לא כי צריך, כי בא לי.

Robin Sparkles

New member
אני שונאת את הבצפר, אני שונאת את הבצפר

בגלל שיש לנו חלונות באמצע היום ולא מרשים לנו לצאת (אפילו לשיעורי נהיגה,לאן הגענו?!?!) אז אמרו שישנו לנו את המערכות כדי להקל עלינו. מה עשו לכיתה שלי?? הוסיפו לנו שיעור עד 15:45 ואני מסיימת בשעה הזאת אחרי ששינו בימי ראשון עד רביעי וביום חמישי עושים טובה ומסיימים ב-14:00.. עכשיו הכל יצטבר עד יום חמישי בלילה.אם מישהו יפריע לי לישון ביום שישי אני מרביצה לו
, בגלל שיש לנו חלונות באמצע היום ולא מרשים לנו לצאת (אפילו לשיעורי נהיגה,לאן הגענו?!?!) אז אמרו שישנו לנו את המערכות כדי להקל עלינו. מה עשו לכיתה שלי?? הוסיפו לנו שיעור עד 15:45 ואני מסיימת בשעה הזאת אחרי ששינו בימי ראשון עד רביעי וביום חמישי עושים טובה ומסיימים ב-14:00.. עכשיו הכל יצטבר עד יום חמישי בלילה.אם מישהו יפריע לי לישון ביום שישי אני מרביצה לו
~~~~~~~~~~~~~~~~ היום אחרי שסיימנו ללמוד חברה שלי אומרת לי "צריך לשלוח אותי לבית חולים....לתשושי נפש"
זה כ"כ נכון...

linoy7

New member
כי תפוזבל../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

מממ.. רבע ל-4 זו שעה סבירה

Robin Sparkles

New member
נשארתי בבית../images/Emo4.gif

לא מרגישה טוב.. "y es que te quiero uooooo baby te quiero uo uo desde que te he conocido you're making me weak"
איזה שיר יפההה

linoy7

New member
תרגישי טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

חח של מי השיר?

Robin Sparkles

New member
הלוואי שאני אהיה חולה כליום../images/Emo6.gif

סתם..
אבל למדתי לתיאוריה ועניתי על שאלות ואני יודעת די הרבה.חוץ מכמה טעויות קטנות... נראה לי שביום שישי בבוקר אני אלך להוצי טופס ירוק ואגש לתיאוריה ביום ראשון או משו כבר הגיע הזמן.

linoy7

New member
בא לך לגשת גם במקומי?!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אוף, בקצב הזה אני בחיים לא אעבור תיאוריה
סיימתי ללמוד הכל אבל במבחנים באתר אני נכשלת!
בכל אופן
, שיהיה לך בהצלחה!

ראש השנה בתפוז למען הקהילה

פורום תפוז למען הקהילה מבקש את עזרתכם כמו כול שנה באיסוף מזון למען משפחות ומוסדות במצוקה נשמח אם גם אתם תקחו חלק למען אותן משפחות שנופלות בין הכסאות לפרטים אפשרי לפנות ל0506502994 תודה מראש סיגלי מנהלת פורום תפוז למען הקהילה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1860&msgid=121545504

Robin Sparkles

New member
הלוואי שהשנה הזו תסתיים כבר...

באמת,אני משתגעת!! בגלל שיש לנו הרבה חלונות באמצע היום אז אמרו שישנו את המערכות כדי "להקל עלינו" והדבר היחיד שהם עשו (חוץ מלהוסיף לבנות בכיתה שלנו חלון) זה לגרום לנו לסיים מראשון עד חמישי ב-4!!!!!!!!!! אז הלכתי לרכזת לשאול אותה למה הם עשו את הדבר הטיפשי והמיותר הזה והיא אמרה לי "יש תלמידים שיכולים רק ביום שני" (ובגלל זה אני אצטרך לרוץ 1300 ביום חמישי בשעה 2..) ואז היא הוסיפה "תתנחמי בזה שבמחצית הבאה יהיה לך יותר קל" דבר ראשון לא יהיה יותר קל כי יהיו בגרויות. ודבר שני המחצית הבאה מתחילה עוד 5 חודשים!! וכשאני וחברה שלי הלכנו והרכזת אמרה את זה אז אני אמרתי לחברה שלי "עכשיו אני רגועה"... טיפשים. אח"כ הם מתפאים למה נרדמים בשיעורים ונשארים לשיעור האחרון רק 8 תלמידים (כמו שהיה אתמול ובכלל לא הייתי).. איזה חפירה אלוהיםםם

למעלה