי אימו?

הם כולם נפגשים באותו יום בסנטר. הם מארגנים את זה בפייס והם כל הזמן מוסיפים אותי כי הם חושבים שגמאני וונאבי >< קיצר אני מוסיפה אותם רק כדי לדעת מתי הם עושים מפגש כדי להתחמק מהסנטר
וגם יש אחד ממש הומופוב שכל הזמן יורד על ג'פרי סטאר
אז מה אם הוא מתלבש כמו בת, מצייר גבות ורודות ולובש פאה ורודה(שאני במקרה מאוד מאוד אוהבת
)??? וכן. איכס. ביבר

Tommy89

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אהא! הייתי פעם בסנטר כשהיה מפגש כזה.. הם לא מזיקים. הם יושבים תמיד ליד החנות קעקועים למעלה ומחוררים את עצמם ומעשנים וזה.. >< בכל אופן, אם זה לא מתאים אפשר תמיד לשנות תאריך :)

2MayaN2

New member
חחח לא..אנחנו נתמודד ../images/Emo221.gif

נבוא עם פוסטר של ביבר ונאיין עליהן שאם הן לא עוזרות לנו עם ATL אנחנו נקרע את הפוסטר שלו

Xx Haley xX

New member
|מצחמה|אומיגד! יש לי פוסטר ענקי של

הביבר בע הזה! ואני מתה לצייר שפם! ושטיות ואפשר לנוף להם איתו.XDDDDD למרות שרוב הסיכוים שאני לא באה.XD

2MayaN2

New member
השאלה האמיתית היא למה יש לך פוסטר ../images/Emo221.gif

ענק שלו?
(אגב שמעתי שהוא בא לארץ) תבואי!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gifXDDD

כי קיבלתי עם ראש 1. אין לי כוח לבטל את המנוי.XDDDDD איככ, הוא בא לארץ? למהההה?XD אני לא יכולה להביט בו אפילו. כי הוא כזה תינוק. ואנ ימרגישה פדופילית רק מלהביט בו והוא כזה בייביפיס ולא מושך. רק גוש של דייסה. לא גברי. לא שמקסיXD איכ~XD ונראה, אם תהילה תבוא אז גם אני אולי.XD

2MayaN2

New member
חחחח ראיתי עכשיו עיתונים שלמים שלוXD ../images/Emo221.gif

וכשרציתי להציץ לראות את ATL בראש1 (לא הצלחתי,זה היה עם ניילון
) הוא היה מרוח על השער. תכלס הוא קטן ממני רק באיזה שנה אבל הוא פשוט נראה כמו איזה ילד בן 13
תמיד מוזר לי לראות בנות רודפות אחריו ומתלהות ממנו בהופעות>< והכי הצחיק אותי זה שהוא היה מקום 7 ברשימת הגברים הסקסייםXDDDDD תבואו שתיכן!:)

למעלה