חח תחזיק ת'עצמך XBB
ס ספיר חולה על נינוש New member 31/12/06 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif סווווריי אבל את מצחיקהה לא נוורא היה בוו כסףף ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif סווווריי אבל את מצחיקהה לא נוורא היה בוו כסףף ?
כ כוסית על הגג New member 3/1/07 #92 חחחחחחחחחחחח עידןן מה יש לך../images/Emo122.gif אתה כועס עלי היום יותר מידי משום מה ו ......... אני לא שקל אני מליון<מליארד - טריליארד> שקל
חחחחחחחחחחחח עידןן מה יש לך../images/Emo122.gif אתה כועס עלי היום יותר מידי משום מה ו ......... אני לא שקל אני מליון<מליארד - טריליארד> שקל
כ כוסית על הגג New member 1/1/07 #45 ../images/Emo122.gif אני מדמיינת או שרק אני רואה סימני שאלה במקום שסימנתי?
כ כוסית על הגג New member 1/1/07 #57 באמת../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אני רואה סימני שאלה מוזרררררררררר
כ כוסית על הגג New member 3/1/07 #82 ../images/Emo12.gifאבל מקודם אמרת שרשום למכירה ביד שניה בלה בלה בלה מה אתה עובד עליי ...??
I idanias New member 3/1/07 #87 מה יש לך?!?!?!?!?!?! מה את מנסה לשגע אותי?! רשום למכירה ביד שנייה המבורגר בחצי מחיר!!!!!!!!!!!!!!!! ובצד רשום תוואן(משהו כזה) והשוואת ביטוח!!
מה יש לך?!?!?!?!?!?! מה את מנסה לשגע אותי?! רשום למכירה ביד שנייה המבורגר בחצי מחיר!!!!!!!!!!!!!!!! ובצד רשום תוואן(משהו כזה) והשוואת ביטוח!!