! יש שני
ים בעמוד

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gif חח טנקיו. D:

אני עושה את זה כמעט בכל מקום.XD גם ניהלתי פעם קומונה ראשית של פאנפיקים.XD של ט"הXDDD אחח... העבר.XD אקיצר. בואי נראה כמה בנות רוצות ואז נחליט איך לעשות את זה ובאיזה צורה לכתוב. כרגע זה את ואני. D: ואם היו עוד, ויגידו שהן רוצות נעשה ועידה במסן ואני אסביר לכן איך זה צריך להיות ואיך זה יהיה.

StayAwake

New member
אני זוכרת את הקומונה הזאת../images/Emo122.gif

ואני זוכרת את הסיפור של דור עם הרקדנית... הווווו*-*

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo17.gifוואי, גמאני!

לא.XD חח בקטנה אני זוכרת סיפורים.
יש לי גם פורום כתיבה יוצרת. D: ופורום בר ערפדים.D: אניוואי. נחכה ונראה מי עוד רוצה. ^^

Adi641

New member
אני אשמח שתיפתחו!!!! נשמע רעיון מעולה!!!../images/Emo6.gif

Adi641

New member
אז ככה:

לא רוצה להבטיח לך משתי סיבות: 1) הכתיבת סיפורים שלי היא ברמה ממוצעת+..... 2) יש לי לו"ז ממש ממש עמוס השנה!!!! ואני עוד לא יודעת את כולו אז אני משתדלת לא להבטיח כל מיני דברים שאני לא בטוחה שאני אוכל לקיים... אבל!!! אם יהיה לי זמן אני אשמח לנסות, ואם הם לא יהיו משהו תמיד אפשר לא לפרסם

Xx Haley xX

New member
../images/Emo248.gifחח אוה.

אני לא רוצה שיהיה לך יותר מידי לחץ. אז באמת כדי שתחכי ותיקראי את זה כשזה יצא.XD חבל לי שיהיה לך מערבולת עם הלימודים והכול, אבל אם תראי שיש לך זמן. את תמיד יכולה להצטרף. וכול אחד, יכול להכנס לכתוב איזה קטע לסיפור.^^ כאילו, בהתחלה. כי לא יהיה שווה עם יבואו באמצע ואז יקראו כל מה שכתבנו והוא שמור ועדין לא פורסם ואז יכתבו ובסוף מתגלה שכל הפורום עשה את זה וכולם כבר יודעים וקראו את הסיפור שעדין לא פורסם.XDDD

2MayaN2

New member
זה יהיה ממש מגניבD: ../images/Emo221.gif

אני לא אכתוב כי אני חסרת כישרון לגמריXD אבל אני אשמח לקרוא:)

StayAwake

New member
אומייגאד!

הדבר הכי מצחיק שקרה לי אי פעם. הוא ענה כל כך מהר
אמרתי לו שיגיד גם לאטל אבל הוא מסנן אותי עכשיו כי חפרתי לו (ואמאלה הרגע חברה שלי כתבה לי וכמעט חטפתי התקף לב כי הייתי בטוחה שזה הוא
) *זה איזה מישהו מראנר ראנר... לא יודעת
חחחחחח

StayAwake

New member
עאעאאעאעאעאע

Me omg can you please help me? please tell All Time Low to come to israel too! that would be the best thing ever*-* please? 7:44pmMe ??): 7:46pmNick sure! 7:46pmMe ok i love you thanks! please tweet them about israel*-*

2MayaN2

New member
חחחחחח נראה לי הוא סתם מבטיח../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

אבל נחמד מצידו לענות

Tommy89

New member
חחחחחחחחחח הרגת XD

התגובה הכי נרגשת שראיתי מימיי.

alltimeliron

New member
חחחח..איזה חומד!

זה ניק
ראית במקרה תצ'אט לייב שהם עשו לפני שעה ככה?

StayAwake

New member
ת'אמת לא../images/Emo6.gif

וכן, יכולתי להבין שזה ניק לפי השם בפייסבוק אבל אני לא יודעת מה הוא עושה בלהקה וכו'
עכשיו אני מכירה את פיטר ואת ניק
איזה יופי

למעלה