לא כי צריך, כי בא לי.

just adiki

New member
ראיתי את כרמל../images/Emo99.gif

אבל לא פגשתי אותה
. עמדתי בתור מבויישת ובעיקר לא מאמינה שאני עושה את זה... עמדנו [אני ובת דודה שלי] 5 להכנס ואז סגרו את הדלתות והוציאו אותם, זה היה כזה מסתכל. היא כזאת קטנההההה, זה לא יאומן היא פשוט כזאת אושיאושי!
אני מתה עליה... כמובן שכל הבנות שעמדו בחוץ באו בשביל ליבי/ישראל או שניהם. כמה פעמים שאלו אותי בשביל מי באתי ואמרתי:"כרמל" אז התגובה הראשונה של פשוט כולם[!] היתה:"את קרובת משפחה שלה או משהו?"
לצחוק היתה התגובה שלי כל פעם. עכשיו התגובות של בנות אחרי שפגשו אותם מאוד הצחיקו אותי. היו איזה 5 שאני ראיתי שיצאו ופרצו בבכי היסטרי [ג'יזס!]. והרוב לפני הכניסה שרק באו בשביל ליבי/ישראל/שניהם יצאו והמשפט הראשון שהם אמרו היה:"כרמל הכי חמודה!"
. אויי.... אנשים.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

"את קרובת משפחה שלה או משהו?"
נו, העיקר שנהנית

just adiki

New member
כן, אנשים מפגרים...

כל פעם שאמרו לי את זה חייכתי ואמרתי שלא. אחרי זה היתה כבר אחת שהתפרצתי עליה, לא צעקות, התפרצות של צחוק זלזול כזה חח:"למה אני צריכה להיות קרובת משפחה שלה?" לכולם אמרתי שאני אוהבת איכות
. האמת, הם אפילו לא התווכחו על זה!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

האמת שזה נכון
כרמל מעולה, אין ספק

Robin Sparkles

New member
יש ציונים של הבגרויות!!!!!!

איזו נפילה,אלוהים... בבגרות בפסיכולוגיה קיבלתי 48 והציון הסופי שלי הוא 65
אני לא מאמינה..
בהיסטוריה קיבלתי 69 (אבל הלך לי כ"כ טוב אווווף
) בספרות 81 (שזה טוב אבל הלך לי מצוין...) באנגלית זה לא משנה כי אני עושה מועד ב'... מתמטיקה 002 100 מתמטיקה 003 91 (אולי אני אעשה מועד ב' אני לא יודעת..)

linoy7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

לא נורא, תמיד תוכלי לשפר!
כל הכבוד על מתמטיקה!

NITSAN6

New member
חח לחברה שלי קנו את הסקייטבורד הזה../images/Emo110.gif

עם השני גלגלים ואני וידיד שלי באנו אליה כדי לנסוע..זה קשה ברמות! ידיד שלי והיא כבר ידעו לנסוע והוא כל הזמן תמך בי..חחח והיה איזה קטע אחד אחרי שהבנתי כבר את הקטע שהוא סתם הלך לידי ופתאום אני מאבדת שיווי משקל ומושכת אותו..והוא לא היה מוכן אז שנינו נפלנו אחורה
וחברה שלי צחקה עלינו
אוף ויש לי מלא שעורים מטומטמים במתמטיקה..ואני לא מבינה כלום אז אני צריכה שאחותי תשב איתי..והיא לא נצמאת בבית הרבה זמן
אני פשוט לא יוצאת מזה..ישבתי היום כמעט שעתיים על זה ועברתי קצת יותר מחצי דף..ויש איזה 8 דפים
חחחח ושאחותי עזרה לי אז היא שאלה אותי למה אחותנו לא עוזרת לי [כי היא נמצאת בבית יותר] אז אמרתי לה שהיא שכחה את החומר והיא כזה "אהה באמת?! פשש אני יותר טובה ממנה" חח ותמיד זה היה הפוך

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

איכ מתמטיקה
בהצלחה עם זה!

למעלה