שכחתי לציין... שזו דנה אינטרנשיונל... למרות שזה מובן....
א אחלושייי New member 12/4/04 #12 שליייייייייייייייייי שרוטונצ'יקוש ואסי יהיו מזה "מופתעים" ליאן ריימס ואינס
א אחלושייי New member 12/4/04 #16 אגב גם איליה צריך להצטרף לקבוצת ה"מופתעים" עם שרוטונצ'יקוש ואסייייי
ל לאה14 New member 12/4/04 #24 נכון השיר מהמם ובכלל השירים שלה יפי םםם אבל בקליפים הישנים היא נראת ממש מבוגרת ועכשיו היא פשוט פצצה
H hero D New member 12/4/04 #22 יש עוד זמרת שאני ממש מעריצה בגלל הסיפור האישי שלה... זה למבוגרים מבינינו, להקה ישנה בשם "קרפנטרס" וזו קארן (היא כבר לא בחיים, מתה מאנורקסיה)
יש עוד זמרת שאני ממש מעריצה בגלל הסיפור האישי שלה... זה למבוגרים מבינינו, להקה ישנה בשם "קרפנטרס" וזו קארן (היא כבר לא בחיים, מתה מאנורקסיה)
ל לאה14 New member 12/4/04 #2 תודה לך חח אתה שם תמונות של בלו ועד של השתיים שאני אוהבת חח מי פה לומד עדיין? ואיזה כיתה? אני בכיתה ט
תודה לך חח אתה שם תמונות של בלו ועד של השתיים שאני אוהבת חח מי פה לומד עדיין? ואיזה כיתה? אני בכיתה ט
ג ג ו צ יי New member 12/4/04 #18 אופס אני טעיתי בתמונה.. טעיתי בתמונה שמתי תמונה של ג'יזל. אבל קחו תמונה של GL.O.
ג ג ו צ יי New member 12/4/04 #20 והשנייה.. זאת קיילי מינו המהממתת... הנה תמונה שלה.. רון רון רון שוב פעם מצטער.......
K k a b o o k New member 13/4/04 #25 שירי המדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif (תמונה אקראית) כי שלמות זו לא מילה גסה
שירי המדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif (תמונה אקראית) כי שלמות זו לא מילה גסה
K k a b o o k New member 13/4/04 #28 סנובית../images/Emo35.gif דווקא ממש לא מושלמת , מדהימה , מהממת , פצצה , מקסימה , חמודה , מתוקה .. טוב, אני לא אמשיך, אח"כ אני לא אסיים..
סנובית../images/Emo35.gif דווקא ממש לא מושלמת , מדהימה , מהממת , פצצה , מקסימה , חמודה , מתוקה .. טוב, אני לא אמשיך, אח"כ אני לא אסיים..