כל מה שלא ממש קשור למאיה לכאן

הבעיה של נינט זה שהיא שרה

רק שירים שקטים , אין לה קצביים כמעט ברזומה שלה . לעומת שירי שטובה בכל הסגנונות , לכן הייתי בעדה ...

BravE NeW BoY

New member
לא נכון ../images/Emo3.gif

יש לה את "עוד מעט"..יש את "כמו כולם" זה לא שירים שקטים כ"כ..וגם לא ממש קצביים...

hero D

New member
תראו...

לא יעזור בית דין! לשירי מיימון יש גם את הקול, גם את התזוזה על המבה, יש לה את המבט הזה בעיניים של "לטרוף הצלחה", מה שאין לנינט. אני הייתי בעד נינט, אבל שירי לדעתי היתה יותר טובה ממנה. אני חושבת שגם כולם ידעו ששירי יכולה להצליח בין אם תזכה או לא. נינט לא היתה יכולה להצליח בלי הזכייה הזו..... אבל עדיין - תראו איפה שירי היום ואיפה נינט. לשירי יש כל כך הרבה יכולות ומה היא עושה עכשיו? מנחה באקזיט...נו באמתתתתתתתתתת..... היא יכולה להיות "בריטני ספירס" הישראלית בלי להתאמץ אפילו וחבל.... למאיה בוסקילה יש משהו בקול שנורא מזכיר לי את השירה של שירי מיימון....

את לא הראשונה שאומרת את זה ויש בזה

משהו , כי גם אדם שלא מכיר את מאיה ששמע איתי את הדיסק אמר מייד בשיר מסוים שהיא ממש מזכירה אותה .

hero D

New member
חחחח בעיקר בקטעים

שהיא "מתעצבנת" בשירה שלה, אתה מבין למה הכוונה?

k a b o o k

New member
מסכים, חלקי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

לנינט יש קול מיוחד, מקסים, מאוד, מאוד, מאוד יפה
אבל יש לנו יותר מדי זמרות בסגנון הזה
לעומת שירי
, שהיא מיוחדת, היא שרה שירים קצביים, וגם שקטים, היא משלבת בין זה ריקוד, זה מיוחד יותר, ומשהו שעדייןן לא ראינו
וגם אני, הייתה בעדה..

הזמרת שאני אוהבת../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

יש את רוני והשנייה בדף הבא

השנייה../images/Emo140.gif

אלונה טל למי שיצא לשמוע אני התאהבתי בקול שלה היא שרה מאוד חמוד ויפה

hero D

New member
אם כבר נשים יפות....

זו החלום הרטוב שלי...חחחח (תתפלאו אבל אפילו אנג'לינה ג'ולי לא יפה לדעתי כמוה) פשוט יפיפיה....

ג ו צ יי

New member
איזבל אדלר יפה..

אבל אל תגזים... איזבל היא מאלה שאתה רואה תמונה שלהם בהתחלה. מתלהב טילים ואז היא כבר לא משהו... זאת איזבל.. לעומתה אנג'לינה שלי.. כפרע עליה.

hero D

New member
דבר ראשון אני בחורה...

חחחחחחח דבר שני, לא יודעת - מאז ומתמיד איזבל אדלר היה מודל היופי בשבילי בייחוד אחרי שראיתי אותה במציאות בכמה תצוגות... אני מסכימה שמירי בוהדנה יפה, אבל לא בהגזמה.... אבל עדיין, הכל עניין של טעם....חחחחח

ג ו צ יי

New member
אתם באמת חושבים שמירי בוהדנה יפה?

לדעתי היא כונפפה טילים.. אני לא מוצא תיופי שלה. לא מבין ממה כולם מתלהבים. חוסר פורפורציה בפנים.. אבל מה שכן יש לה גוף פצצה. אבל הפנים אחרי הפצצה.

ג ו צ יי

New member
מיריר בוהדנה כונפה...

תסתכל על נועה תשבי על קרן מיכאלי. על איזבל אדלר על ג'יין סופר על ג'יזל. על נינה ברוש.. מה מצאו בכונפה הזאת?

למעלה