just adiki
New member
../images/Emo32.gifלא כי צריך, כי בא לי.
יו הווו!!
לא הייתי פה יומיים.... פשוט לא יצא... היו לי כמה ימים של תזוזה, תזוזה, תזוזה. אבל אלה הימים הכי כיפיים שכל הזמן עושים משהו ולא נשארים בבית
, בתקופה האחרונה לא היו לי הרבה כאלה ועכשיו התחלתי לחזור לעצמי
. אז התחלתי לעבוד [כתבתי פה כבר אני חושבת] בעבודה מושלמת עבורי. אני אוספת ילדה מביה"ס, מחממת לה צהריים, עושה איתה שיעורים, משחקת איתה וכל שאר הדברים שצריך לעשות בביביסיטר ולוקחת אותה לחוג אם צריך. בממוצע זה יוצא 3.5 שעות ביום, 25 לשעה. אני ממש נהנת איתה, היא חמודה מאוד
. הכיף התחיל ביום חמישי שנפגשתי ב10 וחצי בקניון עם חברה לקנות מתנות ליומולדת של חברה אחרת [שהיה לי אתמול] ולידיד שלנו [שגם לו היה אתמול]. אח"כ הלכנו לבראנץ'. משם הלכתי לבייביסיטר, עברתי אצל חברה בחנות, פטפטנו
, השלמתי את המתנה לידיד שלי
עם עוד 2 בקבוקונים של אבסולוט, הלכתי לבנק להפקיד כסף וחזרתי הביתה בערב-מותשת אך מחוייכת
. אתמול בכלל היה מצחיק.
קמתי ב8
והלכתי לאכול ארוחת בוקר עם סבתא בבית קפה ב9 וחצי. אח"כ המשכתי להסתובב בקניון, קניתי מתנה לאח קטן של חברה שלי שיש לו היום יומולדת
וחשבתי שב11 אני כבר אהיה בחד"כ
. אבל אז חברה שלי [זאת שהיתה לה יומולדת אתמול] התקשרה ואמרה שהיא באה לקניון אז חיכיתי לה, הלכנו לקנות קפה
והמשכנו להסתובב וב-12 נפגשנו עם חברה ועוד ידיד. בשעה הזאת אגב הקניון מתחיל להיות מלא בכל יושבי כפ"ס אז פגשנו את כל המתגייסים
למינהם וב2 בערך פנינו לחלק היותר שקט של העיר כי חברה שלי שכחה את משקפי השמש שלה בחנות. אח"כ חזרנו לקניון והלכתי לחד"כ לקנות שייק כדי שלא אלך לאימון על בטן ריקה. המשכנו להסתובב עוד בקניון ולבסוף הגעתי לחד"כ רק ב-16:00! לא הרגשתי צורך לעשות אירובי יותר מידי אחרי שמ10 וחצי עד 4 אני רק הסתובבתי ולא ישבתי לשניה אז עשיתי 10 דק' הליכה מהירה מאוד על ההליכון ומכשירים. הגעתי לבת דודה שלי ב5 כדי לצרוב דיסק
לחברת היומולדת
, כמובן שהייתי צריכה להוריד חצי מהשירים קודם. [דיסק עם שירים ששתינו ממש אוהבות וגם כמה בדיחות, דיסק עם שיר אנגלית, שיר עברית] תראו איזה דיסק יפה:
1.Celine Dion-The Power of Love 2.כי ככה זה-מירי מסיקה 3.Ronan Keating-When you say nothing at all [נוטינג היל] 4.משנה לשנה-כרמל אקמן 5.Helena Paparizou (Antique)-Die for you 6.תאהבי קצת את עצמך-שירי מימון 7.Ann Merie David-Tu te reconnatras [תכירו את זה כ-טו ורה] 8.משהו ממני-הראל סקעת 9.Bon Jobi-Its my life 10.פנים אל מול פני-גידי גוב ואתי אנקרי 11.Bonney Tylor-Totall eclips of the heart 12.אני שוב בתמונה-ירדנה ארזי 13.Goo Goo Dolls-Iris 14.עטור מצחך-אריק איינשטיין 15.Blinda-Heaven is a place on earth 16.דון קישוט-מזי כהן ודני סנדרסון 17.Merdith Brooks-Bitch 18.דואט פרידה-גלי עטרי ומני בגר 19.Britney Spears-Gimme more 20.נילס הולגרסון-יגאל בשן
הגעתי הביתה רק ב7 ורבע
וזה לא נגמר כאן כי ב7 וחצי יש ארוחת ערב אצל חברת היומולדת, עם בערך 40 איש
. דפקתי איחור אופנתי והגעתי ב8 וחצי, על עקבים, כאילו לא הסתובבתי כל היום
. ב12 הגעתי הביתה עייפה מאווווד אבל היה לי יום פשוט מצחיק ומושלם
. וצל"ש למי שקרא הכל
... היה לי פשוט חשק לספר אפילו אם זה רק לדפדפן של תפוז
.
יו הווו!!